Вход
София
Времето в София 0 o C

Румен Радев и любимата му мисис "Вокруг света"

Румен Радев и любимата му мисис "Вокруг света"

на 21.10.2020
329055
0
Румен Радев и любимата му мисис "Вокруг света"
21.10.2020
0
329055

С Power Point-а Румен Радев може и да е добър. Ама може и да не е. Точно, както е с отговорностите, които носи като президент. 

На президента казват още и държавен глава. Как така някой с представителни функции може да е глава на цяла държава, остава неясно и мъгляво. Шаблон някакъв.

Да отидеш в чужда държава на гости. С ясното съзнание, че си контактувал със заразен от коварния китайски вирус. И да не вземеш мерки. Абсолютно никакви.

Вместо тест и изолация - пътешествие. С Десита. Безотговорност, граничеща с ненормалност. За да задоволи прищевките й да пътува из света.

Миналата седмица в Гърция. Тази - в Естония. Да си отмята първата дама местата в атласа, където е била. Мисис "Вокруг света". 

И без това само с това ще ги запомнят.

Оправданието - някаква инициатива. Платформа за регионално развитие на три морета. И какво дири там Десита? Сигурно показва новите модели бански на домакините от каталога на "Младост". 

От президенството крият скандала от Естония пред ПИК: Нямаме информация Радев да е карантиниран

От президенството крият скандала от Естония пред ПИК: Нямаме информация Радев да е карантиниран

От пресслужбата на "Дондуков" 2 заявиха пред репортер на...

на 20.10.2020

Петното обаче остава върху България. Сметката за воаяжа - също. Санким е държавен глава. На една орезилена от него държава.

Сподели:
свързани новини
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 20172
архив

Социализъм: Да нахраним гладния с риба.
Капитализъм, както ни го описват: Да не храним гладния с риба, а да му дадем въдица.
Капитализъм, какъвто е наистина: Не даваме въдицата, а я продаваме на кредит, без гладният да разбере, че няма достъп до езерото с рибата, нито има билет за риболов, защото и езерото, и рибата отдавна принадлежат на този, комуто той вече е длъжник за въдицата... 

x
САМО В ПИК TV: На Канарите луднаха по българския Енрике Иглесиас. Начо Паскал, който ни прослави чак в Южна Корея, крои втори хит с испански рапър (ВИДЕО)
x
ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Не бързайте, днес е ден за търсене за златната среда
x