Вход
София
Времето в София 6 o C

Резолюцията е "Информиран.нет", писана от Бабикян. Какви все пак са последствията

Резолюцията е "Информиран.нет", писана от Бабикян. Какви все пак са последствията

на 09.10.2020
146036
0
Резолюцията е "Информиран.нет", писана от Бабикян. Какви все пак са последствията
09.10.2020
0
146036

Резолюцията на Европарламента е „Информиран.нет“, все едно Бабикян я е съчинявал. Лъжа до лъжа. От първия до последния параграф. Документ-менте в угода на менте-протести.

И всички го виждат, и всички си правят пас. От политиците до медиите. Подмяната в публичната артикулация на напълно обективни обстоятелства е факт.

„Мозъчният тръст“ около Борисов трябва да отговаря защо се случи всичко това.

Сам по себе си, разбира се, документът е напълно безполезен, без никакви последствия, плод на синекурна чиновническа промисъл, вдъхновен от духа на агресивния джендъризъм.

Какви са изводите, последствията?

1. Радан Кънев и Елена Йончева завинаги ще останат тъждествени с попкръстювщината. Политическото им бъдеще след Брюксел е обречено.

2. БСП, ДПС и Да, България са в коалиция. Смятат и да управляват заедно в подобен формат.

3. Напук на клетвите на Корнелия Нинова, се изясни, че червените ПОДКРЕПЯТ Истанбулската конвенция, гейбраковете, мигрантската вълна, узаконяването на македонско малцинство и ОМО „Илинден“.

4. Левите евродепутати имаха шанса да се разграничат от текстовете за гейбраковете и малцинствата при предварителното гласуване в комисията, когато се обсъждаше точка по точка. Не го направиха. Е, оттук нататък никой повече няма да приема насериозно думите на Корнелия Нинова. БСП е партията на Истанбулската конвенция – за потрес на консервативните си избиратели.

5. ГЕРБ подцени ситуацията още при обсъжданията в комисията LIBE. Позволи в резолюцията да залегнат опорките на соросоидните НПО-та, Хелзинкския комитет, самозванци като Атанас Чобанов.

ГЕРБ не успя да мобилизира напълно и вота на ЕНП – 7 от техните гласуваха „за“, над 20 се въздържаха. Това е персонален неуспех за евродепутатите на Борисов, за комисарката Габриел и за българските чиновници в Брюксел – в преобладаващата си част лениви, неинициативни, посредствени. Лишени от плам, енергия и идеи в отстояването на националната кауза.

6. Двама от ГЕРБ – Андрей Ковачев и Андрей Новаков, гласуваха с „въздържал се“ при предварителния вот в комисията по текстовете за гейбраковете и правата на джендърите. Това бе апатично отминато от наблюдателите, но е показателно. „Истанбулското“ лоби, вероятно поради някои особени биологични причини, е хвърлило сянка върху европарламентарната общност вкупом и не признава партийна дисциплина.

7. Най-неприятното последствие от цялата дандания: темата за „македонското малцинство“ и Обединена Македония, любим постулат на Коминтерна, Сталин и Тито, отново е в дневния ред на международните институции. Ето това не беше честно да си причиняваме сами и с това тепърва ще берем ядове.

8. Някой е взел много, наистина много пари. И от Сорос, и от джендърите, и от македонистите, и от комунистите. Взел е много пари, за да унизява България. 

А иначе, като цяло – голям праз, купешко казано. Май само тук обръщаме внимание на директивите от разпадащия се Евросъюз и редим дневния ред в обществото си според техните извратени стандарти.

 

 

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 34365
архив

Той: – Снощи заспах с усмивка на лицето! Тя: – От обич към мен ли, скъпи? Той: – Не, дядо утре ще вари ракията…

x
ПЪРВО В ПИК TV: Томислав Дончев захапа Радев: Иска мерки и му ги даваме - какво предизборно има в помощта за хората в кризата?! Уж не харесва какво правим, а после казва, че е правилно (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Най-арогантните знаци в зодиака
x