Румен Радев и свободата на словото - две различни галактики (ВИДЕО)

Политика

Румен Радев и свободата на словото - две различни галактики (ВИДЕО)

56956
на 22.03.2020
Румен Радев и свободата на словото - две различни галактики (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Какво е общото между Румен Радев и свободата на словото? Нищо, две отдалечени галактики. 

препоръчано

Доказателство вече дори не е и нужно, след като толкова пъти т.нар. президент гони журналисти от "Дондуков" 2, крие се от медиите и вика само удобни микрофони, бяга от въпроси и изобщо не отговаря на такива. 

Това се случи и днес в президентството - след като уж призова за защита на свободното слово, Радев рязко се скри от медиите. Избяга миг, след като изрецитира предателското си изявление. Дезертира за секунди, както го прави винаги, когато е гузен. 

В същото време милиони българи са свидетели как ген. Мутафчийски по два пъти на ден, както и министрите, от три седмици не са спрели да обясняват подробно и всичко на медиите и обществото. Отговарят и на неудобни, и на откровено малоумни въпроси. Това е свобода на словото. Но Радев няма откъде да го знае.

Припомняме, че той още не се е извинил за поругаването на паметта на Апостола на свободата Васил Левски, нито за това, че в разгара на епидемията от коронавирус, когато имаше вече хиляди жертви в Китай и Италия, се шегуваше с темата. 

Виж как бяга Румен Радев за пореден път от свободното слово:

Сподели:
Бомба x
Ето кои са най-често срещаните женски сексуални фантазии Ето кои са най-често срещаните женски сексуални фантазии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Проф. Ангелов с извънредно изказване от парламента: Какви са предложенията ви за НОЩ, щом не искате хирурзи? (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Проф. Ангелов с извънредно изказване от парламента: Какви са предложенията ви за НОЩ, щом не искате хирурзи? (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 313
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това