Рибари от Царево отказват да не влизат в морето заради мини от Одеса

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Рибари от Царево отказват да не влизат в морето заради мини от Одеса

6204
на 22.03.2022
Рибари от Царево отказват да не влизат в морето заради мини от Одеса
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Рибарите от Царево отказват да спазят предупрежденията да не влизат навътре в морето заради опасността от мини от Одеса.

препоръчано

Причината е, че активният риболовен сезон е в разгара си, а уловът на калкан спира до броени дни. В момента риболовците са възпрепятствани от лошото време, но планират при по-добри метеорологични условия да подновят улова.

Пред Би Ти Ви рибари разказаха, че и друг път са се натъквали на мини в морето и не се притесняват от последствията.

свързани новини

"Всъщност ние разрязваме мрежите, за да може да се освободим от мината и после по задължение информираме военноморските сили, които вече си свършат работата", казаха рибарите.

През 2020 г. имаше открита мина в залива на Созопол, а през 2017 и седемнадесета година имаше мина, открита на плаж "Корал" и още два случая.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 54
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК