Румен Радев ще участва в тържествата за освобождението на Белово

Политика

Румен Радев ще участва в тържествата за освобождението на Белово

18350
на 13.01.2020
Румен Радев ще участва в тържествата за освобождението на Белово
Автор:   ПИК

Президентът Румен Радев ще участва утре, 14 януари, в тържествената програма по повод 142 години от освобождението на град Белово и Беловския край, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Президентът ще бъде посрещнат в 17.45 часа пред сградата на община Белово, след което ще проведе среща с кмета Костадин Варев.

В 18.00 часа на площад "Освобождение" президентът и върховен главнокомандващ на въоръжените сили ще приеме почетния строй на 68-а бригада "Специални сили". В 18.15 часа Румен Радев ще произнесе слово, след което ще се проведе тържествена заря-проверка в памет на падналите за свободата на България.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ПИК TV! Кирил Петков си държи на избори 2 в 1 - отряза Борисов за регулаторите (ВИДЕО) ПИК TV! Кирил Петков си държи на избори 2 в 1 - отряза Борисов за регулаторите (ВИДЕО)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК