Вход
София
Времето в София 10 o C

РОДОЛЮБИЕ В НЕБЕТО! Образът на Левски грейна над Рилските езера (снимка)

РОДОЛЮБИЕ В НЕБЕТО! Образът на Левски грейна над Рилските езера (снимка)

на 16.04.2016
2865
0
РОДОЛЮБИЕ В НЕБЕТО! Образът на Левски грейна над Рилските езера (снимка)
Автор: ПИК
16.04.2016
0
2865

Родолюбието на българите се появи и в небето над страната ни. Над едно от най-красивите кътчета в страната ни се появи ликът на най-големия ни национален герой.

Нещо уникално красиво и невиждано по нашите ширини се случи в небето над седемте рилски езера. Образът на апостола на свободата Васил Иванов Кунчев грейна в небето над Седемте рилски езера и изобрази изключително красива гледка.

Групи от български патриоти и родолюбци решили да направят красивата гледка и да я заснемат с камерите и мобилните си телефони. За да се изобрази лицето на Васил Левски в небето патриотите са наели специална японска техника, която се използва за създаване на филми и изобразяване на 3д изображения в небесата. Целта на патриотите е била да зарадват минувачите и планинарите в Рила като същевременно се повдига българският дух и патриотизъм. Очаква се скоро в цяла България над небето да се изобразяват образите на националните ни герои, особено по националните празници.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 33282
архив

Виждайки падаща звезда, водопроводчикът Грую не можа да формулира ясно желанието си, поради което получи петлитрова руса бутилка ракия с големи гърди…

x
САМО В ПИК TV: Моделка на Божков роди тайно от софийски топ ерген
x
Социолози определиха идеалната възраст за щастлив брак
x