РЕКОРД: 122-ма с COVID-19 за 24 часа в Хасковска област

Здраве

РЕКОРД: 122-ма с COVID-19 за 24 часа в Хасковска област

8288
на 26.11.2020
РЕКОРД: 122-ма с COVID-19 за 24 часа в Хасковска област
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Рекорд на новозаразени с коронавирус е отчетен за последното денонощие в Хасковска област, като за пръв път от началото на пандемията случаите са 122. 

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Добрата новина са само двамата починали, тъй като в последните дни са повече за денонощие. Починалите са мъже на 66 и 72 г. с различни придружаващи заболявания.       

Най- много са положителните проби в община Хасково – 50, следва Димитровград с 38. В  Харманли са 12, в Свиленград – 8, в Тополовград – 2, в Любимец – 1, в Симеоновград – 5, в Минерални бани ,Ивайловград и Стамболово са по двама, отребязва "Хасковска Марица".

След новозаразените са лекар и медицинска сестра от МБАЛ-Хасково, медицинска сестра от доболничната помощ от областния център, както и лекар от доболничната помощ от община Свиленград и медицинска сестра от община Харманли.

Потвърдените случаи на коронавирусна инфекция, потвърдени в област Хасково към момента, са 2098. Хоспитализираните лица с потвърден PCR тест, въведени в Единната информационна система, са 124. На домашно лечение са 1263 човека, починали са 109, а напълно излекувани са 602 човека, показват още данните.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 117
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК