Вход
София
Времето в София 0 o C

Румен Радев изчезна след скандала с Очите. Кога ще обясни защо му е подарил бургаската митница?

Румен Радев изчезна след скандала с Очите. Кога ще обясни защо му е подарил бургаската митница?

на 10.08.2018
93709
53
Румен Радев изчезна след скандала с Очите. Кога ще обясни защо му е подарил бургаската митница?
10.08.2018
53
93709

Бургаската митница е била подарена на Митьо Очите и охранителната му фирма от президента Радев, доказа ПИК с документи (Виж в ОЩЕ ПО ТЕМАТА). Това се е случило насред мандата на служебния кабинет, назначен и предвождан от държавния глава на България.

Какво следва?

Най-малкото господин Радев, който непрестанно претендира за почтеност в политиката, дължи обяснения. 

"Аркус" е микромодел на симбиозата между партии от всички бои, бизнес и правораздаване. В управата на фирмата се мъдрят един до друг настоящи и бивши ченгета, червени предприемачи като прословутия Бенчо Бенчев барабар с криминалния бос Димитър Желязков.

Камората на Очите сключва договора с митницата през февруари 2017 г. Няколко месеца по-рано Румен Радев печели президентските избори, номиниран от БСП. Според признанията на леви общинари от Бургас Бенчо Бенчев, акционер в "Аркус", е помагал в кампанията на Радев.

Помагал ли е наистина? 

Очевидно не и официално, тъй като го няма в дарителския лист на Сметната палата.

А ако е било неофициално? Тогава и сумите най-вероятно ще се окажат повече от впечатляващи. 

Възможно ли е "черната каса", формирана от рушветите на мастити червени спонсори, да е захранвала възхода на Радев към луксозния кабинет на "Дондуков 2"? И бургаската митница да е отплатата, рестото за Бенчев и ортака му Митьо Очите?

Надяваме се да не е така, но на пръв поглед май така излиза. 

С какъв акъл и с какъв морал служебното правителство на президента харизва стратегически държавен обект на криминална организация? Защо пуска вълка в кошарата? Само за недоглеждане ли става въпрос, или за съзнателен жест на съпричастност?

Откакто е гръмнал скандалът с Очите и БСП, главата на нацията подозрително мълчи. А досега не бе пропускал възможността да се изкаже по наболял обществен казус, да се впише в някаква конюнктура.

Дори по медиите днес чета, че повече от седмица не е регистрирал протоколни изяви и не се знае с какво се занимава.

В същото време не е излизал в отпуск.

Странно, наистина.

Дано не е проявление на гузна съвест.

http://nedyalko.bg

Сподели:
Напиши коментар »
(53)
1
добър въпрос. но няма да обясни, защото се е скрил и е гузен
2
ДЕСА ПРОСТАКЕСА ДА КАЖЕ БРЕ, НАЛИ МУ Е ПИАР. С ДВАТА КРАКА СА В КАЛТА
3
От известно време ми мирише на импийчмънт.
4
ФАТМАКА ПЛЮСКА ПАЧА И ДЖОЛАН И ШЛЯПА ДЕСИТУ ПО ГЪЗО!
5
дааа, има нещо гнило и при радев, и при нинова...
6
Споко, аз си мисля че още днес или утре ще ви го нaчукаaв мръсните устенца!!!
7
ТИЯ НА СНИМКИТЕ ДА НЕ СА БРАТЯ? КАТО БРАТЯ ГАЛЕВИ . ДАЖЕ СИ ПРИЛИЧАТ.
8
ПИК, търсите под вола теле. Колкото повече плюете Президента, по- симпатичен ми става.
9
Винаги съм знаел, че Шербета Pадеф е един кретен и е избран със нарко пари. Както той така и Импексовата му господарка са слуги на нарко-картела, затова мястото им е в затвора. Той искаше престъпния свят да се освети, а светнаха връзките му с наркобароните, в паралелната държава на Импексовата курабия. Дали може да излъжи народа СИ, пак да го избере..
10
KAKBO E TOBA ??? >> https://www.youtube.com/watch?v=N_9csauQ7HE
11
Ха,ха. Счупихте тъпометъра. Поздрави на Бойко.
12
Тъпи,но настоятелно продължаващи да оплюват- що е то? Интересно кога ще обърнете палачинката.
13
...АЗ, ТРЯБВА ЛИ ДА ОБЯСНЯВАМ ОТ КЪДЕ СА МИ МИЛИОНИТЕ И ЧИИ Е ТОЗИ САЙТ? РЕДАКТОРЕ,,ДА НЕ СИ ОБЕЛИЛ ДУМА,ЧЕ ТЕ УВОЛНИХ ОДМА!
14
Всичко е "под масата" да се разровят и в Митница Бургас, каргото кой го вкарва???
15
Генерал Радецки , много Ви станаха компроматите , а на ваш си жаргон издънките ! - От тук накъде ?
16
Ама най големите.
17
Представям си,колко пари налива Цецо от партийната субсидия смъкната от гърба на простите и невежи мои сънародници,за компрометиране на президента на България,избран от над два милиона българи.Никой от т. нар. правителствени сайтове, не споменава за милиардите изтърбушили банковите сметки на индивиди по високите етажи на грабителската "власт".Оня с "очите",ще ближе от каквото даже се отвращава,защото знае как да отърве кауша намествайки се под големият непробиваем чадър.
18
Защо първо уволни всички областни управители, началници на МВР и митници, до началник отдел ? За 3-4 месеца управление това ли бе най-важното, свои хора навсякъде, за да осигурят спокойствие на мафията и изборна победа на БСП-Нинова! Няма да се измирише скандала с нарко парите, колкото и да се скривате зад процедури! Нали сменихте всички членове на комисии, дори в МО за избор на изтребител, или и това е процедурно. Ако не бе толкова страшно срастването с мафията, щеше да е комично...
19
Радев за 3-4 месеца управление, уволни хиляди специалисти от всяка област, тези хора имат семейства, естествено е да си търсят работа там, където ще ги оценят! Когато БСП-ОПГ вземе властта, дори и за 3-4 месеца, първата им работа е да уволнят началниците на Полицията, защото имат да си връщат, след това закриват преписките, заведени срещу БСП-ОПГ членове и членки, няма да се разследват нашите другари! Нинова и Киро ги покриха и назначиха на позиции, където са неподсъдни! Те са само върха на айсберга на престъпната БСП! БСП-ОПГ е записала чл.1 в устава си, че престъпленията са присъщи на членската и маса и не подлежат на преследване, по този устав Нинова и компания се жалват в Страсбург, преследването на престъпници от БСП-ОПГ било дискриминачия по партиен признак, защото БСП-ОПГ била сдружение на престъпници!
20
Защото това е политическа саморазправа с БСП кадри, които изпълняват програмата и тезисите на БСП! Кради, убивай, рекетирай, лъжи и за победата на БСП се бори! Много на сериозно се възприе Импексова и се помисли че е неподсъдна, ако не приложи схемата на БСП-Виденов за запушване на устата на Луканов, ще стане страшно за доста от кликата на Корни! Не сме 1995г в 2018г паричните потоци, дори и през Вирджините, се проследяват, само да се намери повод, а повод има и става жежко за доста другари! Не можаха да подчинят Специалната прокуратура на Фатмака и сега са на течение! Дошло е време разделно и не само опашката, а и гущера трябва да се опече! Страхът изяжда душата другари, вижте Деса Еврото от страх доби карценом!
21
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
22
Избрахте си за пРезидент слуга на Мафията! Дори Осата Костинбродска по-чиста изглежда, въпреки близките връзки с братя Галеви! В момента Радев, Нинова и останалите са лицето на мафията, това е причината да не са канени никъде, защото се обогатяват с мръсни пари! Защо първо уволни всички управленски кадри и раздаде обществени поръчки? Това ли бе отплатата за финансовите потоци от мафията? Какво стана с парите "дарени" от социално слаби извадили 4000-5000 от скъсаните си джобове? Да не си мислят, че тези финансови фортификации не са отчетени от чуждестранните държавници? Радев знае и мълчи, нали той бе на власт ! Нинова мълчи, защото я е страх да не я сполети съдбата на Луканов, все пак няколко ПТП-а претърпя с охраната на БСП ;)
23
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
24
А кмета на Бургас що се крие?
25
ПРАВЕН Е НЕУСПЕШЕН ОПИТ ЗА ПРИСАЖДАНЕ НА МОЗЪК.
26
защото е червен боклук.
27
кой си ти бе червен послушник от "Позасрано"
28
Тази елементарна постановка може да я скалъпи единствено ушатиий цецко по заръка на пожарникаря,бас че потриват доволно ръчички и се кефят на Ентелекта си!
29
Наистина ли вярвате, че с полулъжи полуистини ще съсипете авторитета на пилота-генерал?!
30
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
31
Точно сега е момента Патриотите да поискат ИМПИЙЧМЪНТ на ПРЕЗЗИДЕНТА на МАФИЯТА ! ! ! ТОЧНО СЕГА..........ТОЧНО СЕГА......
32
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
33
На сянка в президентството - с Деси-то.
34
Всички са маскари! Още по-лошо, всички са и престъпници, и комуняги и ДС доносници. Всичко от горе до долу е обрасло с престъпни схеми в името на личното забогатяване и охолен живот. Властта е само средство за обогатяване и ограбване, вид дейност, която поради липсата на реална икономика, която да прави хората богати и доволни, превръща политическата престъпност в най-доходоносното начинание. Организираните престъпни групи са проникнати и създадени от организираната престъпност в политиката. Какъв прединт може да си, щом си взел парите на Очите - наркопласьор и рекетьор, какъв парламентарен водач или премиер може да си, ако си бил "митьоочите" в София, преди да станеш оранител на "царя". Това са главните теми на липсата на демокрация и справедливост в България. Мечтаната силна държава не се постига с престъпници и крадци, а с разправа с тези хора, с лустрация и конфискация с дълги години затвор -а Бенчовци - Мечновци и Радевци, Ипекси и тикви, варадеровци и скатаджии, сополи и пеевци, цветановци и ред комунистически и герберски крадци, сдс краци, ндсв крадци - всички бивши комуняги, всички мизерни селяндури, всички ДС назначения в това комунистическо блато - държавността в България.
35
Според БЪЧВАРОВА , БИЗНЕСЪТ НА ОЧИТЕ Е ЗАКОНЕН!!! КАКЪВ ВИ Е ПРОБЛЕМА ПИК!!!!!
36
ПРЕЗИДЕНТА Е ДОСТАТЪЧНО УМЕН !!!!!!!!! ТОЙ НЕ ПЛЕЩИ ПРОСТОТИИ КАТО ПРЕМИЕРА и Ц.Ц . НЕ Е ПРОДАЖНИК НА БЪЛГАРИЯ . ПОД ДОСТОЙНСТВОТО МУ Е ДА СЛУЖИ НА МАФИЯТА !!!!!!!!! ОТ 1 г. ГЕРБ СЪЧИНЯВАТ ВСЯКАКВИ АТАКИ СРЕЩУ НЕГО . НАГЛЕДАХМЕ СЕ !!!!!!!! ВИСОКО ИНТЕЛИГЕНТЕН , НЕ БЪРЗА ДА ГОВОРИ БЕЗ ФАКТИ И ДОКАЗАТЕЛСТВА . СЕГА ВИ ГЛЕДА СЕИРА И ИЗЧАКВА ХУБАВИЧКО ДА СЕ ИЗХОДИТЕ С НАПИСАНОТО . МИСЛЕТЕ КАК ЩЕ БЪДЕТЕ РАЗКАРВАНИ ПО СЪДИЛИЩАТА . ТАМ ЩЕ РЕШАТ ВИНОВЕН ЛИ Е ТОЙ - ИЛИ ВИЕ !!!!!!!!
37
Напротив, само простотии и лъжи плещи. Но идва видовден.
38
Алоооооо,шефе? Или си сбъркан,или у*я ти е голям? Май е първото. Какъв Радев,какви 5 лв.? Бургас е ГЕРБ,що се правиш на ощипан. Хем те сърби,хем те боли-не става така бе пич. То и Ивка нещо мълчи потайно,ха,ха,ха...
39
Смърдите на банкянска пикня боклуци.Кога една фирма , в която някой е просто служител , става неговa?И колко е този прословут договор -по малко от санирането на един малък вход.То бива близане на задни части , но при вас явно става патологично.
40
Какви обяснения ще ви дава бре ! В момента е турил пилотска каска и фърчи със самолетчето естествено че няма да ви чуе
41
ПРЕЗИДЕНТА УБИВА ПИК -ДРАСКАНИЦИТЕ ВИ - С МЪЛЧАНИЕ . ПОД ДОСТОЙНСТВОТО МУ Е ДА СЛЕЗЕ на НИВОТО ВИ . ОТ 1 г. го ПРЕСЛЕДВАТЕ , МАЧКАТЕ , ПЛЮЕТЕ , с ВЯРНА или НЕ ВЯРНА , ПОДАДЕНА ВИ ОТ ГЕРБ ТЕМА . И ВИЕ Я ПРЕПИСВАТЕ С НЯКОЛКО ЗАГЛАВИЯ . ВАЖНОТО е ДА ГО ЧЕРНИТЕ , а БОРИСОВ и ГЕРБ - ДА СА БОГОВЕ и СЛЪНЦА .... АРЕ , ХОЛАМ - ПРЕЦЕНИХМЕ КОЙ КОЛКО СТРУВА и БЕЗ ПРЕПОВТАРЯЩИТЕ ВИ БЕЗБРОЙНИ ТЪПОТИИ !!!!!!
42
Само му вижте физиономията на снимката на този ”президент” и повече не ни трябва, ясно е що за човек е насреща ти Смешник, неудовлетворен от живота, прост и нещастен смешник
43
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
44
Не закачайте моя, и на кака Кури благодетел и спонсор, защото пак ще ни трябва за изборите. С какви пари ще храним дебилните червени бабички на Бузлуджа, ако не са мангизите на нарко-картела!!!
45
положението при нашите политици е - " погледни ме във ОЧИТЕ и кажи , че ме обичаш..." иначе ще има разобличения от Митю!?
46
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
47
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
48
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
49
Статийката Цветанов ли я писа?Или само я плати?
50
МИТИИОООУУУУУ, НАПРАВО НАПЪЛНИХ ГАЩИТЕ .ТИ СИ ЗА ЛУДНИЦАТА ПО - СКОРО. ПОСЛЕ ЩЕ ВЗИМАШ ПЕНСИЯ ЗА ЛУДОСТ- КВО ТОЛКОВА ?
51
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
52
Личи се чифутския сайт с един трол и 50 коментара.
53
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате на евроизборите през май?
Общо гласували: 18612
архив

Бабо, дядо, трябва да ви кажа нещо!
- Но, ние сме майка ти и баща ти!
- Знам, просто ви подготвям за разговора...

няма нови новини
Днес: 31
hot
най-четени новини в момента
сега
2018
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Митьо Очите кацна в София след екстрадицията - конвой на съдебна охрана го прибира в ареста (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)
x
ПОЧИТ: Честваме трима необикновени светии, без които нямаше да го има православието
x