Роберт Фицо: Удар по фонтана на Брюксел с ракета с голям обсег на действие, за да разберат в ЕС какво говорят (ВИДЕО)

Европа

Роберт Фицо: Удар по фонтана на Брюксел с ракета с голям обсег на действие, за да разберат в ЕС какво говорят (ВИДЕО)

61854
преди 4 часа
Роберт Фицо: Удар по фонтана на Брюксел с ракета с голям обсег на действие, за да разберат в ЕС какво говорят (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Да ударим Брюксел с ракета с голям обсег на действие. Да пуснем такава ракета да счупи фонтана в Брюксел. Така призова словашкият премиер Роберт Фицо. Призивът му бе отправен във връзка с натиска върху европейските държави да разрешат удари на Украйна с ракети с голям обсег във вътрешността на Русия.

препоръчано

Фицо разкритикува европейските официални лица, които призовават да се позволи на Украйна да удари Русия с оръжия с голям обсег на действие, и предложи да се удари Брюксел с такава ракета. Това съобщава порталът Hlavný Denník.

„Някои членове на Европейския парламент с лекотата на пролетен вятър говорят за ракети със среден обсег, за ракети с голям обсег. Може би такава ракета би могла да счупи фонтана в Брюксел, за да разберат за какво говорят всички“, заяви ръководителят на словашкото правителство.

По-рано Фицо заяви, че депутатите от неговата партия „Смер-СД“ няма да подкрепят в парламента присъединяването на Украйна към НАТО.
Той подчерта, че членството в НАТО не може да се получи само с подкрепата на група хора. Премиерът припомни, че то изисква ратификация от всяка държава.

Само преди няколко седмици словашкият премиер сподели, че се страхува от нов опит за убийство след атенатат срешу него през май. 
„Убеден съм на 100 %, че ще има още един опит за убийство на представител на правителството, ако опозицията и някои медии не спрат с това, което правят“, каза словашкият премиер.

Роберт Фицо бе прострелян на 15 май 2024 година. Стрелбата бе в град Хандлова, а заподозреният за стрелбата бе задържан. Нападателят, 71-годишният Юрай Ц., е с повдигнато обвинение в опит за умишлено убийство.

Роберт Фицо дойде на власт миналия октомври, спря държавната военна помощ за Киев и отвори комуникационни канали с Русия.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 8 октомври: Везните да не пътуват, сексът е препоръчителен за Близнаците и Девите, но Овните да не си го и помислят САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 8 октомври: Везните да не пътуват, сексът е препоръчителен за Близнаците и Девите, но Овните да не си го и помислят
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК