Рокдинозавърът Мик Джагър плаща солидна сума на бременната с осмото му дете балерина

ШАРЕН СВЯТ

Рокдинозавърът Мик Джагър плаща солидна сума на бременната с осмото му дете балерина

9231
на 29.08.2016
Рокдинозавърът Мик Джагър плаща солидна сума на бременната с осмото му дете балерина
Автор:   ПИК

Фронтменът на британската рок група "Ролинг стоунс" Мик Джагър е обещал да плати солидна сума на балерината, която е бременна с осмото му дете, пише в. "Сънди мирър".

препоръчано

През юли беше оповестено, че 72-годишният рокаджия отново ще става татко. Майка на детето е 29-годишната Мелани Хамрик от трупата на Американския балетен театър в Ню Йорк. Бебето е заченато по време на турнето на "Ролинг стоунс" в Южна Америка по-рано през тази година. Очаква се осмото отроче на Джагър да се роди през декември.

Според източници от обкръжението му, Мик Джагър ще плаща 15 000 долара месечна издръжка за детето до навършването на пълнолетие. Общата сума възлиза на около 3,2 милиона долара, съобщава БТА.

Рокаджията също така е обещал да заплаща разходите за къщата, в която избере да живее Мелани Хамрик с детето. Балерината понастоящем е жителка на Ню Йорк, но може да реши да се премести в Лос Анджелис, за да е по-близо до Джагър, или да се установи в Кънектикът, където се намира семейството й.

Мик Джагър по-рано изясни, че отношенията му с Мелани Хамрик не са сериозни и обвързващи. Това обаче няма да му попречи да се грижи за нея и бъдещото им отроче.

Фронтменът на "Ролинг стоунс" има седем деца на възраст между 45 и 17 години. Четири от тях са от дългогодишната му партньорка Джери Хол, която понастоящем е съпруга на медийния магнат Рупърт Мърдок, припомня изданието.

Сподели:
Бомба x
ГОЛЯМ ДЕН: Един от най-обичаните празници е днес - на Атанасовден черпят 8 любими имена и се прави специален обред за здраве ГОЛЯМ ДЕН: Един от най-обичаните празници е днес - на Атанасовден черпят 8 любими имена и се прави специален обред за здраве
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доц. Ангел Кунчев с последна информация за ваксинацията след получаване на третата пратка от ваксините на Пфайзер и Бионтех (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доц. Ангел Кунчев с последна информация за ваксинацията след получаване на третата пратка от ваксините на "Пфайзер" и "Бионтех" (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 34
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това