Румен Петков: Стана ясно, че освен лъжец Кирил Петков е и престъпник

Акценти

Румен Петков: Стана ясно, че освен лъжец Кирил Петков е и престъпник

78917
на 13.10.2021
Румен Петков: Стана ясно, че освен лъжец Кирил Петков е и престъпник
Автор:   ПИК

"Вчера стана ясно, че освен лъжец Кирил Петков е и престъпник - излъгал е Румен Радев, че има само българско гражданство. Докато е подписвал декларацията, е съзнавал, че е канадски гражданин, попълнил е документ с невярно съдържание". Това каза лидерът на АБВ Румен Петков пред Нова нюз.

препоръчано

"Голямата бомба в газовия сектор я заложи правителството на Борисов. Управлението му беше престъпно. Формулата за плащане на газа беше променена. Решението е в мораториум върху цената на вредните емисии – не повече от 10-15 евро на тон. В момента оскъпяването във въглищните централи е минимум 150 лв.", заяви Петков.

По думите му министърът на енергетиката е абсолютно неадекватен.

"Не се кандидатирах за депутат, защото човек трябва да има приличие. Стремежът ми е да гарантираме подготовката и участието на енергични хора, които да вдъхват доверие", каза той.

Той коментира и темата с кораба "Вера Су".

"Ситуацията с "Вера Су" е управленска катастрофа, но тя е породена и от празноти в нормативната уредба. Като че ли няма да получим отговор на въпрос дали екипажа е бил употребил алкохол и наркотици. Не знаем защо центърът в Бургас не е реагирал така че да се вземат мерки навреме", коментира лидерът на АБВ.

Според него реакцията на "Морска администрация" е неадекватна, веднага е трябвало да установят отклоняване от курса и да вземат мерки.

Относно пандемията Петков смята, че който се чувства притеснен, трябва да отиде да се ваксинира. Трябва и да се направи цялостна проверка на населението на страната за антитела. 

Сподели:
Бомба x
Домашни средства срещу косопад Домашни средства срещу косопад
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов остро: Защо Радев ваксинира хората с флакони с изтекъл срок, а продаде читавите? От 2 години е безхаберен, а сега си прави пиар с коронавируса, за да влиза безплатно в телевизиите - незабавно да уволни Кацаров (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов остро: Защо Радев ваксинира хората с флакони с изтекъл срок, а продаде читавите? От 2 години е безхаберен, а сега си прави пиар с коронавируса, за да влиза безплатно в телевизиите - незабавно да уволни Кацаров (ВИДЕО)
ново
Днес: 73
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това