Росен Желязков се срещна с общинското ръковоство на ГЕРБ-Сандански

Политика

Росен Желязков се срещна с общинското ръковоство на ГЕРБ-Сандански

3481
на 07.03.2021
Росен Желязков се срещна с общинското ръковоство на ГЕРБ-Сандански
Автор:   ПИК

Правителството на Бойко Борисов подпомага местната власт независимо от политическата принадлежност на кмета. От републиканския бюджет са финансирани проекти - важни за местната общност и в полза на хората. Това заяви в Сандански водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС за Благоевградска област Росен Желязков. Той, заедно с областния координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков, областния секретар Даниела Савеклиева и кандидата за народен представител от Сандански Стоян Стоев се запознаха на място със състоянието на бул. „Европа”, който е входът на града от автомагистрала „Струма”. 

препоръчано

„Осигурени са над 4 млн. лв. за реконструкция на булеварда, който изглежда отлично. Този проект е поредният, с който ГЕРБ доказва своите ангажименти към подобряване на инфраструктурата и към регионалното развитие на Благоевградска област”, коментира Росен Желязков. 

Пред общинското ръководство и предизборния щаб водачът на листата коментира още, че в програмата на ГЕРБ за следващите 4 години е залегнало построяването на 500 км магистрали и скоростни пътища. Росен Желязков подчерта, че платформата на ГЕРБ за нов мандат е изпълнима и обърната към хората. Приоритетите са определени така, че България да заеме своето достойно място сред европейските страни.

Сподели:
Бомба x
Диетата с малко мазнини намалява тестостерона Диетата с малко мазнини намалява тестостерона
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: ДПС с първи коментар за изборните резултати: Програмният кабинет трябва да надмогне нашето партийно политическо его (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: ДПС с първи коментар за изборните резултати: Програмният кабинет трябва да надмогне нашето партийно политическо его (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 135
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това