Росица Матева обяви къде няма да има машинно гласуване

Избори

Росица Матева обяви къде няма да има машинно гласуване

11629
на 09.06.2024
Росица Матева обяви къде няма да има машинно гласуване
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Навсякъде гласуването е започнало. Това заяви зам.-председателят на ЦИК Росица Матева пред Нова тв.

препоръчано

„За момента само в две секции няма да има възможност да се гласува с машини. От Русе, Стара Загора и Смолян има сигнали за отпечатани по-къси бюлетини от машините, затова е дадена възможност за гласуване с хартиена бюлетина”, поясни тя.

„За първи път вотът е в тази комбинация, но положихме много усилия за обучение на членовете на СИК. Гласувахме и стимул за правилно попълнени протоколи”, допълни Матева.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК