РОМАНТИКА: Ива Екимова с любовен татус - ето каква е целта му...

ГАЛЕРИЯ ШОУ

РОМАНТИКА: Ива Екимова с любовен татус - ето каква е целта му...

22808
на 18.06.2019
РОМАНТИКА: Ива Екимова с любовен татус - ето каква е целта му...
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Ива Екимова си направи татуировка, а причината - от дълго време няма мъж до себе си и се надява с помощта на рисунката да открие партньор.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Чаровната блондинка се сдоби с йероглифq който привлича любовта. Тя се възползва от присъствието на талантливата Хасина Узунова, която изписваше китайски йероглифи, символизиращи щастие, чест, любов и късмет по време на традиционния фестивал "Магията на изтока", който се проведе в Борисовата градина.

Сред присъстващите на събитието бяха още тв водещата Ива Дойчинова и скандално жълтата Албена Вулева.

Фестивалът "Магията на изтока" събира на едно място култура, изкуство, бит и традиции на 15 държави от Азия. С богата програма от театрални, музикални, танцови и кулинарни изпълнения, бойни демонстрации и традиционни игри и умения, събитието е и в подкрепа на деца и семейства в риск от раздяла, кауза на фондация "За нашите деца", пише "Монитор".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 17
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК