РЗИ-Кюстендил назначава хора на ГКПП заради COVID-19

Региони

РЗИ-Кюстендил назначава хора на ГКПП заради COVID-19

6780
на 13.07.2021
РЗИ-Кюстендил назначава хора на ГКПП заради COVID-19
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

РЗИ-Кюстендил назначава допълнително хора на ГКПП в помощ на здравния контрол и спазване на противоепидемичните мерки срещу COVID-19.

препоръчано

От 15 юли ще бъдат назначени допълнително лица за административно подпомагане дейността на служителите и осъществяващи граничен здравен контрол на ГКПП за периода на летния туристически сезон  - до 30 септември, казаха от дирекцията. 

Срокът за подаване на заявленията изтича днес до края на работния ден. Има десетки кандидати, казаха от дирекцията, цитирани от БНР.

Досега по един служител на РЗИ е на смяна на ГКПП-Гюешево, а на на ГКПП-Олтоманци месеци наред нямаше екипи, което  наложи сънародниците ни от Босилеград да прминават чак през Калотина, имаше и протестни подписки за това.

Работата през летния  сезон нараства - от Северна Македония ежедневно минават тръгнали към Черноморието. Затова ще бъдат назначени допълнитело хопа към екипите на РЗИ.

Одобрените след интервю кандидати ще подпомагат дейността на органите на граничния здравен контрол на ГКПП по обезпечаване на непрекъснат денонощен режим на работа и изпълнение заповедите на министъра на здравеопазването по отношение прилагане на противоепидемичните мерки за неразпространение на COVID-19, вкл. вписване на данни, подпомагане дейността по издаване на предписания за карантиниране.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ПИК TV: Депутатите препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО ПИК TV: Депутатите препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО
ново
Днес: 35
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК