Вход
София
Времето в София 25 o C

Румен Радев е ЕТ - едноличен търговец

Румен Радев е ЕТ - едноличен търговец

на 13.05.2019
85506
52
Румен Радев е ЕТ - едноличен търговец
13.05.2019
52
85506

Изказването на Радев за „Фолксваген“ е или умишлен саботаж, или простотия.

И в двата случая - кофти.

Държавният ни глава явно много го боли, че правителството успява да привлече подобна инвестиция, която отпушва хиляди работни места и увеличава БВП. И се мъчи да се пришие към темата, като се изкарва архитект и двигател на проекта.

Прословутото болно его на този човек, тъпата амбиция „да си го мери“ с Борисов в случая може да има деструктивен ефект. В подобни  стратегическия начинания тишината до самия финал е от ключово значение. Това го знае всеки средностатистически бизнесмен.

Така се гонят инвеститори – като се фукаш и си приписваш заслуги, за да напакостиш на „врага“.

Сега от „Фолксваген“ имат пълното право да се оттеглят. Да обвинят държавата ни във волунтаризъм, да ни сметнат за ненадежден и горделив партньор.

И несериозен – щом президент и премиер си разменят публични шамарчета, вместо да се втвърдят в юмрук зад интереса на народа.

Ако проектът пропадне, то ще е и заради поведението на Румен Радев. Редно е при такъв развой гражданското общество да му потърси отговорност и да попита: ти какъв го играеш - обединител на нацията или национален предател?

Какъв изобщо е този президент, който денонощно оплаква България като „остров на корупцията“? Какъв сигнал е това към света, към потенциалните партньори в бизнеса и търговията? Оплаквачка ли си избрахме или отговорен мъж, който работи и се бори с проблемите?

За мен е вън от съмнение, че Радев е най-вредният обитател на „Дондуков“ 2 след Десети ноември.

Проумях го още след признанията на генерал Решетников, че се е срещал с Корнелия Нинова, за да лобира за кандидатурата му.

Ако имаш малко мозък в главата си, веднага ще си припомниш кой е Решетников, ще се сетиш за КГБ и несекващите имперски амбиции на Кремъл към многострадалната ни земя.

Проумях го и след срамното лобиране за „Грипен“.

Натовски генерал, президент на натовска България, на прага на Шенген…Панически да осуетява сделка с F-16 заради изтребители на държава извън НАТО?

Това, разбира се, не може да е случайно или безкористно.

Тук има поет ангажимент, който ще тежи върху плещите на Радев поне до края на мандата му.

Така че президентът ни е нещо повече от простодушен егоцентрик. Той се държи като ЕТ.

Едноличен търговец с комисионерски мераци, активиращ се при всяка крупна инвестиция на външни партньори в държавния бюджет.  

Сподели:
Напиши коментар »
(52)
1
АБСОЛЮТНО ВЯРНО. ИМПИЙЧМЪНТ ВЕДНАГА!
2
Аз отдавна се срамувам, че Мунчо ни е държавен глава ама на...има малоумници, които си го харесват
3
Експериментът пенсиониран фатмак да работи като президент се оказа неуспешен.Време е Кауна да се преквалифицира на пазач на паркинг или охрана на банка. Ще може да си залепи снимки на бай Тошо и на Путин в кабинката и ще се успокои. Стига е дрънкал дивотии и хулил България пред света !!!
4
Боже пази България от този комплексар и оная до него
5
Ako не бе слушал трътлестите червени лелки дето го водят за носа като панаирджийска мечка, можеше в едно с правителството на Борисов да водят една отговорна съвместна политика в полза на страната ни..За съжаленение се оказа обикновено кръчмарско плямпало и много шум за нищо ! Общи приказки, заплахи, обиди и клевети към собствения си народ , дървени философствания в стил треторазрядно ЗКПЧ и всичко това гарнирано с много злоба. Може и да е бил добър като пилот, но за политик се видя, че категорчно не става. Закономерно и международния правителствн елит отдавна го прецени и разбра що за стока е и поради това му обръщат внимание само от куртуазия и уважение към премиера Борисов и България.
6
ПО ТЪП ПРЕЗИДЕНТ НЕ СМЕ ИМАЛИ НИКОГА!
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
стига сте писали небивалици, с Борисов никой не е говорил , говорено е с Роско и с летеца, той с Борисов не може да се мери щото Борисов е на нулева ниво, стига сте ги сравнявали, а за Енчев , полковника Сариев да не би да Кръстника на Горанов , министъра със замрежения поглед
9
Абе оставете го човека. Като не можа с Грипените да изкара някой лев, може от германците да се облажи. А ма да не верваш!
10
Страната трябва да се управлява от БИЗНЕСМЕН,не от политици които са популисти,демагози казано накратко боклуци,погледнете САЩ,Тръмп налага по високи мита на вноса,с тази мярка се увеличава брутния вътрешен продукт,намалява безработните,за съжаление нямаме ТРЪМП,пуТИНОВЦИ много.
11
Гербеляците да се насерат от напън пак няма да гласувам за тях.
12
Абсолютно невярно,съд за мутрите,слугите и глашатаите им......
13
"Сиска Сасева", другари, щеше да ръси по-малко ква.кания, но вие не, та не - искаме генерал Деси на Решетников
14
По просташки пасквил скоро не бях чел....
15
ЧЕ ФАТМАКА Е ТЪП, ЖЕНА МУ - ДВА ПЪТИ ПО-ТЪПА ОТ НЕГО, АМИ И РЕШЕТНИКОВ - ТРИ ПЪТИ ПО -ТЪП И ОТ ТЯХ! КАК ЩЕ СЛОЖИШ НА ТАКЪВ ОТГОВОРЕН ДЪРЖАВЕН ПОСТ ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ? ЦЯЛ СВЯТ ДА МУ СЕ СМЕЕ!!! НИЕ ГО РАЗБРАХМЕ КОЛКО СТРУВА, НО И НИКОЙ ПО СВЕТА НЕ ГО КАНИ И НЕ ОБЩУВА С НЕГО. ВИЖ БОЙКО ПО ДВЕ ДЪРЖАВИ ПОСЕЩАВА НА ДЕН, КАНЯТ ГО НА СВЕТОВНИ ФОРУМИ, ПРЕГРЪДКИ, ЦЕЛУВКИ, - ПРИЯТЕЛЮ БОЙКО, КИТАЙЦИ, КОРЕЙЦИ, ГЕРМАНЦИ, ЕНГИЛИЗИ И ФЕСОВЕ, ВСИЧКИ УМИРАТ ЗА НЕГО!
16
на другарите червени и лиляви комуняци,които предвождани от Решетников,избраха това недоразумение Фатмачко Джолански!
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
Неадекватен самохвалко! Нищо не научи през половината си мандат! Поне на обноски да се беше научил...
19
само в този сайт чета тъпни за президента - никъде на друго място. коментарите под статиите за него в другите вестници са съвсем други, което означава, че гърбавата шлака тук намира плесен за растеж. Иначе фолцваген отдавна решиха завод тук да няма. поредната опорка за извинение за провала е това. Още на 4-ти април заводите решиха да не инвестират тук. Що се отнася до ЕТ, ти си ЕТ , недьо - много си вътре с историята КТБ!
20
е де, на 4-и април решили заводите да не инвестират тук, нищо необичайно само подгряват както обикновено масите, обаче Радев вчера вика "Аз онзи ден ги накарах да инвестират", откакто проф. Иво се изниза, съвсем закъсняват сводките до ушите на главнокомандващия, я му зачислете Кутев за секретар, той по в час с международното положение
21
Това чудо което е сътворил недоразумението водещо се шеф на сайта показва, такова морално падение, толкова страх от това което се задва, че се чудиш, в кои времена живеем. И за тази дри'ня е получил хонорар. От кого? От другото природно недоразумение което от страх да не се разкрият злидеянията му срещу българите, е готов да жертва народа си за да властва. След като падне от власт, задължително трябва да му се потърси наказателна отговорност за помиите които се изливат всеки ден тук!!!
22
Радев каза, че е поканил президента на Германия да говори с него за Фолксваген и че това показвало, че работи заедно с правителството. Не знам какво е това превратно тълкуване на думите му. Възможно е автомобилният клъстер с почетен председател плевньо да е разочаровал германците или пък договорените доставки за САП и Софтуер АГ да не са на ниво и германците да са се отказали да плащат със завод на Фолксваген за изкуствения интелект на Бойко, което пък налага спешно търсене на виновник. Нещо и Луфтханза е отменила полет на Радева, което силно подкрепя тезата, че на германците им е писнало от българи. Реакцията на Радева, която размаза Луфтханза в мрежата, пък говори, че решението на германците за Фолксваген вече е ясно. Няма как да стане нещо добро за България, ако е намесен плевньо и компания.
23
о партия любима - ние сме с таз която е на влас
24
Пъпчивият Фатмак веднага да бъде арестуван и после народен съд за него. Абсолютно прост де**бил.
25
Бройко им е поискал процент от завода. Те са Му отговорили, че могат да му предоставят разсад за тикви.
26
Радев като е знаел че на 4 април е решено че завода няма да е в България ЗАЩО се изказва че той е довел инвеститорите от Фолксваген? А вас никой не ви е канил във Форума на ПИК. Идите навсякъде другаде къде е пълно с червени тролове които пишат против ГЕРБ и ББ. Но за разлика от ПИК къде вчерашната новина за изцепката на Радев са я чели 300 хиляди читатели в другите вестници има няма да четат по няколко хиляди някои достигат с напън до 10 хиляди. Затова сте толкова активни да тровите Форума на ПИК защото знаете че тук хората свободно си изказват мнението и не искат да четат ФАНАТИЧНИТЕ ви коментари за РР, Курнелия, ЕЙо ... Само шизофреници и комунисти могат да си вярват в това което пишат. Какво е направил РР за 2,5 години, какво са направили комунистите през последните 30 години от които са управлявали 20. Кажете поне едно нещо изградено за това време от тях и го сравни с направеното за 7 години от ББ, както и ръста на заплати и пенсии при неговите правителства с това което беше преди. Искате европейски доходи а ни дърпате към Евразия а защо тогава не сравнявате доходите в България с тези в Русия. За вас важи максимата изказана от видни русофили след освобождението "Всичко добро за българите е трън в очите на Русия" и прочетете как се повтарят събитията от края на 18 век когато България иска да се отскубне от Руско влияние и как русофилите пишат до Френската преса коментари за България в които клеветят и говорят за българите като башибозук. Същите писания ги прави сега РР с клеветите за корупцията и неговата пиарка на президентската кампания ЕЙо се кани да прави същото като отиде в ЕПарламент.
27
Интересно този пасквил къде ли е мислен и писан може би в тоалетната след запек. Радев и Бонев ще имат много работа лятото. А за Велизар Енчев доказан дипломат агент който никога не е крил че е работил за ДС, и за България не като Алберт Дантелата Шиши и тн. Долни доносници днес видни демократи. Много ще ми е интересно ако Велизар влезе в Европарламента какво ще стане с Шайката и слугите им, затова е този страх за разлика от собственика на тоя кенеф той е принципен човек. Страха се усеща, просто и малкото платени дебили на Шайката разбраха че асансьора е тръгнал стремглаво надолу.... ГЕРБ +Дпс не за България разбира се
28
А селския номенклатурчик ПлювнАлиев защо коментира.Още прескача трамвайните релси да не го хване ток и вместо да си гледа шантето се обажда от коневръза.Вече е изритан за винаги.
29
ВСИЧКИ РАЗБРАХА ЧЕ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКА ФУРАЖКА НИЩО НЕ СТАВА.ДЕБИЛИТЕ ПАК ЩЕ СИ ГЛАСУВАТ ЗА ЧЕРВЕНАТА ИЗМЕТ.ПО-ДОБРЕ ЗА ТОЗИ ЧОВЕК НИЩО ДА НЕ СЕ ПИШЕ.ТОЙ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА ВЪРШИ ПРОСТОТИИ ЗАЩОТО НЕВЕЖЕСТВОТО Е СИЛА. ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ.
30
Никой не инвестира в мутренската картелна кочина,където тока е по-скъп от Италия с 200%.Всички инвеститори се изнесоха,останаха само мутри приватизатори и усвоители на еврофондове.
31
Всичко сте написали правилно за РР За мене не сте оставили нищо та и аз да напиша
32
"радиозатишието" за Грипен-ите сега се провиква като махленка през плет за завода на "Фолксваген" и насочи прожектора към себе си,да се уверим за сетен път какво е избрано преди две години за държавен глава.
33
МНОГО МОЛЯ ПИКЪ ДА НЕ СРАВНЯВА ЕТ ТЪРГОВЦИТЕ С ПРЕЗИДЕНТА РЕШЕТНИКОВ .....ПАРДОН РАДЕВ! МЕЖДУ НАС ИМА МНОГО ФИРМИ, КОИТО ЧЕСТНО СИ ИЗКАРВАТ ПРЕХРАНА И СИ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИТЕ!
34
Ти от Бсп върви на маината си
35
САМО ГЕРБ!!!!!
36
Абе тролове, най-голямото ЕТ е ЕТ Бойко Борисов......
37
Другари извън бсп,дори да се разцепите на длъж и на шир,дори денонощно да насъсквате кучетата си Роско и Тома,президента Радев е наш човек и всеки който плямпа срещу него,е наш враг,враг на България.Бихме ви,а на 26-ти ви чака нещо което не сте и сънували.Цецо ще се скрие в многото си соби,ще си скубе малко останалите косми върху тиквата му и те така.
38
защо не се гръмнеш в празната кратуна
39
Южалко, жалко за тази медия ..За послесен пък се убесих, че няма да станеге обективна медия а ще продължавате с линията на платен партиен глашатай..Пълен пасгвил и смехория! Чехъла ке пука от яд, че е говоруно с прузидента, а с ББ никой не е говорил изобщо..Ами то дано тази инвестиция стане,че в държавата тотално спряха иннестициште, няма снежи ипвестиции. В Бургас два големи инвеститори с добри бизнес планове, избягаха заради корупционни практики, както и в Пловдив, във Варнаави . Напълно е прав президентът Радев, но нали сте платени клакъори дрънкате тъпи дитирамби за управ ляващите! Но им правите мечешка услуга, хората се отвратиха .
40
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
41
Ха, ха, ха, най-после бузестото ,бургаско"мъжкарче"от сайтчето-кенефче ПИК излезе от нелегалност и реши да отвори коментари след поредната си фъшня,ама изглежда преди това е активирало всички постоянни, дежурни суджучени тролчета и представям си каква шетна цари сега в кенеф и с какво старание "умничетата-интеректуалчета "под разни псевдоними пишат в подкрепа на сайбийчето! Пак ще си смеем!
42
левите така правят ..сбирки с народни пари ..от кражби и далавери пукат на корем ..левия МИСЛИ предимно за себе си ...а десния човек мисли първо за другите алоуууууу ...Радеееееев , чети! ..и утре излез и го кажи същото ..
43
а после НЕЙСИ ...А ..? ...нямало държава ...а ?..а заплатката и нищо правенето КАК е ...ааа..? ааатаййй...тей та искам ..айляк
44
от работлив и активен човек, но глупав!
45
Леле като прегледах коментарите плюсовете и минусите направо вдигам бялото знаме и с моите позитански колеги тролчета си отиваме в кенефа при нашата майка КРАВАТЪ най ментеливия сайт за болшевишка пропаганда ,направо тотално ни размазаха хората от ГЕРБ, искам да им се извиня за изпражненията които оставихме тук в най коректния сайт!
46
С тазикарирана в затворнически стил риза, избил на босия цървулите, къде си Алеко ?
48
12 12 12 Елементарно Уотсън !
49
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
50
Този Президент е резултат от очалгаряването на народа ни. Този хасковски каун и простакесата с него са еманация на налаганата от 30 години простащина в България.
51
Не е вярно, че Радев е едноличен търговец! Той е двуличен търговец!
52
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 9630
архив

Един човек от Сейнт Клауд си вървял по улицата с книжна торба в ръка. По пътя срещнал свой приятел, който го попитал какво носи в торбата.
- Риба - отвърнал той.
- Искаш ли да се обзаложим? - предложил приятелят му. - Ако позная колко риби има в торбата, ти ще ми дадеш една.
- Ако познаеш колко риби има в торбата, ще ти дам и двете.

няма нови новини
Днес: 229
hot
най-четени новини в момента
сега
2785
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов пак яхна джипа - НА ЖИВО
x
ПРОБИВ: Учени откриха нов метод срещу рак на гърдата
x