Рената направи Дзами най-богат на "Острова"

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Рената направи Дзами най-богат на "Острова"

16606
преди 4 часа
Рената направи Дзами най-богат на Острова
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Огненото миньонче Рената предизвика шок на "Островът на 100-те гривни", след като неочаквано и по своя воля сложи край на участието си в екстремното приключение.

Въпреки че демонстрира невероятен хъс в битките по белия азиатски плаж и натрупа богатство върху ръката си, тя реши да хване самолета за България. Причината се оказа детето й.

препоръчано

"Синът ми скоро ще има рожден ден и интуицията ми казва: "Отиди си у дома". Представям си как го изненадвам, той ми казва: "Мамо" и целият свят спира", развълнува се Рената, която демонстрира горещ, стихиен темперамент в изпитанието на Филипините.

Преди да се прибере вкъщи участничката направи ход, с който разбърка картите в играта. Своите гривни тя завеща на инфлуенсъра Дзами от лагер "Нумеролозите", когото смята за лидер и така го превърна в най-богатия и влиятелен човек на Острова. Върху ръката му натежаха 45 000 лева - огромна сума, каквато никой досега не е носил, припомня "Hotnews".

"Екзалтиран съм не заради парите, а заради отговорността да запазя гривните, да ги умножа и да върна моя лагер на бойното поле", каза Дзами.

Той даде мъжката си дума да направи жест към Рената и сина й, ако стигне до финала и вземе дял от голямата награда от 300 000 лева. 

И други майки, сред които Мая страдат за своите деца, но засега не напускат предаването. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО) КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО)
ново
Днес: 82
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК