Родригес свалял Джей Ло с есемеси от кенефа

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Родригес свалял Джей Ло с есемеси от кенефа

11270
на 01.11.2017
Родригес свалял Джей Ло с есемеси от кенефа
Автор:   ПИК

Една от най-горещите холивудски двойки се появи на корицата на Vanity Fair. Дженифър Лопес и Алекс Родригес вече да известни като Джей Род. Двамата са заедно от месец май и не крият любовта си.

препоръчано

"Ние сме като близнаци", казва в интервюто Родригес. "И двамата сме от Ню Йорк. И двамата сме латиноси и още около 20 неща."

"Разбирам го по начин, по който не мисля, че някой други би могъл и той ме разбира по начин, по който някога някой би могъл", допълва Дженифър.

Първата им среща не била лесна. "Той седеше там с бялата си риза, много уверен и мъжествен, но в същото време беше толкова разговорлив", разказва Лопес.

"Не знаех дали той мисли, че това е среща. Аз смятах, че е. Тогава разбрах, че е притеснен, защото ме попита дали искам питие. Аз казах: "Не, не пия." и тогава той ме попита дали имам нещо против, ако той си вземе. Беше притеснен и наистина беше много сладко", допълва звездата.

Алека споделя: "Не знаех дали беше среща. Видяхме се през нощта може би заради работния ѝ график. Не ми беше лесно, не знаех в каква ситуация е тя. После тя ми каза, че не е обвързана и трябваше да отида някъде да си събера мислите. Отидох до тоалетната и събрах кураж да ѝ пратя sms."

Лопес доразказва историята: "Седях си там и той се връщаше, когато получих sms. В него пишеше: "Изглеждаш адски секси."

Двамата разказват и за отношенията с децата си. Пред списание People Алекс споделя, че Дженифър е чудесен пример за подражание, а дъщерите му - 12-годишната Наташа и 9-годишната Ела я обожават. "Моите момичета определено удариха джакпота."

Дженифър разказва на свой ред: "Имаме много хубава връзка. Чувствам се сякаш мога да го кажа за първи път."

"Не че не съм имала чудесни връзки, изпълнени с любов и приключения, но това е първата, в която се чувствам сякаш се ме прави по-добра и аз него. Допълваме се и това е една наистина чиста, истинска любов", казва още Лопес.

Сподели:
Бомба x
Какво да правим, за да постигнем перфектно тяло за лятото Какво да правим, за да постигнем перфектно тяло за лятото
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Звезда от Откраднат живот тайно стана майка за втори път САМО В ПИК TV: Звезда от "Откраднат живот" тайно стана майка за втори път
ново
Днес: 17
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това