Решението на ПП-ДБ за ГЕРБ означава разруха в държавата и нов мандат за хората на Радев

ТОП НОВИНАТА

Решението на ПП-ДБ за ГЕРБ означава разруха в държавата и нов мандат за хората на Радев

34641
на 17.05.2023
Решението на ПП-ДБ за ГЕРБ означава разруха в държавата и нов мандат за хората на Радев
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Късно снощи стана ясно, че кабинет с мандата на ГЕРБ и министър-председател Мария Габриел няма да има. 

препоръчано

Рулетката се завъртя в тази посока, след като след среща на коалиционния съвет на ПП-ДБ бившият премиер, а сега съпредседател на "Продължаваме промяната" Кирил Петков обяви, че няма дадат своята подкрепа за първия мандат и очакват такава за своя. 

Христо Иванов дори заяви, че започват консултации с всички политически сили в парламента за тяхната готовност да подкрепят конкретни промени в Конституцията. 

Какво следва за България от тук насетне коментира накратно, но точно и ясно, продуцентът и политически анализатор Виктор Димчев.

"Решението на ПП-ДБ да откаже на ГЕРБ означава нов мандат на служебните министри, разруха в държавата, неприемането на нов бюджет и надеждата Корнелия Нинова да стиска третия мандат до местните избори, за да спестим едни 100-200 милиона от парите, които нямаме, за нови избори", заяви Димчев. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 86
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК