Родители и ученици от пловдивско школо излязоха на протест: Бранят учител, обвинен в блудство

Образование

Родители и ученици от пловдивско школо излязоха на протест: Бранят учител, обвинен в блудство

14552
на 29.05.2024
Родители и ученици от пловдивско школо излязоха на протест: Бранят учител, обвинен в блудство
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Родители и бивши ученици от ОУ "Петър Берон" окупираха входа на пловдивското училище. Това е част от мирния им протест в защита на дисциплинарно уволнения учител по физическо възпитание Любомир Ушеров. Той е освободен от директора Стефан Кичуков на основание непристойно поведение към ученички, съобщава "Марица". 

препоръчано

Родителите обаче считат, че това е лъжа и директорът просто иска да оваканти мястото за свой човек. В подкрепа на учителя и треньор по хокей на трева дойдоха и бивши негови ученици. Те разпънаха транспиранти "Любомир Ушеров е невинен" и "Ние сме с теб". 

Дисциплинарно уволнение на учителя по физическо възпитание и треньор на отбора по хокей на трева разбуни духовете в пловдивското ОУ...

Самият Ушеров казва, че се чувства все едно са го убили. Той е в училище "Петър Берон" от 2012 г. Категорично отрича да е опипвал деца. В конкретния случай е вдигнал едно момиче от 7 клас, за да извадят заедно заседнала в мрежата на прозореца топка. Това се случва в двора на училището пред очите на всички. Нищо непристойно или неуместно не е станало, категоричен е Ушеров.

В момента се събира подписка в защита на учителя, на който му остават по малко от две години до пенсия. Родители пък разказват, че никога не са се съмнявали в морала на господина, напротив, децата са го уважавани и харесвали много.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ПИК TV! Ето го посланието на Бойко Борисов от Петрич (НА ЖИВО) ПИК TV! Ето го посланието на Бойко Борисов от Петрич (НА ЖИВО)
ново
Днес: 89
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК