РОКАДИ: Знаково уволнение в структурите на МВР

Политика

РОКАДИ: Знаково уволнение в структурите на МВР

146002
на 05.09.2024
РОКАДИ: Знаково уволнение в структурите на МВР
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Първо знаково уволнение в областните структури на МВР, а очевидно няма да е последно, съобщава Би Ти Ви. Директорът на бургаската полиция старши комисар Емил Павлов е уволнен, това потвърдиха от ОДМВР-Бургас.

препоръчано

Така вече е факт и първата смяна на директор на областна дирекция на МВР. Още в първия ден след постъпването си като вътрешен министър Атанас Илков каза, че следват само козметични кадрови промени, за да има "спокойствие" в системата.

Тогава Илков каза, че ще прегледа резултатите и при нужда ще сменя и областни директори, като уточни, че решенията ще са на база резултати.

От 2015 до 2019 г. Павлов е началник на отдел „Криминална полиция“ при ОДМВР-Бургас. От 2019 до 2023 г. е заместник-директор, а от август 2023 г. е директор на ОДМВР-Бургас.

В професионалната си кариера многократно е награждаван от министъра на вътрешните работи, главния секретар на МВР и председателя на ДАНС. Емил Павлов е семеен с две деца.

Това няма да е последната смяна в областните дирекции на МВР, шушукат в коридорите на вътрешното министерство.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО) Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО)
ново
Днес: 99
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК