Вход
София
Времето в София 16 o C

Росковци-московци на гей парад в София с подкрепата на посланиците. Прав е Бойко: добре е да си пИдал в тази държава. Но защо деветгодишният ми син трябва да гледа подобни гадости?

Росковци-московци на гей парад в София с подкрепата на посланиците. Прав е Бойко: добре е да си пИдал в тази държава. Но защо деветгодишният ми син трябва да гледа подобни гадости?

на 21.06.2015
5755
73
Росковци-московци на гей парад в София с подкрепата на посланиците. Прав е Бойко: добре е да си пИдал в тази държава. Но защо деветгодишният ми син трябва да гледа подобни гадости?

Някой иска да обърне града ни в Содом и Гомор. Нормалните вече сме малцинство. Да си обратен, е евроатлантическа норма

Бойко го казва най-точно на записа от Банкя: за да просперираш в нашата клета държавица, трябва да си пИдал.

17 посланици от западния свят подкрепили и защитили в специална декларация предстоящия гейпарад в София.

Че го подкрепят, най-вече финансово, е ясно отдавна. Но от кого го защитават? Излиза, че от нас, хетеросексуалните.

Педерастията се издига в евроатлантическа ценност. А ние се заблуждавахме, че членуваме в Европейския, не в ЕвроГейския съюз...

Истината е, че досега в България не е съществувала дискриминация по сексуална линия. Но вече съществува – обратните са превърнати в норма, нормалните сме малцинство.

Щом не съм гей, трябва да се чувствам дисидент. И още – прецакан от живота, лузър, битуващ отвъд „коректния” мейнстрийм на прогресивното либерално общество.

Наистина е интересно защо посланиците, начело с любимия ми пенкилер Кабан, отправят педерастки призив. Че у нас открай време по посолствата командироват гейове и лесбийки, е ясно. Но пък чак такава демонстрация, чак такава наглост…

Деца умират от глад, болести и насилие, педофилията процъфтява, хората ровят по кофите от бедност, само че господа амбасадорите са далеч по-загрижени за правата на сбърканяците.

Това не е просто двоен стандарт. Това не е просто защита на себеподобните. Това е опасна дискриминация по сексуален признак.

Ако си гей, те подкрепяме. Ако не си, духаш супата.

Следващата крачка е Кабан и сие да си набучат по едно перо отзад и да поведат парада по жълтите павета. В щастливата компания на разни росковци-московци, кончити-мончити, протестъри-гротестъри и прочие евгениминчевци.

Всъщност на тези псевдо-хуманисти не им пука за личностните свободи. Единствената им цел е покварят окончателно обществото ни, да ускорят моралната деградация, да сеят разврат под благовидната маска на „толерантността”, разбирай "толерастията".

Заразената западна цивилизация няма полза от острови на патриархалността като България. Как би могла да разгърне пълноценно световната си хегемония?

С всичките му дефекти българският човек в душата си отличава доброто от злото, нормалното от извратеното, все още почита божиите закони, макар да ги е трансформирал симпатично в символиката на народното християнство.

Българският човек, колкото и да им се привижда на посланиците като талибан, в генотипа си е толерантен, мъдър. Той не би имал против някой да си бърка по дупките в домашно-интимни условия, щом толкова много му харесва. Само че ако може да не го натрапва на улицата.

Както ние не правим паради на хетеросексуалните и не афишираме половите си предпочитания, нека и те не манифестират по прашки насред София. Че и с подкрепата на чуждите посолства.

Да си нормален и да го признаваш, е обида за "другостта". Да си ненормален и да парадираш с това, обаче не е обида за нормалността. Бъди гей, слагай си го където и с когото поискаш, но не ми го навирай под носа, и то в центъра на София. 

Откъде накъде деветгодишният ми син трябва да гледа подобни гадости? Кой им дава право да го развращават, само защото се чувствали „потиснати”?

Трябва ли да напомням на уж интелигентни хора: библията осъжда хомосексуализма като грях. Бог е сътворил човека „мъж и жена”. Той ги е благословил за съвместен живот с думите: плодете се и се множете. Според постулатите на Ватикана „хомосексуализмът е страст, болест и неестествено състояние вследствие на грехопадението”.

Кой иска да обърне нашия град в Содом и Гомор?

И нека сме наясно – този текст не е против гейовете. Този текст е срещу скандалното им рекламиране, превърнато в евроатлантическа норма.

http://nedyalko.bg/

Сподели:
Напиши коментар »
(73)
1
велик текст, затова хресвам Пик..
2
САМО ТАКА - БОЙ ПО КАСКИТЕ НА ТЕЗИ ИЗЧАДИЯ. ТОВА СА НА ТЪМНОТО СЛУГИ, ТВАРИ НА САТАНАТА.
3
Плевнята с перо отзад ще е готина гледка
4
както казва автора нормалните сме малцинство, но е добре да се самоорганизираме и реагираме на тази идиотия, която ни готвят господа управляващите. казвам, че е добре да се спретне и нещо като контрапарад по същото време. нали?
5
Българите сме толерантни хора и никога не сме мразели обратните.- Сега тъпаци като този Кабан насила ни скарват с тях, подкрепям статията
6
Франсето Кабан оправи съда, сега и гейовете ще оправя...
7
В БЪЛГАРИЯ ПРАЩАТ САМО ПЕДАЛИ ЗА ПОСЛАНИЦИ ВЕЕЕ.
8
Право го е казал Генерала, като се има предвид кариерата на Момата и Сачмата, всичко е ОК. Според вас, някой щеше ли да избере Момата, за лидер на партията на Кончита Вурст ако не беше мома...
9
Някой може ли да познае, кой червен анус на снимката е на Момата и кой е на Сачмата..
10
на тях се крепи демокрацията в тази държава
11
Твоя е този с канабиса.
12
Да събираш и командориш съдебна ,законодателна и др власт си е пИдалщина! Да издигаш различни компаньонки по постове,да ги гушкаш...и да има даваш пари е пИдалщина. Без да броим кое прави децата ни проститутки,гейове,лесзбийки ?? Всъщност пИдалщината кое е ? Половата ориентация или мафиотската ориентация ? Но за да по сложно при Тиквата е от всичко умножено по две ... Клета България . не е зле Швеция ,кудето това е 0.05 от населението .Зле е в България ,където това нвможе да се премери ....но поради бедност цифрите могат да са стряскащи . Къде са пИдалите ,които подлудиха народа ? За мен отговора е един .... по платите на Банкя , Драгалевци ....и тн
13
... пИдал , щом продължаваш да ми смучиш от пожарникарскиЯТ ! Да не са задавиш :)
14
Давай Воляне ний сме стебе за Парада идва време !
15
Интересно явление:Във други съседни държави,има повече геиове отколкото в България!Още по интересното е,че там няма геи парадове а във България има.!
16
Болни соросоидни мозъци. Какво друго да очакваше от тях, както и великия ни военоначалник, който трябва да поведе гейпарада - след като не отиде на Московския за 9 май. Браво ПИК!
17
НОРМАЛНИТЕ ДА НАПРАВИМ И НИЕ ЕДИН ПАРАД - ДА ВИДИМ ДАЛИ ПОЛОСТВАТА ЩЕ НИ ПОДКРЕПЯТ С ДЕКЛАРАЦИЯ
18
Роско е така облечен, когато си е в къщи.
19
Не, не е истина, че нормалните са малцинство. Просто нормалните затова са НОРМАЛНИ защото не парадират с извратеност. Познавам НОРМАЛНИ, способни и интелигентни хомосексуалсти, които се възмущават от гейските изяви по улици и площади. Определено еврогейската и американогейската политика имат точно определени цели, които виждаме в статията. Интересно ми е как ще реагират педалите, ако по време на "парада" нещо гръмне, ама по-силничко? Поне 10 години няма да се сетят отново да разхождат голи задници по софийските улици и площади...
20
ДА СИ ПИДАЛ В ДНЕШНО ВРЕМЕ Е ГОРДОСТ. ДОКАТО В МИНАЛОТО ПО ВРЕМЕ НА ТОТАЛИТАРИЗМА ТЕЗИ ПИДАЛИ НЕ СМЕЕХА ДА СЕ ПОКАЖАТ ОТ МИШИТЕ СИ ДУПКИТЕ . НО СЕГА ДАЖЕ ПАРАДИРАТ С ЛЕВИТЕ СИ РЕЗБИ. Е КАК ДА НЕ ИМ ЕВА МАМЕНЦЕТО НА ЕВРОГЕЙЦИТЕ КОИТО НИ ГИ НАТРАПВАТ ТЕХНИТЕ ЦЕННОСТНИ СИСТЕМИ?
21
от една страна цигани от друга страна педали ние останалите къде сме в пространството утре полицията ще отиде и тях да пази а хората по селата са оставени на произвола на съдбата
22
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
23
Точно така е
24
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
25
Ционистката и соросоидна гмеж на запад и в България си крепи властта на педалитеи и мангалите-(цигани,араби мюслита) ,затова така се толерират тези недоразумения.. В момента в който изчезне от картата на света ционистката клоака USA ще изчезнат и тези.
26
Никой не кара никого да ходи да гледа , да подкрепя и т.н ! Радвайте се ,че живеем в България която не е правова държава иначе с това насждане на хомофобия , известен брой медии да са фалирали ,а журналята които пишат подобни глупотии да плащат докато са живи . Като гледам обаче има лъч надежда - почнаха да съдят някой драскачи и словоблудци - защото те са такива , и всичко друго ,но не и Журналисти . В България т.нар журналя - освен ,че са тъпи и глупави ,са и неграмотни ,и освен да се продават за стотинки - за да манипулират хората , да ги заливат с помия и ужасни "новини" от сутрин до вечер , един ред с мисъл не могат да съчинят !
27
гейове, лесзбийки и политически пачаври и това е по света не само у нас, природни грешки управляват и са във властта, световна мафия от обратни и извратени, самозабравили се идиоти диктуват живота на раята, която ги търпи и толерира.
28
Ако повелителите наредят на нашите управляващи да сменят резбата, ще го направят!
29
Кака Росица със страпон в дупарата и кака Янка ще предвождат парада.Баце и той да вземе да стане един пИдал, нали искаше да става такъв...
30
Да им го наКабаня на посланниците
31
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
32
До Белия г,з, aбе ти верно си сбъркaняк - товa с Момaтa, Сaчмaтa, Чaлмaтa сa думички нa ЕЛЕКТРA, дa не ползвaте случaйно един и същ лубрикaнт.
33
Така ли? че кое беше нецензурното? попитах, какво е искал ад каже авторът на горния материал със заглавието "раскавци-московци"? ккаво нецензурно видяхте тук? Ами, защо например не е сложил заглавие "догановци-местановци"? щеше да подхожда много повече! Освен това написах, че отромната омраза, преливаща от огромното му телосложение, ще му донесе някой рак!
34
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
35
ТОВА СА ЕВРОПЕИСКИТЕ ЦЕННОСТИ ХОРА СЛЕД НЯКОЯ И ДРУГА ГОДИНА ЩЕ ИМА ПАРАД НА НОРМАЛНИТЕ ЛЮДЕ ЗАЩОТО ЩЕ СМЕ МАЛЦИНСТВО ПЛЮЯ НА ТАЗИ ЕВРОПА И НА АМЕРИКА ЗАЩОТО НИЩО ДОБРО НА СМЕ ВИДЕЛИ И НЯМА ДА ВИДИМ ОТ ТЕЗИ ПРОГНИЛИ ОБЩЕСТВА СОДОМ И ГОМОР ТОВА НИ ЧАКА БОГ ДА НИ ПАЗИ
36
Много правилно! направо ивкай Газдов, Гогов, Мирчо Спасов и Борис Велчев от оня свят и отваряйте лагерите на смъртта в Ловеч и Белене! А теб ще назначат за надзирател, барабар с автора на материала!
37
ДО 39 БЪДИ СИ ГЕИ НО НЕ ГО НАТРАПВАИ НА ДРУГИТЕ ЧОВЕЧЕ И В АДА ИМА ХОРА
38
против парада съм но и против тази ликлива агенция подлога на руската агентура
39
Това са Станишев и Вагенин,познах ги веднага понеже съм ги оправял и двете!
40
ЖАЛКА ПЕДЕРАСКА ДЪРЖАВА ОТ ЖАЛКИ ПЕДАЛИ И ОТРЕПКИ.
41
Освен Роско-педероско,Станишев и Вагинин, там трябва да присъстват и : явор дачков, красимир кънев , Рамадан Кинев и прочие застъпници на еврогейските „ценности" !
42
такава и държавата.
43
Гея Асан кришнаря и травестита Цона общата щели да водят парада - като най-личните активисти на Америка за България.
44
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
45
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
46
Педали да има.Ализбийки не За да има за нас повече мацки! Ако посланиците са зорлии ще уредиме и тях!!!
47
Tapaci
48
Посланици, с перата отзад и с евроатлантическите и демократични ценности -отпред! Защо ли се виждат само перата?!
49
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
50
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
51
Мръсни, гадни, слузести и безгръбначни делянпеевски лакеи и свиркаджии!
52
Чакаме и висши църковници и митрополити да подкрепят парада, а не да се крият зад пердетата и да се наслаждават.
53
Росковци не видях но московци колкото искаш и на парада и във форума.
54
пИдали от герберастите и седерастите няма. Характерно за тях е, че не са българи, а американски мекерета, фашизоиди, продажници, национални предатели и простаци.
55
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
56
знае ли в тази държава винаги педлите са били виновни за всичко лошо което се случва и повремето на бай Тошо и сега ,много е лесно да пшрехвурлиш вината за своята простотия или некъдърност вурху някои друг самоче нещата не се оправят те си остават , оставаш си ти простак и некадърник , като толкова плюете педалите защо не ходите в любимата ви Русия ами ходите на екскурзи в педераските дътжаи кои знае колко от вас ходят при педали да им духат а сега се правят на супермени
57
Уточнение: Задникът вдясно всъщност е лицето на Д елян Пеевски!
58
Братя българи, не разбрахте ли, че с думи, декларации, убеждаване, че "со кротце, со благо" , т.е. с цивиилизовани средства нищо не може да се постигне. Точно обратното - "обратните" и техните закрилници /чужди и наши/ стават все по-нагли. Дошло е време, братя българи, да излезем на улицата и да изметем веднъж завинаги този боклук!
59
СМТАН ГЕРБЕРСКИ ПЕ ДАЛ ЗА 25 ГОДИНИ ФАШИСТКАТА ВЛАСТ В БЪЛГАРИЯ Е ПОСТОГНАЛА ОГРОМЕН НАРЕДУК ....БЛАГОССЪТОЯНИЕТО НА НАРОДА С Е Е ДОБЛИЖИЛО ДО ТОВА ПРЕЗ 1979 ГОДИНА ...25 ГОДИНИ ФАШИЗЪМ И МИЗЕРИЯ ТОВА Е ДЕЛО НА ФАШИСТА И МУТРА ОТ СИК БОЙКО БОРИСОВ ..
60
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
61
Статистика на Д-р Кинси (Алфред Чарлз Кинси (Alfred Charles Kinsey; 23 юни 1894 — 25 август 1956) е американски биолог и професор по ентомология и зоология, изследовател на сексуалността, който през 1947 г. основава Института за изследване на секса, пола и репродуктивността. Изследванията на Кинси върху сексуалността повлияват дълбоко на обществените и културни ценности в САЩ и много други страни през 60-те с настъпването на сексуалната революция.
62
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
63
Абе това готино дупе на Роско Плевнята ли е?!?
64
Бойко Пидала и Роска да водят парада като тези от снимката. Ако така се появат и се барат ще отида и аз на парада. Я питайте Президентството и Министерски съвет имат ли подготвени комюникета по въпроса. България може в Гинес да влезе ☆ Първото изцяло гейПравителство. Първата изцяло гейДържава. Отхсега нататък клониране и 3Д принтиране на поданици☆
65
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
66
Този коментар не съдържа нецензурно съдържание!
67
в стария завет господ казва : -мъж с мъж това е гнусно!!!!!!!!
68
елате и го направете този парад в Перник....ще ви останат незабравими спомени!
69
всички на парада,да покажем на софиянци какво е свобода и любов
70
"Но защо деветгодишният ми син трябва да гледа подобни гадости?" Защото го водиш да ги гледа, бе олигофрен!
71
до 70 и да не го заведе ще го види по телевизията разбираш ли ,така че е прав човека
72
БСП.=БългароСъветски Пидали
73
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого симпатизирате в очертаващата се война между Бойко Борисов и Румен Радев?
архив

Говорят си двама: - Представи си, днес работих две смени. - Защо?? - Без да исках съм задрямал, а никой не ме разбуди.

 

няма нови новини
Днес: 258
hot
най-четени новини в момента
сега
2299
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК! Борисов на важна среща за борбата с наркотиците в Ню Йорк! Премиерът стисна здраво десницата на Тръмп (ОБНОВЕНА/ВИДЕО/СНИМКИ)
x
Голи тела? В никакъв случай! Скандалните снимки и акаунти, които Инстаграм блокира
x