Вход
София
Времето в София 5 o C

Росен Петров: Аз помагах на Слави да пикае, а той ме предаде!

Росен Петров: Аз помагах на Слави да пикае, а той ме предаде!

на 03.04.2018
746675
147
Росен Петров: Аз помагах на Слави да пикае, а той ме предаде!
Автор: ПИК
03.04.2018
147
746675

"Държах уринатора на Слави Трифонов, когато беше много зле. Ходих всеки ден до Плевен да му помагам, а той ме предаде. Трифонов постъпи некоректно с мен". Това разкри по Тв 7 Росен Петров.

"Много исках да бъда разузнавач и да работя за държавата, това беше моята мечта. Но видях как стоят нещата с МВР, и тогава усетих, че нямам бъдеще там. И така се насочих в съвсем различна сфера - журналистиката", каза още Петров.

"Да, уважавам Бойко Борисов, просто не виждам защо трябва постоянно да се обиждаме и да храним опозицията, не съм привърженик на тия пошли дела", категоричен беше телевизионният водещ.

"Относно реакцията на Любо Нейков аз няма да предприема нищо. Нека си говори и мисли каквото иска. Преди години аз му помогнах да започне работа в Би Ти Ви, бях на погребението на брат му. Разочарова ме. Не го очаквах", допълни Петров.

Телевизиите у нас са ветропоказатели, обясни Росен Петров. Повечето медии и журналисти са платени, да не ми говорят за морал, моля, ядоса се Петров. След 13 години работа и вярност в Би Ти Ви, те да постъпват така. Нормално ли е това, кажете ми, попита Петров водещата Ива Николова.

"Каквато и да е цената аз ще я платя, чист съм. Свикнал съм да бъда заливан с помия" 

"По отношение на изказването на Венелин Петков, който каза, че го е гнус от постъпката ми, какво да ви кажа - ще ви кажа, че аз го предложих за водещ", коментира Петров.

 

Сподели:
Напиши коментар »
(147)
1
Е, Слави затова няма приятели.
2
Е,сега ще помагаш на Пеевски да сере!
3
Ей това е истината за българската журналистика, но никой не искаше да я каже. Сега скачат срещу Росен, защото е открит.
4
Ами то не е ново, че е дадени телевизии обслужват нечии интереси. Росен вече не ни е удобен, и веднага почнаха да се разграничават от него и да го плюят. А наведените му колеги и те голям морал изкараха.
5
Ченгето в журналиста надделя, мръснишкитр номера на които са го учили в школата са за цял живот. зад грозното гнусно лице винаги се крие мръсна душа. ма гризни , но одухотворени лица, които стават симпатични, но Росен е отврат.
6
"Каквато и да е цената аз ще я платя, чист съм. Свикнал съм да бъда заливан с помия" И колко хора могат да кажат това?
7
Тоя човек ще стане добър политик. Ей това е достойно поведение!
8
"Държах оринатора на Слави Трифонов, когато беше много зле. Ходих до Плевен да му помагам, а той ме предаде". Това каза по Тв 7 новият политик Росен Петров. "Много исках да бъда разузнавач и да работя за държавата, това беше моята мечта. Но видях как стоят нещата с МВР, и тогава усетих, че нямам бъдеще там. И така се насочих в съвсем различна сфера- журналистиката", каза още Петров.
9
Да, уважавам Бойко Борисов, просто не виждам защо трябва постоянно да се обиждаме и да храним опозицията, не съм привърженик на тия пошли дела", категоричен беше телевизионният водещ.
10
Относно реакцията на Любо Нейков аз няма да предприема нищо. Нека си говори и мисли каквото иска. Преди години аз му помогнах да започне работа в Би Ти Ви, бях на погребението на брат му. Разочарова ме. Не го очаквах", допълни Петров. Телевизиите у нас са ветропоказатели обясни Росен Петров Повечето медии и журналисти са платени, да не ми говорят за морал, моля, ядоса се Петров. След 13 години работа и вярност в Би Ти Ви, те да постъпват така. Нормално ли е това, кажете ми, попита Петров водещата Ива Николова.
11
Сега ще държи иригатора на Пеевски!
12
"Каквато и да е цената аз ще я платя, чист съм. Свикнал съм да бъда заливан с помия" "По отношение на изказването на Венелин Петков, който каза, че го е гнус от постъпката ми, какво да ви кажа, ще ви кажа, че аз го предложих за водещ", коментира Петров.
13
АБСОЛЮТЕН ИДИОТ! БЮРЕКОФ ТИ СИ НААКА ТОТАЛНО . ТЕЗИ ДЕТО ТЕ ВОДЯТ ТЕ НАКИСНАХА ДОСТА В ОТПАДЪЧНА ВОДА. ТОЯ КАТО КАКЪВ СЕ ДОТЪТРИ ПРИ ПАРТИИКАТА СБИРЩАЙН . ВСИЧКИ УЖ БИВШИ НА ТИКВАТА СЕ СЪБРАХТЕ
14
Петроф, и ти ще имаш прякор , който не ще да е много лицеприятен . Но не надскачай лидера си
15
Не съм очаквала , че Слави може да постъпи така. Не му прави чест!
16
" не виждам защо трябва постоянно да се обиждаме и да храним опозицията" - Браво, Росене! Достойно мислене!
17
Росен- ку"одържец.С това име ще влезе в ГОЛЯМАТа политика и с това име ще бъде вътрешен министър.Като водещ не ставаше.Беше скучен, еднообразен и тенденциозен.
18
Медията със двоен стандарт, защо за едни може а за други не Това е въпросът . На този свят никой не трябва да забравя от къде е тръгнал и кой му е подал рака за да стане и да може да поеме напред. Парите не са всичко на таз земя Недей те да го забравяте Господа. Имайте себе уважение поне малко
19
Петров постъпи като абсолютен измекяр самодеец,а не като професионалист!Той е самозванец-журналист!
20
Браво на Росен за честността. Много ми харесва поведението му.
21
Медията със двоен стандарт, защо за едни може а за други не Това е въпросът . На този свят никой не трябва да забравя от къде е тръгнал и кой му е подал рака за да стане и да може да поеме напред. Парите не са всичко на таз земя Недей те да го забравяте Господа. Имайте себе уважение поне малко
22
Много умерена позиция на Росен Петров и си поема отговорно постъпката. А и знае кой е и какво може да очаква от разни дребни душици.
23
ПЪРВИЯТ ДОСТОЕН ЧОВЕК В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА! КУРАЖ, ПИЧ, АЗ СЪМ С ТЕБ! С НАМИ БОГ!
24
Ще гласувам за Росен Петров!
25
Гледал съм често "Операция слава".Този човек като говори за българщината аз настръхвам. Успех на Росене размажи ги.
26
Аз по-достойна и открита постъпка, не се сещам да е имало от страна на, който и да било в България.
27
Интелигентен човек е Росен. БТВ само загуби, колкото и да го хулят, надали Росен ще загуби. Успех.
28
До Иларион Няма нужда да повтаряш цитати от статията ,тук всички сме грамотни и щом сме стигнали до коментарите ,значи сме прочели материала.Колкото до Росен ... жалко ... за него...просто не знае какво го очаква с Капута.А беше патриот ,...наистина...беше.
29
Харесвам Росен Петров, защото има национален идеал, има позиция и си ги следва, каквото и да му струва.
30
Тук Един един единствен човек пише неуморно хвалебствия за РосКУ. Карина, ти ли защитаваш с такъв плам и жар красивия си любим ? Защитавай го моето момиче , за да има парички за нови джуки и цици , щото иначе обратно с таблата в Бистро 35 и отново трябва да правиш свирки на богати дебели чичковци за някой лев.
31
Този май е назначавал цялото БТВ на работа, според приказките му! Едно "Довиждане" не е казал на хората, които 5 години са му правили предаването....Идиотският му кикот в ефир няма да липсва на никого....Готов е за политик - лаком, нагъл и против!
32
отговор на коментар
В грешка си, 31, Росен Петров направи рейтинга на това предаване. И сега вади мръсните игри на телевизиите на светло, затова се надига такъв вой.
33
Явно тези, на които помагаш най-много, те предават. Слави си плаща за това поведение, затова толкова много хора го напуснаха.
34
Помогнал на Любо,предложил Венелин...утре на кого ще помогне да вкара в политиката. Ей, такива много ги обичам-"чисти"
35
Тиквеник защо те нямаше снощи с Капута на чевермето в Забърдо.Да видиш бъдещия премиер как се забавлява на софра с куп бодигарди и пловдивски мутри
36
Много се изписа за Росен Петров, но той ще разкаже мръсните игри на българските телевизии. Дано успее да се съхрани толкова откровен и независим в мнението си.
37
Любов, приятелство и уважение не се купуват! Що за малоумници са в този форум? Нормалният (възпитан) човек казва: "Разочарован съм!" И толкоз! Точно както постъпи Росен Петров. Има една народна мъдрост: "Гузен негонен бяга!" И друга: "Не вижда гредата в своето око, а сламката в чуждото!" Ако наистина искаме да се измъкнем от дупката (бездната), в която сме пропаднали, трябва да започнем от себе си! Помогни си сам, за да ти помогни Господ!
38
Никога не съм харесвала Шоуто на Слави, но това ли наричате достойно поведение, да говори какво му държал на Слави? Не му прави чест. Никой нямаше да знае кой е Спийди Гонзалес, ако не беше Слави. Много е грозно и просташко според мен да говори така.
39
Милиционерска душица!
40
Не разбирам за какво е тоя вой, след като Петров беше откровен и няма да конкурира с предаване никого? Значи нямаше проблеми да митарстват разни журналисти от една медия в друга с предаванията и дори с екипа си, но сега има проблем, че Росен Петров излезе и каза открито, че влиза в политиката?
41
поне е честен.
42
Ясно, че без него него, нямаше да се случи днешния ден.
43
Петров си остава почтен мъж и колкото да се опитват да го топят няма да успят.
44
"Телевизиите у нас са ветропоказатели" "Повечето медии и журналисти са платени, да не ми говорят за морал" Нищо ново за съжаление. Евала Росене, че се махна. Успех в политиката.
45
Тоя Урко енай-големият помияр. Ще стане министър,ма ще види МВР през крив макарон. Егати и продажника мръсен.
46
ГНУСНА е ТВ7 ...................... „ водещата „ Ива Николова .... до скоро „водеше„ в телевизията на ЧЕРВЕНИЯ ОЛИГАРХ - Гергов .............. сега ГРАЧИ в Пеевския СВИНАРНИК ............. ОТВРАТЕН съм !!!!!!!!!!!!!!!!
47
Всички беди на неосъществения преход у нас идват от ченгетата...........и продължават да се натискат за власт. Докато тия от Симеоново не се разкарат от политиката, бял ден няма да видим. Ей сега и тоя боклук Росен Петрон и той се запътил
48
Интересното е ,че КОЙТО отиде в ТВ -7,,, почва да ГОВОРИ в СТИЛ - Н. Бареков !!! Или по-точно ЗАПОЧВАТ да МАСКАРЯТ оп-всички ,,, НО без ДПС ,,, защо ли ??????????????
49
гРоЗен Петров
50
Барека тъкмо беше набрал скорост - и взе, че се наака. Ма нема как да направи рекламация, а и във вторични суровини не изкупуват милиционери.
51
Надявам се, че Росен Петров ще каже цялата истина за страшната картина в националните медии. Всички винаги са обслужвали тези, които са на власт.
52
Всеки, който е държал патката на Слави, отива при Бареков!
53
Достоен мъж е Росен.
54
Bahti pomiara!
55
Росене, не само уринатора си му държал!
56
Dostoina e na mayka ti Putka.a.....bIL UVAJAVAL bO:bO:-EDNA KREATURA DETO I 20G:PANDIZ I E MALKO:bORISOV I BULKATA MU tVETELINA BARABAR S dIANKOV-katorga....Rosen Petrov e taen Agent i shpionin.Gadno poliz.kopele!!!
57
Росен Петров е ненормален, аз го съжалявах. Не може един възпитан журналист да напада и да плюе по всеки. Горе долу си приличат с Бойко Борисов - да плюе и да напада. Нищо няма да постигне с тези нападки. Сигурен съм че ще съжалява един ден и ще плюе и по Бареков.
58
отговор на коментар
Кое му е достойнството на Росен? Да напада, да плюе по-всеки какво е направил. Глупости той бил назначил Венелин Петков. Венелин Петков е много по-отдавна от Росен. А на всичкото отгоре и лъже. Жалко за него. Един ден ще съжалява, но ще бъде късно.
59
отговор на коментар
ЩЕ Я ПЛАТИ, ЛЪЖЕЦ. НАДУВА СЕ, НО ЩЕ ГО ВИДИМ СЛЕД 2 МЕСЕЦА КАКВО ЩЕ ГОВОРИ.
60
У Н И К А Л Н О....................................... Росен Петров , КАЗА ,,,Че отива при КАПУТА заради МАЙКА МУ .................... / не си измислям / ................... „ много я уважавал „ !!!! НО .................. НО ДАЛИ не е ЗАРАДИ ............. майката на Д. Пеевски ................. и по точно , заради НЕЙНИТЕ ПАРИЧКИ ..................???
61
Държал го за .... един вид?
62
Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата....
63
Най-идиотското твърдение, което чета в този форум е, че това милиционерче било достоен човек...Достоен човек щеше да бъде, ако беше излязъл тогава, когато е разбрал за далаверите, които са ставали в тази телевизия. И разкаже това, което знае....А сега, типично по милиционерскиизнудва и заплашва, след като е цицал от тази телевизия години наред. Типично поведение на НИЩОЖЕСТВО! Малко са го били, когато са му строшили носа! Тъп МИЛИЦИОНЕР! И министър ще ми става!? Ха!
64
отговор на коментар
Да не ги е правил той тия далавери, та той да излиза? Неговото предаване показваше честно и откровено нещата, защото той като водещ беше откровен. И сега, когато реши да поеме в друга посока, някакъв истеричен неистински рев се надигна от тая тъпа медия. Тях какво ги бърка? Явно не се е поклонил на правилните хора и политици.
65
От журналист винаги може да стане милиционер!Обратното никога не става!
66
Не се харесва на босфор тв, че един от ценните й кадри се махна от ефир. Неудобен им стана много бързо.
67
Петров, ако заговориш за това как се плащат за репортажите, как се пречупват истините с цел политическа угода, в тази телевизия само турски сериали ще пускат
68
отговор на коментар
Явно си много ТЪП, за да разбереш за какво става на въпрос. Защо този милиционер не е казал за тези далавери, когато е разбрал? А е продължил да работи в БТВ! Това е достойното поведение! Не е достатъчно да са ти сплескали носа, за да имаш мъжко поведение....На другото му викат КУРВЕНСКА работа!
69
i mediite ni ca kato polititcite ni. nyli.
70
отговор на коментар
68, ти знаеш ли точно кога е разбрал първо? И Росен Петров си е вършил работата. А за далаверите си отговарят други.
71
росене милиционер така ти се пада
72
отговор на коментар
За Бог не е сигурно, но Пеевски определено е С ВАМИ!
73
отговор на коментар
Напротив, много добър ход с привличането на Росен Петров. От такива хора има нужда.
74
Много шум за нищо по Шекспир от страна на БТВ и Любчото Нейков.
75
Единствената положителна новина от цялата милиционерска сага е, че ВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛЕДАМЕ противната и идиотски нахилена мутра на русофилът Петров, с чийто псевдо-националистически телевизионни изцепки, се налагаше да израсне цяло едно поколение в България!
76
... тоя що не вземе да млъкне... колкото повече "изявления" прави по зле става
77
Всички помияри станаха русофоби, добре, че русофилите сме повече от тези отворковци!!!!!
78
Точно в такива ситуации се разбира кой ти е приятел и кой те е използвал като такъв. За жалост в медиите и политиката има толкова много пари, че малко хора остават верни на принципите си и приятелите си.
79
РОСЕНЕ, ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ!
80
РОСЕНЕ, ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ!
81
Росене, абе много санитарни дейности...онзи с урина, сега другия трябва да го бършеш ,като го замерват с л.й.а ,чак вече взе да мирише. Вземи си намери някой по-чистоплътен партньор.Нямам против теб и ти пожелавам успех.
82
Росен Петров май ще се окаже най-честен сред журналистите, защото в момента, в който реши, че ще става политик, се оттегли от журналистиката.
83
отговор на коментар
Хахахаха искренно ме разсмя! Има и рима... Но това е грозната действителност!
84
"Държах уринатора на Слави Трифонов" Д-р Иванов - "Сега ще държи иригатора на Пеевски!" Хахахаха искренно ме разсмя! Има и рима... Но това е грозната действителност!
85
Росене ти си боец. Желая ти успех в политиката.
86
vsichki sa bokluci,i kradci,i Barekov i Petrov. i dvamata rabotqt za Slavi Trifonof. Kogo si mislqt che lajat,e razbirase ima mnogo glupaci v Balgariq
87
може да стане знаменосец при бареков
88
отговор на коментар
Точно това е и моето мнение. "Иларион Няма нужда да повтаряш цитати..." без да ги коментираш след това. А Росен е заблуден и/или купен от Дудука за да му вдига рейтинга, че Ето видите ли, подкрепят ме видни интелектуалци... Подкрепят те Дръжки от метли...
89
Е по-смешни оправдания не бях чувал. Направо, като ученичка. На тоз дадох кукличка, на оня изчистих дупЕто. И този е щял да става разузнавач - OMG.
90
Росене,както и на когото и да си помагал,сега ще го изтъкваш ли ?Харесвах те,но не и Бареков.А щом отиваш при него и ти си същия..Жалко.
91
Ти си луд бе Парцалев! И Бареков ще си избърше задника с тебе и ще те забрави, нищо, че му подари кортика си! Жените с леко и фриволно поведение всеки ги обича, но никой не е жени за тях! А ти си такава девойка.
92
Безкрайно съм разочарована от присъединяването на Росен към Бареков. Хвалипръцковци! Вазовите службогонци са живи и днес. Уви!
93
toq mini star ROSEN e jena
94
Всичко е пари дами и господа парииии и пак парии............... колко жалки станахме..........
95
Росен Петров се различава много на действия и на приказки. Използва си контактите в полицията да тормози хора,по поръчка на рекламодатели на БТВ, 13 години манипулира аудиторията, съобразно препоръките на масонската БТВ. Взел е пари от Станишев за операция Слава , в замяна на медиен комфорт. Разбираме мечтата му за разузнаването, но на действия използва похватите на бившето шесто на държавна сигурност за да се докарва и расте кариерно . И какво ли можв да излезе от него, след като е трупал стаж само като обслужващ персонал на на досегашната политическа класа
96
Тоя дефект ако беше толкова честен и патриот що толкова време не е извадил на бял свят тези компромати и да осъдят противозаконните им деяния а сега се прави на по голям католик от папата....... ?! Демек - трайте си за мен че ще си изтръскам ушите.... ?!
97
Тук първа снимка винаги е пеевски, до него бареков и сега роската. Горе вдясно мига и карбовски, изгарящ от желание да се включи :/ Визуално става ясно "Автор:ПИК!" на кого помага да пикае!! Съберете ги в една стая, взривете я и светът ще стане едно по-хубаво място!!
98
Много интересно, ако не беше срещнал майката на Бюреков, колко време още щеше да правиш чупки в кръста в Би Ти Ви.
99
На времето щеше да защитава офицерската си чест със бой. А сега се е прегърнал с този с когото щеше да се бие за честа си. Не е късопаметен българина Росене.
100
на грузинец русофилството, на черкезин българщината Великата Германия на австриец, на корсиканец франковщината...
101
Не разбирам какво общо има това, че Росен e предложил Венелин за водещ с това, че втория го е гнус от първия? Моля обяснете ми, аз съм Глупав.
102
За всички новопоявили се съм гласувал. Ама наистина за всички.Исега сигурно ще направя същата глупост защото и аз съм глупав. Отново ще гласувам ,сега за Бареков и останалите около него. Просто защото съм отново по глупав от последният път.
103
За всички новопоявили се съм гласувал. Ама наистина за всички.Исега сигурно ще направя същата глупост защото и аз съм глупав. Отново ще гласувам ,сега за Бареков и останалите около него. Просто защото съм отново по глупав от последният път.
104
Не се прави така,това не е външно предаване,а на телевизията,която плаща на Росен. Милиционер или не,изцепи се ненужно и показно там,където не му е мястото.А що се отнася до Бареков-не му вярвам по интуиция.Смешният плач на Росен също не харес- вам,незасивисимо на кого какво е държал и защо!
105
Не се прави така,това не е външно предаване,а на телевизията,която плаща на Росен. Милиционер или не,изцепи се ненужно и показно там,където не му е мястото.А що се отнася до Бареков-не му вярвам по интуиция.Смешният плач на Росен също не харес- вам,незасивисимо на кого какво е държал и защо!
106
ако не беше Слави никой и никога нямаше да разбере че съществуват предатели долни и щял да оправя държавата ескимос такъв аман от лъжепатриоти гнус ме е от такива
107
Толкова години се тъпка при Слави,лиза му задника Слави беше хубав сега явно е сгафил и Слави му е дал пътя ,и го плюе .Не се ли поглежда в огледалото тоя човек бе .Нагъл до нема и къде .Голяма работа че ходил на свиждане при Слави и му помагал човешко е да помагаш на болен.Отвратителното е да коментираш след това,ама за него е нормално .Той е ПОДЪЛ ,ДВУЛИЧЕН ,И ОТВРАТИТЕЛНО НАГЪЛ .
108
С това злословене и плюене едва ли на него ще има кой да му дава да пикае,ако му се наложи .
109
Росенчо,защо бъркаш на Слави в панталона,ако не беше той,нямаше никой да те познава ,дори и Бареков. Той ви дава работа и сцената да се развивате, ,да печелите повече ,просто ви прави човеци с бъдеще,а вие се самозабравяте от къде сте тръгнали!!!!!
110
Много бойкотиквеничета тук бре, не харесвали Росен, ама им се услаждало облизаното от гъза на Боко-тиквата! По кликанията "за" и "против" ще ги познаете, тежко и на тази клета държавица!
111
Не си спомням точно кога но може би когато Любо Неиков напусна Слави написах коментар " Любо внимаваи Слави е хитър и лукав и ще доиде време когато ще те ПРЕЦАКА.
112
SLED KATO NAPRAVI6 DOBRO NE GO NATAKVAI AMA MORALA VI POSENE ve gospodin za6toto ne vi smetam za takav PO SKORO NA XORA KATO TEB KAZVAME MAXLEMSKI KLUKARKI A I NI6TO MAJKO NEMA V TEB PREZ 97 KOGATO SVALIXME KOMUNISTITE KAZVAXME 4E 6E SAM S TAZI PARTIA KOATO E NA VLAS OTVORI LI TI SE APETITA ZA VLAST A 6TO SE OTNASA DO SLAVI I NA MALKIA MU PRAST NE MOJE6 VODA DA PIE6 BITA KARTA SI 4ENGE - JURNALIS
113
ГОРКИЯ,ЖИВ ДА ГО ОПЛАЧЕШ..................,ИМАМЕН,..,СЕГА ЩЕ ВИДИШ ИЗМАМА. НАЙ -ГОЛЕМИТЕ ИЗМАМИ СА В ПОЛИТИКАТА . НА ДОБЪР ПЪТ. НАГЛЕДАХМЕ СЕ НА КАКВО ЛИ НЕ. И ТОЗИ ТЕАТЪР ЩЕ ИЗДЪРЖИМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
114
Тоя Росен е назначил половината кадри на btv :D
115
Не е етично от обществена медия като БТВ Слави като водещ да си служи с не етично отношение към себе си,колегите и телевизионните зрители.Той е публична личност от дълго време и това не му прави чест.Лично мнение.
116
Господи, този със смачкания нос, дето се хилеше без мярка като ненормален на тъпите си шеги към гостите в предаванията си ако стане МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ както си мечтае, ще ме накара да емигрирам въпреки че съм на преклонна възраст!
117
ще дочакаме до есента, за да преброим животинките...още е ранооо
118
Като държач на уринатори ,въпросният персонаж би бил много по-полезен за България... Удивителна простотия в съчетание с пълно невежество +амбиция и липса на реална представа за самия себе си.Жалка гледка!
119
rosene! ne o4akvax 4e ti moze da lizesh zadnicite na dogan i dilan peevski
120
"Много исках да бъда разузнавач и да работя за държавата, това беше моята мечта." Е Росене тук ти е грешката! Ако мечтата ти бе да работиш за РОДИНАТА то тогава щеше да е друго!Държавата е друго! Българинът не люби държавата си и това чувство е взаимно! Бъди сигурен!
121
mnogo dobra postapka ot strana na gospodin petrov da e jiv i zdrav!!!
122
Поредния, народен предател!
123
ГАДНЯР няма да стигнеш много надалече , БАРЕКОВ ще те подведе и ще те захвърли като мръсно куче...........но така ти се пада.
124
Жалко за вас г-н Р.Петров,имах ВИ доверие,но как се довери на Бреков не знам при положение ,че е очевадвн лъжец и маниполатор
125
Той и Бареков ще ти сложи пръста, изчакай да минат изборите и стой та гледай
126
vagnoto e da pomagach, a ne da go paradirach. ne si misli che samo ti si pomagal. i nie otrudenite hora pomagame, ama kato ne sme izvesni, kakvo si mislich che i na nas ne sa ni zabivali nog v garba. vsichko se vracha na taia zemia. ne paradirai sas sebe si, abadi chovek. a sega kade pri bareka ami i toi e edno niama nicho. ne zabraviaite ot kade ste tragnali i za kade ste se zapatili. ot tam vrachane niama.
127
Охоооо, тези от / Как бяха ???/ нещо без цензура, май се прегърнаха по братски с ББ. Ами те са си лика-прелика. ГМО!
128
stiga ste ni zanimavali s toq rosen be, 6ibano 4enge ot dc
129
Съжалявам, но не му вярвам на Росен. Достойните не се Самоизтъкват непрекъснато, а оставят другите да говорят за тях. Второ това всичко е само показност - момченцето е готово за да влезе в политиката на какво ли не - да се сдуши с Бареков, да се подмазва на Пеевски, да омайва хората с гръмки слова и т.н . и т.н., но не геледайте го какво говори, а какво върши . На мен лично много ми падна в очите. А иначе след толкова години работа в телевизията няма как да не се е научил да говори " според това на кого иска да бъде угоден" или според интереса.
130
СЕГА ЩЕ ПЕРЕ КАПУТИТЕ НА БАРЕКОВ !
131
отговор на коментар
Държах ОРИНАТОТРА/ да ви имам езика Български/ ликета мръсни. А ти какво повтаряш като папагал бе боклук? Кажи нещо твое ,па макар да е глупаво. Смотаняци,безкнижници/Безкнижник е човек дето не прочел и една книга в живота си и като е получил достъп до интернет мисли че е хвнал Господ за дървения./
132
отговор на коментар
Ама ближи гръцки ли испански ли хуй там не знам и не пиши на шлюкавица. Не ти ли стига СПТУ ския мозък да си сложиш кирилица ?
133
xaresvax rosen petrov,no sega povedenieto mu e nito mugkarsko,nito dostoino
134
mislq che rosen petrov e otkroven chovek i chesten a vie go zalivate sas tapi komentari te zaradi tova balgariq, nqma da progresira za badeshte zashtoto znaete samo da obvinqvate drugite a ne vijdate vas i togava da komentirate choveka nito go poznavate lichno, nito ste qli sas nego na masa che da govorite tekiva poshli neshta za nego ...
135
Mislq ,che Rosen se e oburkal.Barekov ima dva ot simptomite na shizofreniqta-naniq za velichie i paranoq.Moje Rosen da e razocharovan ot BTV,no v nai skoro vreme shte razbere kade e otishal.Jalko.
136
Нали на това се викаше Ибрикчия, то уринатор и ибрик голяма разлика няма........ Иначе жал ми е за момчето, винаги беше втора цигулка сега се наяде и излезе на чело- имаше и така поговорка за въшката. По добре да си седне на гъза и да си наляга парцалите!
137
С ТЕБ СМЕ РОСЕНЕ.ДАНО БЪГАРИЯ ДА НАМЕРИ СВОИТЕ ВЪЗРОДИТЕЛИ
138
Oт тая дрога Милиционерче ти окапа нослето,не зная дали не си обърнал и резбата както Бареков?
139
отговор на коментар
измекярка не я ли вкара в НС да ,,работи"?
140
отговор на коментар
Има разлика и то голяма ! В едното пикаеш ,а с другото си миеш задника !Ама ,ти от къде да знаеш ,токова си знаеш !
141
Чета статията и нещо не разбирам. Къде дебили от пик да гледам тв7.
142
В политиката няма приятелство и трайни интереси нали така Росене.А на СЛави само едно голема ;м;ъка ти е тази политика бре Ако не е оркестърът в шоуто ти си пълен плужек /ГОЛ ОХЛЮВ/
143
отговор на коментар
След това и той ще го предаде на Кумчо Вълчо.
144
ТРЯБВАЛО Е ДА ТИ ПИКАЕ В УСТАТА И ДА СЕРЕ В НЕЯ СЛАВИТУ! МРЪСЕН ТАТАРИН ПРЕДАТЕЛ!
145
На такива умения са го учили в милиционерската школа този "щоумен", "политик" и "крупен мислител". Това е част от оперативната му подготовка- има и съответната "учебна " дисциплина- "Подготовка на състава за уриниране". Това е научил този тип в прочутата Магнаурска школа. И да бъде винаги в коалиция с хората от народната милиция.
146
отговор на коментар
Иларионе,да ми ядеш к.....а,напиши го още един път!
147
Новогодняя акция!Перейди по ссылке и получи бонус! http://beeline.futbol/94e0/
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За коя партия ще гласувате на евроизборите през май?
Общо гласували: 21314
архив

Подариха ми талисман, който привлича парите. Окачих го на предното стъкло. На другия ден в колата влетя автомобил-инкасо.

няма нови новини
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
сега
1546
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК: Наши музиканти с годеж в изпепелената катедрала "Нотр Дам" - как дует "Weil" издържа 5-членно семейство с класика и рок
x
Изневярата се чете по лицето на мъжа, но не по това на жената
x