Ректорът на УНСС се срещна с Валентин Михов и Кирил Евтимов

СПОРТЪТ ДНЕС

Ректорът на УНСС се срещна с Валентин Михов и Кирил Евтимов

3739
на 29.01.2021
Ректорът на УНСС се срещна с Валентин Михов и Кирил Евтимов
Автор:   ПИК

На посещение в Университета за национално и световно стопанство беше една от легендарните личности на българския футбол Валентин Михов, дългогодишен президент на Българския футболен съюз, Професионалната футболна лига и бивш възпитаник на УНСС, съобщи сайта на университета. Той връчи на ректора проф. д-р Димитър Димитров футболни подаръци, шалче на ЦСКА и своята биографична книга "В играта на живота" с лично посвещение.

препоръчано

На срещата присъства и футболният общественик Кирил Евтимов, също възпитаник на УНСС в специалност "Счетоводство и контрол". Той подари на проф. Димитров бутилка българско вино от специална селекция, подарявана на футболисти от Висшата лига на Англия.

"Обсъдихме възможни съвместни проекти. УНСС отдава огромно значение на спорта и срещите с хора с такъв респектиращ мениджърски и международен опит са много полезни. Днес имам още един повод да кажа какви ярки личности излизат от нашия университет", сподели проф. Димитров.

Като възпитаник на УНСС, Валентин Михов се връща с усмивка към хубавите си спомени в Университета: "Обучението тук ми донесе много удовлетворение. Преподавателите се отнасят с респект и уважение към студентите. Намираш съмишленици в тяхно лице. Възхитен съм от нивото. Ако някои се двоуми дали да дойде да учи тук, аз със сигурност ще подкрепя този избор."

Сподели:
Бомба x
Астролог: Денят е успешен само за оптимистите Астролог: Денят е успешен само за оптимистите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ-СДС получават мандат за правителство като първа сила на изборите - Даниел Митов го взима от Румен Радев (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ-СДС получават мандат за правителство като първа сила на изборите - Даниел Митов го взима от Румен Радев (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 207
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това