Румен Радев с ново скандално назначение - взел си за съветник шефка на соросоидна организация

Политика

Румен Радев с ново скандално назначение - взел си за съветник шефка на соросоидна организация

67776
на 14.07.2020
Румен Радев с ново скандално назначение - взел си за съветник шефка на соросоидна организация
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Метежникът Румен Радев с ново скандално назначение! След като в президенството място като секретари и съветници намериха хора като Пламен Узунов, Митко Есемеса и Илиян Милушев, превратаджията от Славяново настани Иванка Иванова на сладка служба на "Дондуков" 2.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Нейният единствен професионален опит е като шефка на Правната програма на соросовата фондация "Отворено общество" от 2004 до 2020 г., алармира докторът по конституционно право Борислав Цеков.

И, за да е пълен скандалът, соросоидната служителка е назначена като щатна юридическа съветничка на бившия пилот на МиГ-29 в разгара на уличните бунтове, които той оглави.

"Президентът Радев си назначил наскоро като щатна юридическа съветничка емблемата на соросоидната правна (без)мисъл в България - Иванка Иванова, чийто единствен професионален опит е като шефка на Правната програма на соросовата фондация "Отворено общество" - от 2004 до 2020 г. Като такава, тя беше в основата или съучастваше във всички соросоидни становища в подкрепа на джендър-идеологията, войната с Българската православна църква, фабрикуването на "македонско" малцинство в България и всичко останало по соросовия конспект. С такива кадри далеч няма да стигне. Дъно!", написа в гневния си пост Борислав Цеков.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Ядосаха Борисов заради служебното правителство: Защо не питате как Гвоздейков и Вътев са министри? Радев и Денков не приеха идеята ни за стратегически енергийни доставки (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Ядосаха Борисов заради служебното правителство: Защо не питате как Гвоздейков и Вътев са министри? Радев и Денков не приеха идеята ни за стратегически енергийни доставки (ВИДЕО)
ново
Днес: 52
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК