Роман №1 в света излиза и на български! Вижте коя е литературната сензация на годината

ГОРЕЩО

Роман №1 в света излиза и на български! Вижте коя е литературната сензация на годината

29935
на 11.01.2021
Роман №1 в света излиза и на български! Вижте коя е литературната сензация на годината
Автор:   ПИК

Новата година започна с появата на истинска сензация на литературната сцена. Дебютната книга The Push от авторката Ашли Одрейн се котира като едно от най-очакваните и препоръчвани заглавия от критиката.

препоръчано

Преди броени дни премиерата й на английски език получи широк медиен отзвук в гиганти като New York Times, The Guardian, Toronto Star, Grazzia, браншовите Publishers Weekly, Kirkus и др. Четивото попада и в листите с най-препоръчваните и очаквани книги на годината на престижни медии като Washington Post, Vogue, USA Today, Cosmopolitan, The Sunday Times и още много други.

Предстои романът да бъде преведен на над 34 езика по целия свят. Историята ще се появи и на български с логото на престижното издателство „Милениум“, и то съвсем скоро, със заглавието „Мракът в сърцето ми“.

Книгата е изпълнена с напрежение психологическа драма, която се чете на един дъх. Сюжетът разказва за това колко трудно се създава и колко лесно се разпада семейството. Главната роля е отредена на многоликата същност на жената майка – такава, каквато обществото очаква да бъде – любяща закрилница; каквато е всъщност - с всичките ѝ страхове и надежди; и такава, каквато житейските обстоятелства я принуждават да бъде…

Авторката разкрива, че книгата предстои да бъде филмирана и то не от кого да е, а от продуцента Дейвид Хейман, който стои зад мащабни проекти, като филмите от поредицата „Хари Потър“, номинираните за Оскар „Семейна история“ и „Имало едно време в Холивуд“, и др.

 

Сподели:
Бомба x
Какво искат жените в леглото Какво искат жените в леглото
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Социалният министър Деница Сачева: Пенсионерите ще взимат по 50 лева и през април (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Социалният министър Деница Сачева: Пенсионерите ще взимат по 50 лева и през април (ВИДЕО)
ново
Днес: 28
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това