Риана търси мъж с кураж

Шоу свят

Риана търси мъж с кураж

32135
на 17.10.2012
Риана търси мъж с кураж
Автор:   Милан Николов
Певицата Риана копнее да споделя леглото си с куражлия, казва самата тя, цитирана от "Дейли мейл". 24-годишната изпълнителка изрази недоволство от липсата на късмет в любовта. Тя иска мъж с кураж и подход към жените, тъй като обича да се забавлява на срещите си. "Бих излязла на среща с удоволствие. Не ми вярвате? Все пак съм жена! Млада, готова за действие. И обичам да се забавлявам", заяви изпълнителката. "Но никой няма смелостта да ме попита. Повярвайте ми. Все още чакам да срещна мъжа, който има нужното да се изправи до мен. Има твърде много вагини сред околните ми", допълва Риана.
препоръчано
Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 68
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК