Роднините на Робин Уилямс се изпокараха за наследството му

ГОРЕЩО

Роднините на Робин Уилямс се изпокараха за наследството му

8162
на 03.02.2015
Роднините на Робин Уилямс се изпокараха за наследството му
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Най-близките роднини на самоубилия се американски актьор Робин Уилямс започнаха спор за неговото наследство в  калифорнийски съд, предаде Асошиейтед прес.

препоръчано

Съпругата на Уилямс Сюзан е подала жалба в съд в Сан Франсиско срещу трите деца на актьора от двата му предходни брака, защото според нея те взимали вещи на Уилямс без нейно разрешение.

Освен това Сюзан поискала съдът да изключи къщата й  в Тибурон, в която живееше с Уилямс, от наследството на актьора, което децата искат да притежават.

Трите деца на Уилямс - Зелда, Коуди и Закари пък твърдят, че Сюзан се опитва да ги обере, като ги лишава от лични вещи на татко им, пише БТА.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 36
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК