Ретроградна Венера ни удря през май! Вижте какво вещае

Феномени

Ретроградна Венера ни удря през май! Вижте какво вещае

203463
на 22.04.2020
Ретроградна Венера ни удря през май! Вижте какво вещае
Автор:   "Ретро"

Поредна ретроградна планета ще ни влияе през месец май. Този път идва ред на Венера, която ще започне да се движи на обратно на 12 май, а процесът ще продължи до 25 юни.
 
Венера отговаря за емоциите, любовта, ценностната система, парите, връзките. В този период е добре да направим вътрешна равносметка именно на тези теми. Удачно е да преосмислим начина, по който вадим парите си. Удачно е да обърнем поглед към връзката си и честно да си признаем дали ни носи удовлетвореност. Можем да забележим, че ценностите, които сме считали за важни, се подменят и тогава ще е такъв момент от времето, през който е нужно да ги подменим с нови.

По време на ретроградна Венера помислете и за деловите си партньорства – важни ли са за вас и дали не е дошло време за промяна и в този аспект на професионалното поприще.
Какво не бива да предприемаме в периода на ретроградна Венера? На първо място – не сключвайте брак и не подписвайте каквито и да било партньорски отношения! Другото предупреждение е да не започвате любовни отношения. Създадените тогава връзки и сключени тогава договори (включително и брачни) няма да издържат напред във времето и бързо ще се разпаднат.

препоръчано

В този период не се извършват естетически операции, защото крайният резултат няма да отговаря на очакванията. Препоръчително е да не се правят големи инвестиции на пари и големи покупки.

Сподели:
Бомба x
ТАЙНИ И ЗАГАДКИ: Масони пазят златото на Хитлер ТАЙНИ И ЗАГАДКИ: Масони пазят златото на Хитлер
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Проф. Михаил Мирчев с горещ коментар за датата на вота и уволнението си (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Проф. Михаил Мирчев с горещ коментар за датата на вота и уволнението си (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 243
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това