Рекордни дъждове удариха Южна Корея

Азия

Рекордни дъждове удариха Южна Корея

14530
на 10.07.2024
Рекордни дъждове удариха Южна Корея
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Части от Южна Корея бяха ударени от рекордни проливни дъждове, каквито обичайно падат веднъж на 200 години, четирима души са загинали, съобщиха метеорологичната агенция и вътрешното министерство на страната, предаде АФП.

препоръчано

В три региона валежите достигнаха най-високо ниво, каквато вероятност има веднъж на около 200 г., съобщи представител на южнокорейската метеорологична служба.

В единия от районите е паднал 131,7 мм дъжд в рамките на само на час в сряда – това е около 10% от средното годишно количество.

Реки преляха, а пътища бяха наводнени от проливния дъжд. Влакове спряха да се движат в южната част на страната.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите
ПИК TV x
Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО) Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО)
ново
Днес: 114
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК