Румен Радев се качи на "Кончето", на заслона коментира АЕЦ "Белене" (СНИМКИ)

Политика

Румен Радев се качи на "Кончето", на заслона коментира АЕЦ "Белене" (СНИМКИ)

26384
на 22.08.2019
Румен Радев се качи на Кончето, на заслона коментира АЕЦ Белене (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

12 одеала, аптечка с всичко необходими и други помощни средства доставиха планински водачи и президентът Румен Радев на заслона "Кончето" в Пирин, предаде бТВ.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Освен това ремонтираха разрушената от вандали маса пред заслона. Според Емил Божанов, планински водач от Разлог, президентът не е имал нужда дори от осигуровка високо в планината. 

Държавният глава коментира и 13-те кандидати с интерес към АЕЦ „Белене”, от които седем искат да бъдат стратегически инвеститори. Добре е това, че има толкова засилен инвеститорски интерес, каза Румен Радев, но подчерта, че не смее да прави, каквито и да е прогнози.

Сред седемте кандидати да бъдат стратегически инвеститори в АЕЦ „Белене” има руски, китайски, корейски и германски компании. Строителството на централата започва още по комунистическо време - през 1987 г.

В отговор на въпрос за освобождаването на началника на НСО, президентът припомни, че генерал Данчо Дяков е внесъл сам молбата си за освобождаване по свое желание и лични причини. Държавният глава подчерта, че познава ген. Дяков от много години и той е вложил много усилия за усъвършенстване дейността на Службата, за освобождаването и от несвойствени дейности и имоти, за повишаване на подготовката и за по-добро взаимодействие с нашите партньори зад граница от сродни служби.

Снимки: Фейсбук и бТВ

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! НСО дала секретна информация, че Гешев е следен от Мартин Нотариуса. Бившият главен прокурор: Потресен съм от некомпетентността на Атанас Славов! Борисов прави всичко само и само да не влезе в Магнитски (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! НСО дала секретна информация, че Гешев е следен от Мартин Нотариуса. Бившият главен прокурор: Потресен съм от некомпетентността на Атанас Славов! Борисов прави всичко само и само да не влезе в "Магнитски" (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК