Румен Петков срещу хората на Радев: Институциите не работят по случая "Чешнегирово" и за смъртта на лейтенанта

ГОРЕЩО

Румен Петков срещу хората на Радев: Институциите не работят по случая "Чешнегирово" и за смъртта на лейтенанта

15449
на 14.09.2021
Румен Петков срещу хората на Радев: Институциите не работят по случая Чешнегирово и за смъртта на лейтенанта
Автор:   ПИК

Има отказ на наши институции да работят ефективно по случая "Чешнегирово" като цяло, в това число и по трагедията с лейтенанта. Това каза лидерът на АБВ Румен Петков по време на пресконференция.

препоръчано

"Това са "Военна полиция" и "Военна прокуратура". Може да си извадите справка колко са натоварени военните прокурори от Пловдивски военен-оперативен окръг. Ако имат по две-три дела на година, тук не можем да стигнем доникъде. Не разбираме ли, че цялата трагедия започва с незаконното влизане от страна на американските войници", каза Румен Петков.

По думите му този военен министър не иска да го види.

"Военна полиция" е при него. Ние бяхме отправили въпрос по Закона за достъп до обществена информация, той е дал отговор, който е унизителен за него. Той не може да обясни какви оперативно-следствени действия са водени, какви разговори са водени с лейтенанта. Подлаган ли е на специална обработка", каза още Румен Петков.

Според него за 36 години членство във Варшавския договор няма толкова щети, колкото за 36 седмици съвместна работа със САЩ в Пловдив.
"Ами самолетът, заради който забраниха да се стреля по градоносния облак и уби стока за милиони? Съсипа имущество. Тези неща като не ги виждаме, това не значи, че ги няма", каза още Румен Петков.

Сподели:
Бомба x
Ето ги признаците, по които да познаете дали сте приоритет, или просто забежка Ето ги признаците, по които да познаете дали сте приоритет, или просто забежка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Емил Георгиев разкри как Петков и Василев опитвали да превземат Екогласност: Искаха да сме им мандатоносител срещу места в листите, признаха, че е президентски проект (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Емил Георгиев разкри как Петков и Василев опитвали да превземат "Екогласност": Искаха да сме им мандатоносител срещу места в листите, признаха, че е президентски проект (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 305
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това