ГОРЕЩО
Атанас Зафиров: Искаме Европа, която обединява, а не разделя
Желязков: Нямаме право да напуснем кораба в този критичен за страната момент!
Георги Марков емоционално пред ПИК: Бойко е най-добрият премиер на Прехода! Ако ППДБ влязат във властта, ще ни вкарат във война
Кметът на "Люлин", разкрил една от най-големите афери в "Промяната", с ОТВОРЕНО ПИСМО: Кирил Петков прехвърли вината върху нас! Антикорупционерите се оказаха корупционери
ПЪРВО В ПИК: Митингът на ДПС-Ново начало плъзва из цяла България - ето ги градовете, които излизат в защита на стабилността в държавата
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Ваня Бикова, Пазарджик
препоръчано
Необходими продукти:
4 яйца
10 с.л. захар
10 с.л. брашно
1 ванилия
300-350 г домашно приготвен конфитюр от къпини или кайсии
2 с.л. пудра захар за поръсване
Начин на приготвяне:
Разбиваме яйцата със захарта. Постепенно добавяме брашното и ванилията. Разбъркваме добре и изсипваме сместа в приготвена тавичка с готварска хартия. Печем в загрята фурна около 10 мин на 200 градуса. След като блатът е готов, още топъл се навива на руло, за да не се счупи. Щом изстине, се развива, намазва се с конфитюр, навива се и се поръсва с пудрата захар. Всяко руло е различно вкусно заради различните конфитюри.
Да ви е сладко!
Сладкиш със сини сливи
407926
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
335869
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97244
на 26.02.2019
Джолан в питка
147557
на 05.06.2018


