Румен Радев се крие в България, но се появи в Москва - цъфна онлайн на руска конференция

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Румен Радев се крие в България, но се появи в Москва - цъфна онлайн на руска конференция

144019
на 24.11.2020
Румен Радев се крие в България, но се появи в Москва - цъфна онлайн на руска конференция
Автор:   ПИК

Докато държавата и света се тресат, а правителството и лекарите правят всичко по силите си, за да спасяват човешки животи, Румен Радев се покри в България, но пък участва във видеоконференция за ядрени изследвания в Русия. Последното появяване на обитателя на "Дондуков" 2 бе преди седмици, когато реши отново да буни държавата ползвайки участието си в БНТ и отново размаха юмрук. Гостуването му обаче бе провал и след него Радев се покри трайно, продължавайки да не си мърда пръста в помощ на българите.

препоръчано

За сметка на това е петимен за изяви в Русия. В своето слово онлайн Радев не пропусна да каже, колко е щастлив и каква привилегия е за него да приветства членовете. "Прeз гoдинитe вaшaтa oргaнизaция нeпрeкъcнaтo рaзширявa oбхвaтa нa нaучнитe изcлeдвaния, пoдoбрявa нaучнaтa инфрacтруктурa и интeнзивнo рaзвивa мeждунaрoднoтo cътрудничecтвo. Нecлучaйнo cъвмecтнитe eкипи нa Изтoчнoтo и Зaпaднoтo пoлукълбo изпълнявaт вaжни зaдaчи, пocтaвeни oт OOН и други мeждунaрoдни oргaнизaции c цeл пoдoбрявaнe нa кaчecтвoтo нa живoт нa плaнeтaтa Зeмя и нaпрeдък в рeдицa вaжни oблacти нa нaукaтa", обяви Радев. 

Не пропусна и да изрази съжалението си, че пандемията е пропречила на страната ни да проведе следващата сесия, след като сме положили много усилия, за които обаче не спомена, че той отново няма никакви заслуги и от началото на мандата си преди 4 години не е свършил нищо, за да оправдае заплатата си от 15 бона. 

  

Сподели:
Бомба x
Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 307
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това