Росен Плевнелиев с тежка критика: Христо Иванов и ген. Атанасов мълчат срещу всекидневното газене на закона от Румен Радев

Акценти

Росен Плевнелиев с тежка критика: Христо Иванов и ген. Атанасов мълчат срещу всекидневното газене на закона от Румен Радев

123113
на 12.09.2021
Росен Плевнелиев с тежка критика: Христо Иванов и ген. Атанасов мълчат срещу всекидневното газене на закона от Румен Радев
Автор:   ПИК

Президентът Румен Радев е обезмислил статута на КСНС с отказа си да го свика повече от година. Трагичният извод до моментаТова каза по БНТ бившият президент (2011-2016) Росен Плевнелиев.

препоръчано

"Президентът казва на Народното събрание, че докато не направят ревизия на бюджета, няма да го разпусне. Това е брутално нарушаване на Конституцията“, изтъкна бившият обитател на "Дондуков" 2.

"Ако Радев не бъде избран за втори мандат, какви ходове има? Дали ще може да се върне в БСП? Спомнете си Георги Първанов, един успешен президент и добре приет в чужбина, той не беше приет обратно в БСП“, коментира още той.

“Христо Иванов и ген. Атанасов мълчат срещу всекидневното газене на закона от Румен Радев“, коментира Плевнелиев и евентуалния проект на Кирил Петков и Асен Василев.

Той отбеляза, че до момента само чувал, че Петков и Василев били горди, задето са част от състава на служебния кабинет на Радев и той ги е посочил и назначил.

“Ако Радев загуби президентските избори предполагам, че няма да може да се върне в БСП. Ако спечели, тази политическа партия, ще търси съюз вероятно с "Демократична България", това е удар срещу Слави Трифонов, който не успя да изпълни заръката на Румен Радев протестните партии да управляват“, върна се той на евентуалната нова партия на служебните министри Петков и Василев.

"Радев и Тръмп имат много общо, те са президенти популсти. Ако искаме да спасим нашата демокрация, при положение, че се изчегъртват хора, иска се незаконна смяна на главния прокурор, ако искаме да спасим България, ГЕРБ, СДС, патриотите, трябва да намерят начин да се противопоставят на този президент, който руши демокрацията", посочи още Плевнелиев.

Сподели:
Бомба x
Ето ги признаците, по които да познаете дали сте приоритет, или просто забежка Ето ги признаците, по които да познаете дали сте приоритет, или просто забежка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Емил Георгиев разкри как Петков и Василев опитвали да превземат Екогласност: Искаха да сме им мандатоносител срещу места в листите, признаха, че е президентски проект (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Емил Георгиев разкри как Петков и Василев опитвали да превземат "Екогласност": Искаха да сме им мандатоносител срещу места в листите, признаха, че е президентски проект (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 327
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това