РОГОНОСЕЦ: Участник в "Един за друг" спипал жена си в изневяра

ГАЛЕРИЯ ШОУ

РОГОНОСЕЦ: Участник в "Един за друг" спипал жена си в изневяра

9743
на 21.09.2021
РОГОНОСЕЦ: Участник в Един за друг спипал жена си в изневяра
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Яница и Момчил, които станаха известни покрай втория сезон на шоуто "Един за друг", са се развели заради изневяра. Нежната половинка от семейство Марчеви от град Силистра е кръшнала на мъжа си с друг левент.

препоръчано

В момента Момчил ближе рани след края на брака си и е много разочарован от любовта, издадоха от обкръжението му.

Младият мъж се е отдал на запои в мъжка компания, постоянно се снима с бутилки с алкохол или пък качва хапливи коментари в своя инстарграм профил.

Едно от последните му признания гласеше: "Тихите води са най-ку*ви". Текстът най-вероятно се отнася за бившата му булка или пък е разочарован от друга жена.

Любовната приказка за двойката приключи малко след края на шоуто, като двамата са се развели по бързата процедура. Пищната красавица с пиперлив език вече е сменила и фамилията си и си е върнала името Касабова, пише "Хотнюз".

свързани новини

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК