Ретрограден Меркурий мъчи Овни, Везни и Козирози. Вижте от какво да се пазите

Феномени

Ретрограден Меркурий мъчи Овни, Везни и Козирози. Вижте от какво да се пазите

213225
на 26.06.2020
Ретрограден Меркурий мъчи Овни, Везни и Козирози. Вижте от какво да се пазите
Автор:   "Ретро"

Вече се намираме в сянката на ретроградния Меркурий. Това събитие ще продължи до 26 юли. Тази година е с много ретроградности, а сега Меркурий ще бъде ретрограден във водната стихия на Рака. Това означава, че самоанализът ще бъде най-силен, когато Меркурий се връща назад.Този период ще бъде по-труден за Овен, Везни, Козирог – за хората, които не синхронизират добре с тази енергия. Чудесно ще бъде времето за всички водни знаци.

По време на ретрограден Мекрурий не се подписват договори, не се започват нови начинания, не се купуват имоти, не се стартира нов бизнес, защото нашата преценка в този период е замъглена и не е много правилна. Трябва да внимаваме и с думите си, за да не нараним някого, без да искаме. Пътуванията също могат да претърпят осуетяване.Отделно от това имаме и съвпад на Марс в Нептун, а Луната е в Риби. Получава се скупчване на доста планети в Риби.

Това ни държи в един илюзорен свят, не ни дава възможност да действаме активно.В момента ни липсва и огънят като стихия, няма нито една планета в огнен знак. Това значи, че ни липсва енергия, заряд и за това до края на периода може да се чувстваме по-мудни и без енергия, коментират астролози.

препоръчано
Сподели:
Бомба x
ВНИМАНИЕ: Денят е опасен и труден - забравете за секса, подстрижката и маникюра! Особено внимателни да бъдат шофьорите ВНИМАНИЕ: Денят е опасен и труден - забравете за секса, подстрижката и маникюра! Особено внимателни да бъдат шофьорите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Депутатите порязаха ГЕРБ за комисията по подслушванията със СРС-та и терора на Бойко Рашков ПЪРВО В ПИК TV: Депутатите порязаха ГЕРБ за комисията по подслушванията със СРС-та и терора на Бойко Рашков
ново
Днес: 163
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това