Румен Радев отново трови 3 март - води протестърите си на Шипка

Акценти

Румен Радев отново трови 3 март - води протестърите си на Шипка

72216
на 02.03.2021
Румен Радев отново трови 3 март - води протестърите си на Шипка
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Румен Радев отново ще трови националния празник 3-и март и е решил да води свои агитки от протестъри на връх Шипка. Преди година президентът също използва датата за лична употреба и дори се подигра с коронавируса. 

препоръчано

Сега е решил да повтори пиар акцията и да буни държавата на тази сакрална дата, става ясно от постове на протестъри в социалните мрежи. Един от тях -  Петър Недевски, пише открито писмо до държавния глава, в което разкрива готвената организация за протести на 3 март, пише "Трибюн".

Сутринта е замислено агитката явно да се качи с Радев на Шипка, а вечерта ще се пусне на протест в София. Така обитателят на "Дондуков" 2 отново ще отрови святата дата 3 март с поредната си политическа акция.

Ето какво пише Недевски до Радев, като сам разкрива какво се готви навръх националния празник:

Тези, които бяхме до Вас на 09.07.2021 г., тези които бяхме и на 19.02. пред паметника на Апостола, ще бъдем и на Трети март. Там на върха, за да отдадем почит на загиналите от различни националности герои за освобождението ни от пет вековното Османско иго. Всички, които милеем за Род и Отечество, ще бъдем там! В следобедната част на деня, в 17:00 ще сме пред паметника на „Незнайния Войн “. Там ще продължим с многото граждани, нямащи възможността да присъстват на връх „Шипка”. На 238-ми ден от протеста, ще продължим с отстояването на исканията ни, които не са променени от първият ден! Протест има, колкото да не им се иска на някои и каквито и да е било опити да се правят, за да се обезличи!

Господин Президент, Вие добре разбирате и осъзнавате, че Вашето място е до народа! Вие, нееднократно демонстрирате несъгласието си с порочния модел на управление, което вдъхва надежда и увереност, че нещата могат да се променят! Заедно с Вас и хилядите честни и достойни Българи, това би могло да се превърне в реалност! Реалност за изграждане на Чиста и Свята България! България на хората с чест, морал и достойнство!“

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 28
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК