Ремонтират изцяло четири улици в Търговище

Региони

Ремонтират изцяло четири улици в Търговище

3344
на 08.01.2016
Ремонтират изцяло четири улици в Търговище
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Четири улици в Търговище ще бъдат напълно преасфалтирани през настоящата година. това обяви на пресконференция днес новият главен инженер на Общината Димо Димов. От местната хазна и от различни програми за трасетата са заделени над 1 милион лева. С тези пари ще бъде ремонтирана част от улица Кюстенджа, булевард  Сюрен, улица Опълченска и улица Иван Асен.

препоръчано

Навсякъде по тези улици пътната настилка е силно разрушена от полагането на тръбите за ВиК и още преди настъпването на зимата трасетата бяха труднопроходими.

свързани новини

Допълнително близо 600 хиляди лева са предвидени за общински пътища по селата. Те са по посока Стража - Черковна и Съединение.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК