РЕСТРИКЦИИ: Свалят от ефир шеф Виктор Ангелов - Нова тв замразява кулинарното му шоу по финансови причини

Акценти

РЕСТРИКЦИИ: Свалят от ефир шеф Виктор Ангелов - Нова тв замразява кулинарното му шоу по финансови причини

40584
на 13.01.2021
РЕСТРИКЦИИ: Свалят от ефир шеф Виктор Ангелов - Нова тв замразява кулинарното му шоу по финансови причини
Автор:   ПИК

Известният кулинар шеф Виктор Ангелов май ще се прости с телевизионния ефир тази година. Причината е, че по всяка вероятност няма да се снима нов сезон на предаването "Хелс Китчън", чието лице е той.

препоръчано

Тази мълва обикаля коридорите на Нова телевизия от няколко месеца. Обикновено в края на годината от продукцията обявяват старта на шоуто, ала засега още няма никакви новини.

Една от причините за замразяването на проекта, който е един от най-гледаните в ефира, е върлуващата пандемия. Коронавирусът сви доста бюджетите на телевизиите и те се въздържат да правят развлекателни предавания, пише столичен ежедневник.

"Засега нищо не можем да кажем. Когато има яснота за предаването, ще бъде оповестено", коментираха от телевизията.

За три сезона Виктор Ангелов успя да превърне "Хелс Китчън" в едно от най-гледаните тв предавания. Кулинарят заряза "Мастър шеф", за да е лице на формата, създаден от Гордън Рамзи.

Още едно предаване на Нова тв също може да не се появи на малкия екран. Става дума за семейното риалити "Един за друг". Засега е неясна съдбата на формата с водещ Емо Чолаков.

Още преди да завърши първият сезон от продукцията, обявиха кастинг за втори. Но в сайта на предаването няма никакво разбитие. Самият Чолаков също не знае дали ще има втори сезон на риалитито.

Сподели:
Бомба x
Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 292
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това