Румен Радев отсвири Цветанов. Вика за консултации само метежници

Час Пик ГЛАВНА

Румен Радев отсвири Цветанов. Вика за консултации само метежници

161223
на 08.01.2021
Румен Радев отсвири Цветанов. Вика за консултации само метежници
Автор:   ПИК

Президентът Румен Радев отряза брутално бившия втори в ГЕРБ Цветан Цветанов, като не е поканил партията му за консултации на "Дондуков 2" за определяне на дата на изборите.

препоръчано

Цветанов, който е затънал в проблеми с новата си партия, която само след няколко месеца е на път да се разцепи, няма да участва в започващите утре срещи с извънпарламентарни политически партии, на които Радев ще прави безплатна реклама, научи ПИК.

По-рано днес стана ясно, че част от членовете на "Републиканци за България" се отделиха в свой политически проект - "Технократи за България" и така разцепиха формацията на Цветан Цветанов, която по данни на всички социологически агенции не събира и процент подкрепа.

Същевременно Румен Радев продължи и днес с безсмислените си консултации с различни държавни и обществени фактори за определяне на датата на изборите в зависимост от епидемичната обстановка. Тепърва обаче срещите на "Дондуков" 2 ще стават все по-скандални, след като утре сред извънпарламентарните партии, които ще присъстват, ще бъде обединението на Мая Манолова и Отровното трио и партията на Костадин Костадинов, по-известен като Костя Копейкин, срещу която тече процес по заличаване в съда. Мая и триото пък дори не са партия. Очаква се на срещите с Радев да присъстват и Христо Иванов и представители на "Има такъв народ" на Слави Трифонов.

Всички тези партии, които най-вероятно ще отидат утре за консултация с обитателя на "Дондуков" 2, са същите, които през лятото поддържаха юмрука му и метежите срещу легитимно избраната власт у нас.

Все още не е ясно какво ще реши държавният глава за датата на изборите, но вече няма съмнение, че той правя всячески опити, за да я измести напред във времето и да се отметне от първоначалното си желание вотът да бъде на 28 март.

ОЧАКВАЙТЕ ВСИЧКО НАЙ-ИНТЕРЕСНО УТРЕ НА ЖИВО ПО ПИК TV!

Сподели:
Бомба x
Мини хеликоптерът на Марс с четири полета в следващите седмици Мини хеликоптерът на Марс с четири полета в следващите седмици
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ с първи думи след връчването на мандата: Търсим подкрепа от ИТН и ДБ, няма да бавим излишно процедурата (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ с първи думи след връчването на мандата: Търсим подкрепа от ИТН и ДБ, няма да бавим излишно процедурата (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 224
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това