Румен Радев го закъса, адвокатката на босовете Ина Лулчева репетира защитата му в съда

КОМЕНТАРИ

Румен Радев го закъса, адвокатката на босовете Ина Лулчева репетира защитата му в съда

164112
на 31.07.2020
Румен Радев го закъса, адвокатката на босовете Ина Лулчева репетира защитата му в съда

Румен Радев явно доста го е закъсал, след като вчера конституционните съдии обявиха, че прокуратурата има пълно право д аго разследва в тълкувателно решение на Конституцията. Не се знае какви са разследванията срещу него, но пък явно са доста сериозни. Щом часове по-късно не друг, а адвокатката на най-известните босове с тежки обвинения Ина Лулчева започна да репетира защитата му.

препоръчано

Маститата адвокатка лъсна в ефира на Божков ТВ и съвсем насериозно, а не като измислиците на Канна Рачева, се зае да брани Румен Радев предварително. Нещо като репетиция за съда. Направо си заплю Радев за клиент, защото от гостуването й стана ясно, че макар и сега да може да бъде само разследван, а не обвиняван, то след изтичане на мандата му може спокойно да бъде съдебно преследван. Тогава звездата на Лулчева ще изгрее и като адвокатка на бивш президент.

Досега тя може да се похвали със списък от клиенти, който включва обвиняемият за търговия с влияние в президентството Пламен Бобоков, с когото ПИК я спипа да пирува в скъп ресторант, босът Евелин Банев-Брендо, фармацевтичния милиардер Огнян Донев, обвиненият за тероризъм Иван Тодоров от ТАД Груп, кметът на Несебър и други от подобен порядък. Сега даде заявка, че репетира и за отбраната на президент в съда, опитвайки нескопосано за тълкува решението на КС за имунитета му. 

Със защитата на Лулчева обаче стана ясно и друго - Румен Радев вече е част от задкулисието около кръга "Капитал" и Васил Божков, заедно с останалите й клиенти подсъдими и обвиняеми олигарси.

Сподели:
Бомба x
Коя е идеалната възраст за брак? Коя е идеалната възраст за брак?
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Премиерът Борисов с извънредни новини от видеоконференцията на Европейския съвет: Трябва да сме максимално твърди за ваксините (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Премиерът Борисов с извънредни новини от видеоконференцията на Европейския съвет: Трябва да сме максимално твърди за ваксините (ВИДЕО)
ново
Днес: 319
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това