ГОРЕЩО
Кирил Петков се опита да подкопае етническия мир в България
Шефът на СДВР с ПЪРВИ ПОДРОБНОСТИ: Агитки и локали вандалстват в София след протеста, над 40 са задържаните (ВИДЕО)
ИЗВЪНРЕДНО Нов опит за метеж в София след протеста на ППДБ - маскирани хвърлят бомбички, обръщат контейнери и заплашват случайни минувачи
Пуснаха движението по "Дондуков" след протеста в Триъгълника на властта
Десетки задържани на протеста в София
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Взема се парче от втасалото козуначено тесто, разточва се на пласт, дебел един пръст, който се слага в чиста кърпа. Върху този лист може да се намаже мармалад, но по-добре е плънка от орехи.
препоръчано
Орехите се нарязват на тънки филийки и се сваряват в захарен сироп, или се натрошават, смесват се със счукана захар и малко канела. И в двата варианта, след като се сложи плънката, се поръсва с малко галета.
Листът се навива на руло с помощта на кърпата, слага се в намазана с масло тепсия и се намазва отгоре с кристална захар.
Същото руло може да се направи вместо с орехи, с бадеми.
Сладкиш със сини сливи
409612
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
335954
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97309
на 26.02.2019
Джолан в питка
147652
на 05.06.2018


