Вход
София
Времето в София 12 o C

Румен Радев на партийна сбирка с Корнелия Нинова на КСНС – да обяснят за корупцията като част от нея. Борисов и партийните шефове нямат място до овъртените в афери социалисти и техния президент

Румен Радев на партийна сбирка с Корнелия Нинова на КСНС – да обяснят за корупцията като част от нея. Борисов и партийните шефове нямат място до овъртените в афери социалисти и техния президент

на 07.04.2019
66463
63
Румен Радев на партийна сбирка с Корнелия Нинова на КСНС – да обяснят за корупцията като част от нея. Борисов и партийните шефове нямат място до овъртените в афери социалисти и техния президент

Рекламно лице на БСП. В това отдавна се е превърнал Румен Радев, забравил, че държавният глава трябва да е политически независим. Речите му, изпълнени с тезите на Корнелия Нинова, с нападки към всички опоненти и открити партийни призиви срещу управлението, отблъснаха вече голяма част от избирателите му. Затова говори и постоянно топящият се рейтинг на президента, както и на самата институция, която скандално ползва като политически инструмент.

В партийна сбирка и част от рекламната кампания на БСП за евроизборите сега Радев превръща и иначе важният президентски инструмент, какъвто е Консултативният съвет за сигурност. Близо година той гази закона, като не свиква такъв, а трябваше да го направи поне три пъти. Според чл. 5, ал. 2 от Закона за КСНС заседания се провеждат най-рядко веднъж на три месеца. Теми имаше много, и то наистина важни за националната сигурност. Такива само от последните дни са кризата в отношенията с Турция, а сега и мигрантската вълна, напираща към страната ни откъм Гърция.

Румен Радев обаче явно не се вълнува от бъднините на България. Позорно бяга от дебат с институциите, които по закон участват в КСНС като шефовете на парламентарни групи, примери, председател на парламента, силови министри и спецслужби. Интересите му са строго партийни и обвързани с войната с управляващите в полза на евентуален втори негов служебен кабинет, както и редовен такъв на БСП. На всяка цена.

Затова и свиканият от него съвет по темата за борба с корупцията е напълно нелегитимен. На него не бива да ходят лидерите на парламентарно представените партии и да бъдат използвани и те като инструмент за политическите цели на президента.

Пръв това заяви председателят на НФСБ Валери Симеонов, който бе категоричен, че президентът прекалено дълбоко е нагазил в политическата кал и според него участва в компрометиращи кампании срещу други партии, докато по закон трябва да е над политическите противопоставяния.

Там нямат място и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, и на ВМРО – Красимир Каракачанов, и на ДПС, и на „Воля“. Всичките тези партии поемат пряка отговорност при всяко съмнение в обществото и реагират моментално дори само на морални укори, преди да има каквито и да било конкретни доказателства.

БСП печели изборите. КАКВО СЕ СЛУЧВА НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН. Планът "Решетников" в действие

БСП печели изборите. КАКВО СЕ СЛУЧВА НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН. Планът "Решетников" в действие

БСП печели изборите.

Какво се случва на следващия ден....

на 06.04.2019

Така че, ако Радев иска да бори корупцията, да се събере с повелителите си от БСП - те имат какво да кажат по темата за корупцията. КСНС утре всъщност трябва да е партийна сбирка с Корнелия Нинова.

Борисов и управляващата коалиция нямат място там, след като лъсна за пореден път фактът, че всяка активност на Радев има за цел да подсили хибридна пропаганда на БСП. Трябва да му се покаже с отсъствие, че никой не е забравил зависимостите му – Корнелия Нинова заедно с генерал Решетников го постави на важния пост в държавата и той вече две години чинно слуша командите им и се отблагодарява. Няма друго основание Радев чак сега да се сети за корупцията, която бе с най-дебела сянка именно по време на правителствата на БСП.

Червената корупционна сянка е най-дебела по време на правителствата на БСП, така е и сега – Корнелия Нинова още не е обяснила приватизационните си афери в „Техноимпекс“, придобиването на два апартамента на ниски цени, уволнението си като зам.-министър заради съмнения за корупция чак от Европа. Елена Йончева още не е обяснила откъде има имоти за близо 2 млн. лв., придобити според прокуратурата след участие в пране на пари от КТБ през офшорки.

На сбирката им Радев също може да реши най-после да обясни защо е назначил незаконно на два поста любовницата си Десислава във ВВС и с държавни пари ли е плащан наема й в София, защо лобира за „Грипен“ и как за около месец служебния му кабинет набързо спретна поръчка, с която дава 29 млн. лв. на компанията на Гриша Ганчев. По нея вече има напълно реални корупционни измерения, след като се разследва от ОЛАФ!

Така че Радев не може да бъде фактор, който иска обяснения и търси решения за борба с корупцията. Той е част от проблема, защото скандалите със зависимости тресат „Дондуков“ 2 от старта на мандата му, а той мълчи.

Освен разследването от Европа на обществените поръчки в неговия кабинет, официален доклад на Сметната палата отдавна установи, че в пълно нарушение на Изборния закон инициативният комитет на Румен Радев, за избирането му за президент е набрал в нарушение над 87 хил. лв., след края на кампанията. За тази огромна сума няма отчетност, не се знае за какво е използвана. Радев мълчи и по тази също чисто корупционна схема.

За корупцията отговори дължат само Радев, Йончева и Корнелия Нинова. Други политически представители нямат място на този КСНС.  Той е просто част от калната компроматна война, която се води от задкулисието срещу стабилността на страната и легитимно избрания на демократични избори настоящ състав на Народното събрание, което е първа институция по Конституция в България.

Сподели:
Напиши коментар »
(63)
1
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
2
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
3
БЪЛГАРИ ВЪОРАЖАВАЙТЕ СЕ ! Не ви е Необходимо Законно Оръжие Защото Властта е НЕЗАКОННА от 1944 година ! Не ви Трябва Разрешително за Оръжие Издадено от УБИЙЦИ от МВР и ТЕРОРИСТИ от ДАНС ! Първо се Атакуват Партийни Централи-Бардаци и Милиционерски Участъци-К-урварници, Там е ЗЛОТО ! Всички Партии в Задунайската КОЧИНА са Продукт на Майката К-УРВА-БКП и Бащата П-ЕДЕРАСТ-ДС, Така че Която и да Атакувате Няма да Сгрешите. КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/communism.html
4
Борисов и шайката на ГЕРБ, Hямат място в президентството- тяхното място e в затвора
5
Статията наподобава на ученическа работа от преди 1999 година съчинена от комсомолски секретар.
7
На този съвет цветанов ще изяде дървото.
8
"ШАЙКАТА" ЩЕ ПОЧАКА ЛЕНЧЕТО,ОВЧАРОВ И КОРНЕЛА ДА ВЛЯЗАТ В ЗАТВОРА ПО ДОКУМЕНТИРАНИТЕ ИМ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ...
9
И да даде старта на борбата срещу мутромафията Герб.
10
ПИК,Вие сменихте Тактиката,Комнтар който не Ви Харесва,го ТриетеПоздрави на Партйиния Секретар
11
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
12
Госпожо Мастурбирова, не мога да разбера "карикатурния слоган", който използвате в сайтчето си. Имам предвид "Европейски избори 2019 г. - прогнози, графики, анализи". И там сте поставили две снимки, едната на Елена Йончева - водач на листата на БСП за евроизборите и настоящ депутат от Народното събрание. На втората снимка се мъдри Бойко Борисов. До колкото ми е известно министър-председател и лидер на партия ГЕРБ. В качеството на какъв е изтипосан там. До там ли я докара Мастурбирова. От страх ли или от подмазвачество не сте сложили снимката на Марето Габриел. Предполагам, че е редно да сложите снимките на водачите в евролистите. Но май ток ви тресе, шубето е голям страх. А ако и Кьовеши стане главен прокурор на Европейската прокуратура, тагова ще се накъкате от страх.
13
КАТО АНТОН ТОДОРОВ ИЗКАРАЙТЕ ДОКУМЕНТИ ЧЕРВЕНИ МАЙМУНЯЦИ. НЕ МИ СЕ УПРАЖНЯВАЙТЕ В ДИСЦИПЛИНАТА " ПЛЮЕНЕ НАДАЛЕЧ"
14
И жалки подлоги.
15
Тая от П'И' К не е ред'овна.
16
Президента пак пре.а Боко. Ако отиде на КНС - лошо. Ако не отиде - два пъти по-лошо. А и приятелчето му Цецо "Асансьоро" няма да присъства там. А видния "Патриот" сигурно има документите, въз основа на които Тони Рудолфов написа книгата си "Шайка" ли. Там май няма и ред за комунистите, а само за група престъпници от една партия с четирибуквена абревиатура.
17
Мастагаркова, да те омастаъргът всичките мюслюмани в Европа!
18
Днес отсъства ЧЕРВЕНИЯ ТРОЛ OKOTO защото отново съм го изпратил на магистралата да изкарва пари защото ИМПЕКСовата барсала и Ленчето Милиончева откраднаха дори парите за ЧЕРВЕНИТЕ ТРОЛОВЕ. Отново доста АУСПУСИ ще му го набиват отзад и в OKOTO!!!
19
"Красивата и умната" баба Ива няма ли да се изпусне и тя по темата?
20
В БСП ВСИЧКИ СМЕ ПОМИЯРИ!
21
Шербета с действията си ежедневно показва що за стока е. Злобен, отмъстителен, тотално неадекватен и подвластен на болни мераци за значимост. Само с плюскане на джолани и шкембе чорба, гарнирани с кухи приказки в стил "Работнческо дело" политик не се става! Даже и 1000 коремни да направи , фатмака си остава фатмак.Най-калпавия и зависим пенсионер, докопал се до държавната софра ,който заедно с жена си тотално обезличиха и направиха за посмешище тази съвсем ненужна за България институция.
22
ДАЛИ ФАТМАКА ЩЕ ОБЯСНИ КАКА СЕ КУПУВАТ 300 ДЖИПА ОТ ПО 35 000 ЛВ ЗА ПО 100 000 ЛВ. ЕДИНИЯ?
23
Радев, Корнелия, свинарят Гергов,алчната Йончева и останалите мастити другари са си чиста проба кариеристи. Те взеха БСП на концесия, и нямат общо с идеите на социализма. Консумират вяра на бедните, за да се докопат до властта.....Корнелия Нинова е назначена от СДС за шеф на бордовете на "Техноимпекс" и "Техноимпортекспорт".Tъмносинята дама внезапно цъфва като зам.-министър в левия кабинет на Сергей Станишев през 2005 г. Вече червена, поема контрола върху "Булгартабак"... и става първата и единствена до сега изгонена от МС заради корупция. Простете, уважаеми другари и другарки от столетницата, но пишман-капиталистът Гергов, хемелеонката Корнелия и кремълският натовец Радев нямат общо нито със социализма, нито със социалдемокрацията, нито с каквато и да е идеология. При тях интереса клати феса и им е през оная работа дереджето на баламурниците и пенсионерите които все още гласуват за БСП !
24
Добра статия та КОЙ не знае че най-дебелата КОРУПЦИОННА сянка Е тази на БКП-БСП та там са величията който бяха определени от Луканов за СЛУЖЕБНИ КАПИТАЛИСТИ имена няма да споменават та всички ги знаят а на фалшивия ''поручик'' Галицин ще го качим на следващия полет за Марс та там да дава акъл КОЙ какво да пише и да не души кукумявката на на Ивчето,но няма скоро да стане че НЯМА ДЕНГИ а Ѝ митницата е блокирана от Кирчо контрабандиста който не Е от БКП-БСП и да си зададе въпроса КОЙ ЗАЩО И ПО КАКВИ ПРИЧИНИ утепа другаря Луканов които беше бая лукав но май щеше да почне да пее като Лилито но му запушиха високоговорителя....????
25
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
26
Каква е нуждата за България от тази безлична огромна чиновническа институция именувща се Президентство и цоцаща огромна сума пари от бюджета ?!? До сега нищо смислено и в полза на България не е сътворено там.Целия народ ги хрантути и им плаща нескончаеми и екзотични екскурзийки и шопинг по света, а ефект - НИКАКЪВ!!! Само безконечно лямпане, поучения и закани в стил треторазрядно ЗКПЧ..Жалка карикатура и тотално обезсмисляне на институцията и званието генерал_ Ето един много-точен коментар от форумите ...."Какво ще направите със нагъл служител, на който плащате заплат 11 000 лева месечно, а той е свършил толкова работа, колкото президента Радев? "...
27
ще си оправдае името след 26.05.2019,когато спечелят БСП и обърне палачинката
28
Чета в захлас, Боже, какъв обективен анализ, каква прозорливост, каква качествена журналистика!!!! И се питаш, девойката дали е спала с отвити крака или е прекалила с Белото. Питаш се, ако не е това сайтче, отчаяно зависимо от лица с IQ с оценка две единици, къде ли ще й публикуват това произведение на болния и мозък? Кой издател би си навредил? Нормален никога. И триенето тук, трият се мнения със стойност, които не се харесват на Падишаха и Асансьорчика. И кво от това, няма нормални хора които да се повлияят!
29
отговор на коментар
до 4:Само Корнелия апартаментката приватизаторка - там е нейното място - при президента.Как обществото ще приеме Корнелия като премиер с тази биография - ограбила пенсиите на нашите родители - унищожила документацията за стажа на работилите в чужбина, Гечев докарал държавата до национална катастрофа - кое е по укоримо и от кой народа е пострадал повече - от Цветанов или Гечев.Как една журналистка си определя заплата от 67 средни пенсии а сега е радел за достоен живот на пенсионерите.Позор другарю президент.
30
Докато ги има все още БеСеПерасите , които вече над 100 години заблуждават хората с празни приказки и илюзорно бъдещe , а самите те трупат пачки на техен гръб - как да се опавим ??? Цялата шайка в партйната им върхушка са все такива охранени и нагушени с имоти червени олигарси кланещи се и вярващи единствено в парите и всастта. Импексова си взема всеки месец и по 10 бона възнаграждение от червената партийна каса , а за балъците и залюханите пенционери остават единствено нескончаемите лъкардии и розови миражи за комунизъм бълвани от Позасрано.Даже на руснаците още през 1993 г. им писна от наглите и крадливи комунисти , биха им шута като със закон забраниха тяхната КПСС и рахатясаха.
31
Клепоухия разгонени Каун, защо свиква съвета, да не решил да върне парите, от двете заплати с които плащаше на селската си курабия, за да я плющи през работно време!! ТОЯ говньо не разбра ли, че никой не го бръсне за слива! ИПИЙЧМАНТ ЗА ЧЕРВЕНОТО ГОВЕДО!!! Таблицата вдясно, ГЕРБ води на Импексвите БСПдирасти с 26%, ха ха ха Кучката и Барсалата заедно с Кауня, ще го лапат на Борисов до мадята!!!
32
Да се свързва Румен Радев с корупцията е признак на сериозни дефицити. Не съм гласувал за Радев на президентските избори, но това не ми пречи да бъда реалист.
33
Ako не бе слушал трътлестите червени лелки дето го водят за носа като панаирджийска мечка, можеше в едно с правителството на Борисов да водят една отговорна съвместна политика в полза на страната ни..За съжаленение се оказа обикновено кръчмарско плямпало и много шум за нищо ! Общи приказки, заплахи, обиди и клевети към собствения си народ , дървени философствания в стил треторазрядно ЗКПЧ и всичко това гарнирано с много злоба. Може и да е бил добър като пилот, но за политик се видя, че категорчно не става. Закономерно и международния правителствн елит отдавна го прецени и разбра що за стока е и поради това му обръщат внимание само от куртуазия и уважение към премиера Борисов и България.
34
Кьде е калашника на Чаушеску ????
35
Статията е много точно написана.Явно че Президента има някаква зависимост щом защитава такива корумпирани и крадливи госпожи като Корнелия Нинова и Елена Йончева.Ами ако бяха на власт,какво ли щеше да бъде.Отвратен съм от управляващата върхушка в БСП.Обикновените и честни партийни членове уважавам.
36
Грипен Шербетов е част от проблема. Нека не се прави на отнесен, а да обясни за двете заплата и парите за квартирата и. той е част от проблеме корупция, която е повсемесна. същото се отнася и за Краднелия Сланиново. А когато си частот проблеме, не може да си и част от решението. Нека се срещнат и да си говорят двама злобари и неистово стремящи се към властта. Дано никой друг да не отиде.
37
Само толкова ли ''Тройнои'' имаше във лавката на деревнята в Сибир та не можа да се насереш повече,за този коментар заслужаваш ШЕРБЕТА да ти издвъка 22 кубика но от зад та да може да ти раздвижи закостенялия мозък които прилича на онова което го има във момента във балалайката на товарищ Ленин.....И дай си адреса лично да ти се ОБАДЯ послучай победата на изборите,та да ти съдействам место за вакзала и чемадан за Сибир......????
38
Шайката КРАДЛИВИ комунисти са за ОТВЪДНОТО, защото се вижда, че и Господ се е отрекъл от тях!!! Толкова лешояди начело с Решетников не сме имали до сега, затова вместо на КСНС да им пеем заупокойна...и да се гърчат в АДА!!!
39
Президента само заповед може да изпълнява, в армията на това е учен. Той друго не е работил, не е бил кмет, нищо не може да работи освен да марширува и да изпълнява заповеди
40
Президента само заповед може да изпълнява, в армията на това е учен. Той друго не е работил, не е бил кмет, нищо не може да работи освен да марширува и да изпълнява заповеди
41
Този е моя президент !Колкото и да плюете,народа вижда кой какво представлява.
42
не е президент на БСП,а на народа.Ние си го избрахме и се гордеем с него- този път случихме.И разбира се,че в момента БСП е по- малкото зло от ГЕРБ.Ех,ако президента направи партия всички сме там
43
Експериментът пенсиониран фатмак да работи като президент се оказа неуспешен. Време е фатмака да се преквалифицира на пазач на паркинг или охрана на банка. Ще може да си залепи снимки на бай Тошо и на Путин в кабинката и ще се успокои.
44
Мастагаркова, научи граматиката преди да седнеш да пишеш, с особено внимание на пълен/непълен член. Пример: "с държавни пари ли е плащан наемА". То бива неграмотност, ама твоята ни е в повече.
45
Да си президент е мечта за всеки българин. Нали така другарю РадеФ !!! Най-айляшкото и безцелно занимание. По цял ден нищо не правиш, отговорности и задължения - никакви .Чат-пат те снимат по телевизията където ръсиш умнотии написан от друг и това е. В останалото време скиташ и пазаруваш с назначенаите от теб баджанаци, метреси и роднини по света за държавна сметка и като награда за това получаваш най-голямата заплата в България .Кеф !!! ...Да са живи и здрави опърпаните пенЦионери и балъците дето гласуваха за теб..... Сега ти нарушиxа рахата и очертаващата се яка лапачка покрай Грипените , ама има време да заформиш нова далаверка с ненаситните и алчни твои другари от Позитано.
46
ТОЯ , ВМИРИСАН , БЛАТЕН ЗЕЛЕН ЧОРАП --- СЪВСЕМ СЕ ИЗЛОЖИ И МУ Е ВЕЧЕ ВРЕМЕ ДА ХОДИ НА СМЕТИЩЕТО !
47
Вашата мамка
48
Бравос! Колкото повече плюете, толкова по-голяма реклама правите на Президента! Давайте все така и се чудете защо ББ рече "Отвратихме народа".
49
Като камък на шия ИМПЕКСА тежи! С руска пералня Ленка пере пари! Да лети с Грипена а след него шведски пари....
50
Т.н.апартаментна акция на коалицията БСП-ДСБ няма никаква връзка с темата за корупция, тъй като няма никакви доказателства за корупционно деяние. Така че да си проведат партийната сбирка и да седната да почетат що е то корупция по дефиниция. Тогава ще им стане ясно и на двамката, че случаи на доказана корупция към този момент имат връзка единствено с БСП и с Радев. Да си спомним за какво бе уволнена Нинова от Станешев, или да си споним защо бяха спрени всички европейски фондове по времето на Станишев, или защо бе спрян Южен поток от ЕС - доказана корупция, или проверката в момента на ОЛАФ, свързана с правителството на Радев , или случая с бащата на Радев(отговаря на дефиницията за корупция ), или назначението на любовницата Деси-то и плащането на наема й, източването на КТБ с цел облагодетелстване на Ленчето...Ами ограбването на Техноимпекс с цел лично облагодетелстване - къде Техноимпекс.Достатъчно е да се прочете дефиницията, за да се открият още много случаи на корупционни практики свъзани с въпросната партия БСП.
52
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
53
Генерал,любовница , втори трудов договор ,плащане на квартира на любовницата с парите на народа , събиране на пари за кампанията си и не декларирането им ,баща блъснал инвалид и гледа през прозореца на колата си и не слиза да му помогне както е по закон а говори по телефона , жена бивша любовница ползваща държавна кола и охрана и не зачитаща правилата за движение ....... МОРАЛИСТ назначен от Решетников се опитва да ми дава акъл.
54
Вчера Heялко изплака силно. Написа статия - какво ще стане ако БСП спечели изборите ? Че иска ли питане, ще ви бъде eбaнa майката и нищо повече. Той се е докопал до резултатите и знае, че БСП води на "Шайка" с 32.6 : 24.3 %. И Heдялко се нacpa. Толкова им трябва да им eбa майката скапана. Гласувайте правилно на 26 май, не за друго, а да гледате как ще разхождат Питека с пранги от арест в арест.
55
Ха, ха, ха, пак много нецензурно, много нещо, ей, ех нещастната ми Мастиягърчева, пак не оцениха подобаващо "ценния"и съвет,я тя толкова се е старала бедната да върже нещо"смислено"!Язък!
56
Морална нищета и убийствен цинизъм - това е БСП в момента. Лява партия, в която няма нищо ляво - само див и алчен капитализъм. Корнелия, Овчаров, Миков, Мерджанов и сателити убиха лявата идея в България.
57
Умилих се от тая мила фотографийка та даже се и разридах.На нея видях другар комунист и другарка комунистка от селско-работбическо потекло на 2-3-тия конгрес на БКП.Ех спомени,спомени.......
58
На тази сбирка при прецедента ГЕРБ няма работа ! Не трябва да ходят там ,където ще се съберат Радев-Грипена и Нинова- приватизаторката ! Те трябва първо да дадат обяснения за техните зулими и после да питат другите ! Не виждам защо трябва да слугуват на цоциалисти ! Когато се изясни от прокуратурата как са приватизирали,как са крали 30 г. , тогава може да се съберат всички за някакви решения! Сега няма какво да решават !
59
Сигурно спретват изборните далавери като при временното правителство на Радев в Бургас. Тогава -председателят на РИК Бургас, Зорница Копринкова по изборите по Радево време беше безочливо изместена като функция от новоназначената от временното правителство на БСП-Радев зам. областен на Бургас - Кина Шереметова – бивш началник на „Информационно обслужване“, още тогава пенсионер. Съпруга е на бивш заместник – кмет на Бургас по времето, когато общината е управлявана от БСП. И въпросната г-жа се месеше в РИК, контролираше документацията, поръчваше брошури и последната дума беше нейна.
60
Хораааа, червени скакалци са плъзнали из родината , внимавайте ! Каквото са налазили ,всичко са опоскали - прочетете какво правят скакалците ! Ако не ги унищожиш , теб те унищожават!
61
Сега на съвета ще отговоря с какви пари купих апартамент,с какви пари купувам роклички,плащам квартира на любовница.баща ми защо гази инвалиди,жена ми защо кара в насрещното.
62
kak 6te se bori protiv korupziata tosi radev kato samia toi e u4astnik --da napuska presidensvoto vednaga do isiasiavane na tova koeto si e nadrobil -mar6
63
neka da doidat v moeto selo v moia dom tesi sozialisti --vuojen sum sus sakonno orujie i 6te gi isbia do krak
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Имате ли доверие на Иван Гешев? Вярвате ли, че ще поведе битка с корумпирани политици, олигарси и организирана престъпност?
Общо гласували: 2122
архив

Професор към невзелата изпита сексапилна студентка: - Колежке, имате ли една свободна вечер? - Да! - въздъхнала облекчено тя. - Ами научете си и елате пак.

няма нови новини
Днес: 170
hot
най-четени новини в момента
сега
3324
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Министри бистрят връщането на децата в училище - родителите не ги пускали от страх, че ще им ги вземат (ОБНОВЕНА)
x
Мъжът се познава по подаръците
x