Румен Ненков: Радев извика "Мутри вън", но не спря скъпите им коли да блокират Орлов мост

Акценти

Румен Ненков: Радев извика "Мутри вън", но не спря скъпите им коли да блокират Орлов мост

95124
на 11.04.2021
Румен Ненков: Радев извика Мутри вън, но не спря скъпите им коли да блокират Орлов мост
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

"Резултатите от изборите не са неочаквани, но тепърва хората ще разберат какво са избрали", това каза по Нова телевизия Румен Ненков, бивш конституционен съдия и член на ЦИК.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Относно призива на Бойко Борисов за свикване на Велико народно събрание той изрази мнение, че в момента това не е възможно да се случи и сподели, че не е участвал в изработването на проект за нова Конституция на ГЕРБ, но е давал съвети по няколко глави.

Юристът подчерта, че някои от промените, които се търсят, могат да се извършат от Обикновено народно събрание и даде пример, че въвеждането на мажоритарна изборна система в два тура може да стане и сега.

Румен Ненков не вижда много нови лица в току-що избрания парламент и подчерта, че би подкрепил всеки млад човек с идеи, които водят до положителни промени.

Румен Радев излезе и извика: "Мутри вън!", но забрави да прочете книгата на неговия юридически съветник проф. Мария Друмева, където се очертават границите на личните и колективни конституционни права. И не реагира, когато мутрите със скъпите коли блокираха Орлов мост и пречеха да стигнем до болните си майки, каза Ненков.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК