Роскосмос възмутени: САЩ отказаха виза на космонавт

Европа

Роскосмос възмутени: САЩ отказаха виза на космонавт

7155
на 23.01.2022
Роскосмос възмутени: САЩ отказаха виза на космонавт
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

САЩ отказа да издаде входна виза на руски космонавт, който трябва да премине обучение в американския космическия център "Линдън Джонсън", съобщава РИА Новости.

препоръчано

"Без да посочват причини, САЩ не са издали входна виза на космонавта на Роскосмос Николай Чуб, който трябва да лети за мисия на Международната космическа станция през пролетта на 2023 г. Той се готвеше да пътува за САЩ за участие в тренировъчна сесия в Космическия център "Джонсън", обясни източник, пожелал анонимност.

37-годишният Николай Чуб е член на дублиращия екипаж на експедиция МКС-68, чийто полет се планира да се състои през септември тази година с кораба "Союз МС-22".

Той е и в основния екипаж на мисия МКС-69, насрочена за пролетта на 2023 г., отбелязва "Монитор".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 32
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК