Румен Радев пак се врътна - отказва да разкрие съдържанието на чата с Бобоков

Политика

Румен Радев пак се врътна - отказва да разкрие съдържанието на чата с Бобоков

35283
на 03.07.2020
Румен Радев пак се врътна - отказва да разкрие съдържанието на чата с Бобоков
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Румен Радев отказва да разкрие съдържанието на чата си с бизнесмена Пламен Бобоков и призова прокуратурата да си свърши работата и задълженията по закон. Президентът мълчи за какво си е чатил с обвиняемия русенски бос, въпреки,че секретарят му Димитър Стоянов сутринта каза, че от "Дондуков" 2 сами ще пуснат цялото съдържание на тайната телефонна кореспонденция.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

„Единственият начин сега прокуратурата да покаже, че не действа селективно и манипулативно под нечий диктат, е да публиква пълния чат. В противен случай ще стне ясно, че се режисира поредният скандал около президентството за да се отвлече вниманието от тежките поблеми в управлението на държавата. Да не се осигурява безнаказаност. Аз нямам притеснения за съдържанието на чата. При мене няма злоупотреби и аз комуникирам по различни ачини”, каза във Велико Търново Радев, който неочаквано се появи, пише "Монитор". Той обаче отказа да разкрие съдържанието на скандалния чат, като няколко пъти повтори, че сега на ход е прокуратурата.

В Националния военен университет във Велико Търново, президентът Радев участва в церемонията по освещаването и тържественото предаване на знамето на IX-ти гвардейски етърски ученически полк, съставен от ученици от местната Професионална гимназия по туризъм. След водосвета, извършен от владиката Гигорий, знаменосци от Националната гардейска част ритуално предадоха зелената светиня на знаменосците от ученическия полк с традиционното пожелание да пазят знамето чисто и неопетнено.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО)
ново
Днес: 123
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК