Вход
София
Времето в София 29 o C

Румен Радев – панаирджийска мечка, летец или глава на нацията? Тежки въпроси след авантюрата на президента в небето над Париж

Румен Радев – панаирджийска мечка, летец или глава на нацията? Тежки въпроси след авантюрата на президента в небето над Париж

на 06.12.2017
236782
177
Румен Радев – панаирджийска мечка, летец или глава на нацията? Тежки въпроси след авантюрата на президента в небето над Париж

Той се е заклел да служи на народа, а не да се прави на шут насред Европа, за да си начеше егото и да влезе в светските новини

Кой е Румен Радев? Президент на България, глава на европейска нация, летец или панаирджийска мечка, пълнеща с триковете си развлекателната част на новинарските емисии на френските медии?

Тези въпроси неизбежно си задават озадачени българи, дипломати и политически анализатори след пилотските каскади на Радев в небето на Франция.

Почитателите на летеца безспорно ще го защитят, че е достоен пилот, че е бил поканен от Макрон да управлява френския изтребител...

И така да е. Но не помисли ли уважаемият ни президент, че е най-малкото обидно олицетворяващият българската държавност да се превръща в шут насред Европа, забавлявайки местните аристократи?

А оправданието, че трябвало по някакъв начин да се отбележи гостуването му при Макрон е още по-унизително – само с това ли умее да изпъкне като президент Радев, с бившата си битност на летец?

За една година не е ли разбрал, че вече е президент и работата му е да издейства блага за българския народ, да работи дипломатически в полза на родината си? Какви политики договори с френския си колега, с какво помогна визитата му на страната ни – това трябваше да е акцентът, а не как е забавлявал с авиаторските си способности тамошните първенци и медии.

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Румен Радев полита с изтребител "Рафал" (ВИДЕО)

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Румен Радев полита с изтребител "Рафал" (ВИДЕО)

Президентът на България Румен Радев полита с изтребител...

на 06.12.2017

Ами ако всеки политик започне да пъчи пред камерите с професията си, какво изобщо ще се случва с управлението на България? Артилеристите ще стрелят, други ще строят водопроводи, трети ще оказват първа помощ при катастрофи, някои ще гасят пожари.

Нека обясни Радев, като слезе от самолета, какво точно свърши в Париж при Макрон, какво свърши за интересите на България като държавен глава? Не си ли чешеше просто кариерното его, и то от скука, вместо да се труди?

Радев може да е бил летец, електротехник, шофьор, водопроводчик или какъвто иска, но с днешна дата той е президент и трябва като такъв да представя достойно българите в тази си роля на дипломат и политик, а не на шут, па макар и с по-специфични въздушни акробатики.

Ако не мислеше за собствения си кеф и почесване на "аз"-а, Радев щеше да откаже да пилотира, ама къде ти уместност от него, нали пиар трябва да се прави, иначе как ще разберем, че е бил някъде извън стените на „Дондуков” 2.

Евтината, еснафската реклама май е единственото, за което той и половинката му Деси Радева ползват президентството.

Фолклорни концерти, читалищни балове, откриване на заводи и провинциални банкети, идилични снимки със случайни "граждани" по ресторанти, уж просветителски лекции на "генерал Деси" из училищата, преливане от пусто в празно, липса на визия, угаждане на котерийните партийни интереси на БСП, нищоправене...

Озовал се изведнъж насред Париж, благодарение на уредената му по време на гостуването на Макрон при премиера Борисов у нас среща, Радев изгуби мяра не само за лично, но и за национално достойнство.

Даже напротив – заслепен от суетата си и светкавиците на камерите, той прие летателната авантюристична фукня за героизъм. С наличния си интелектуален капацитет явно не си даде сметка, че така превръща не само летеца Румен Радев, но и президента на България в панаирджийска мечка.

Сподели:
Напиши коментар »
(177)
1
Много вярно казано
2
А БРЕ, ЩО СЕ ПРАВИ ТОЯ НА ВЕЛИК ЛЕТЕЦ, НАЛИ МУ ПЛАЩАМЕ ДА НИ ПРЕДСТАВЯ ПРЕД СВЕТА И ДА РАБОТИ ЗА РОДИНАТА??? НЕ ЗА СЕБЕ СИ???
3
Тъжната истина. Имаме за президент комплексар, чехъл...
4
Авторката в случая е права - ясно че е добър пилот, време е да стане и добър президент, ама надали.
5
Като панаирджийска мечка разхождаха другарката Цачева , преди изборите !
6
бе господа "журналисти"
7
Един да лети, друг да разгъва пожарникарски маркуч...
8
Безсмислена визита, да си начеше егото, да..
9
Най обикновен очукан,селски куфар!
10
След изборите тоя дебил, много бързо забрави за Русия, и славната руска бойна техника!
11
Е ,не мога да разбера - какво искате от Радев ?! Ми ,човекът е шофьор на самолет и мъж на нЕколко (супер амбициозни ,безогледни ,елементарни ,самовлюбени ,застаряващи) жени. Може да кара самолет - подкара го ,ако му дадат УАЗ-ка - и нея ще подкара .знае как се козирува и как се рапортува , е вЕрно - друго не знае ! Ама ,да попитаме дебилите (съгл. определението на др. И. Христов) дето гласуваха за него - абе хора ,ми вие какво очаквахте ?! Щото - за каквото гласувахте - това и получихте. Толкоз !
12
По-гнусен и продажен сайт от ПИК няма!
13
Слушай ма п... ще си повърнеш червата още малко. Спри се! На твоя даже и маркуч не му предложиха, върнаха го от небето на Иран за резил на държавата ни и още не можеш да го преживееш.
14
Е нали нашия ПРЕЦИДЕНТ е мъж на съпругата си (ДЕСА ОБЩАТА).Тя така му е подшепнала (ЗАПОВЯДАЛА).
15
Така не се пише за президент. Просташко!
16
ПЛАТЕНИТЕ ПОДЛОГИ НА ПИК, ПАК СЕ НАСРАХА ОТ ЗЛОБА, ЗАВИСТ, ЖЛЪЧ. ДА, АМА СИ ИМАМЕ ИНТЕЛИГЕНТЕН ПРЕЗИДЕНТ! ПИШЕТЕ КОЛКОТО СИ ИСКАТЕ ПРОСТАШКИ СТАТИИ СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТА И СЕМЕЙСТВОТО МУ, НО НИКОЙ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЕ МОЖЕ ДА МУ СТЪПНЕ НА НОКЪТА , НА МАЛКИЯ МУ ПРЪСТ! ПЛРТЕНИ "ЖУРНАЛИСТИ" ОТ ПИК, СЪСИПАХТЕ ДА ПИШЕТЕ ПРОСТАШКИ СТАТИИ И ЦИНИЧНИ И ГЛУПАВИ КОМЕНТАРИ ПОД ТЯХ, ПЛЮСОВЕ И МИНУСИ СЪЩО, НО С ТОВА ЩЕ ВИ ЗАПОМНИ НАРОДА, А ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ Е НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ПРЕД МУТРИ-ПРЕСТЪПНИЦИ!
17
Не знам друг президент да е правил подобно нещо. Мисля че е достойно за уважение, а статията на ЗМ е направо за изхвърляне.
18
ДРУДО НЕ МИ ИДВА НАУМ ЗА ТЕЗИ ЕФТИНИ ИЗЦЕПКИ,,,, ДА СИ ОБИКНОВЕН ГРАЖДАНИН ДА..... АМА ДА СИ ПРЕЗИДЕНТ,,, МАЛКО Е СМУЩАВАЩО ЗА РАЗБАИРАНЕТО И ПРЕДСТАВЯНЕТО МУ ИЗВЪН ГРАНИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ.... ЛИПСВА МУ АВТОРИТЕТ НА ГРАМОТЕН П;ЛИТИК , КОПЕСИРА С ТОВА КОЕТО МОЖЕ НО ВЕЧЕ Е НА ГОДИНИ И МЛАДИТЕ ЛЕТЦИ СА НА ПОЧИТ- СТУВА МИ СЕ ИКУФЯЛ.... С ГОДИНИТЕ....
19
То с ГРИПРНИТЕ не мина номера.Сега в пилотската кабина е получил оферта за РУШВЕТ ако лобира за минИтчийските бараки....
20
Този коментар е обозначен като спам.
21
Изложи се, това не е политика, а шоу.
22
Този коментар е обозначен като спам.
23
Този коментар е обозначен като спам.
24
Този коментар е обозначен като спам.
25
Този коментар е обозначен като спам.
26
Lisicata,kogato ne moje da opita grozdeto,kazva,che e kiselo,ta taka i vie,babi,poneje ne stavatwe i chewp za zele,tai kato ste ot losh matr,ial,se hapete ot iad,che Radev pokaza,che moje vsichko.....
27
Този коментар е обозначен като спам.
28
Този коментар е обозначен като спам.
29
ПИК, ако не са Радев и Деси, не знам за какво ще пишете.Като е толкова лесно, полетете и вие, ама не ви стиска, защото е по-лесно да се плюе един достоен български пилот, сега неудобен за вашите хора, отколкото да му признаете, че не иска да е СЛУГА на големия брат и на МУТРИТЕ в нашата родина!
30
СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА СОБСТВЕНИКА НА МЕДИЯТА КАКТО И ЗА ДЕКОРТИКАТА РАЗРЕШИЛ ПУБЛИКУВАНЕТО НА ТОЗИ ВОНЯЩ ПАСКВИЛ! ПО НОРМАЛЕН И ДОСТОЕН ПРЕЗИДЕНТ НЕ СМЕ ИМАЛИ В ТАЗИ ТИНЯ НАРЕЧЕНА РБ! АКО ИМА ИЗБОРИ МЕЖДУ КОЙТО И ДА Е И РАДЕВ , ВСИЧКИ ДРУГИ СА ГУБЕЩИ!
31
Ада мааш като изоглавен железото барабар с арабите -На това какво му викаш ме моме востегаркова.
32
Президента лети, премиерът пълзи! Що е то? Агенция ПИК...Вие си знаете.
33
ГОСПОЖО МАСКАРАДОВА, ИСКАЛИ СТЕ ДА КАЖЕТЕ НЕЩО. ДА ПОКАЖЕТЕ , ЧЕ ВЛАДЕЕТЕ ПЕРОТО? УВИ, НЕ ВИ СЕ ПОЛУЧАВА. САМО В ПАМЕТТА МИ ОСТАНА, ЧЕ ГО ПИШЕ ЕДНА ЗЛОБНА ...... ЗАЩО НЕ ПОКАЖЕТЕ И ВИЕ НЕЩО ДОБРО НА ТОЗИ СВЯТ. ПИТАМ:"КАК ЩЯХТЕ ДА РЕАГИРАТЕ, АКО НАШИЯ ПРЕЗИДЕНТ БЕШЕ ОТКАЗАЛ? КАК ЩЯХА ДА ПРИЕМАТ ДРУГИТЕ УМНИ ПОЛИТИЦИ НА ТОЗИ ОТКАЗ? КАК ЩЕШЕ ДА СЕ ПОЧУВСТВА ФРЕНСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ? Е, МА НАЛИ СМЕ ЛОШ МАТЕРИАЛ, КАЗАХА НИ ГО ПРЕДИ 2-3 ГОДИНИ , ТАКА, ЧЕ ДА ПРИЕМЕМ , ЧЕ СМЕ НЕГОДНИ И ДА "ВЯРВАМЕ" НА ВРЯКАЩИТЕ КАТО.....
34
shto ae pravite na ludi. Nash BOKO,AKO ne beshe pojarnikar i futbolist,raketa shteshe da podkara,ne samo samolet i vie shtioahte da pliaskate s race,vij CECO moje da sviri sas svirka kato fizkulturnik,a boko osven mutra,drugo ne stava
35
Отдавна не чета подобни статии в пик. Слязох на бърз ход само за да поздравя майките, съпругите, сестрите и цялата женска рода на "СЪсобственика и миризливите грозотии (джурналисти)" на недоразумението ПИК.
36
С президента Радев можем да се гордеем, с Цецка щяхме да берем срам.
37
Вие сте големи нещастници!
38
Защо е тази завист към Радев?! Човекът си може да управлява и самолет, и жени, и държаватаq като не обръща внимание на незначителни личности и коментари.
39
Този коментар е обозначен като спам.
40
НЕ ОБИЖДАЙТЕ МЕЧКИТЕ С ТОЯ ПЛУЖЕК
41
toi moje da leti a ti za 4ep za zele nestava6 ne samo ti no i vsi4ki pikadjii toia etiket vi go postavi va6ia vejdi4kat
42
toi moje da leti a ti za 4ep za zele nestava6 ne samo ti no i vsi4ki pikadjii toia etiket vi go postavi va6ia vejdi4kat
43
Мастагаркова, пак запали моторетката. А батце Бойко и Мони Сакса на какви се правиха, ама при арабелите в Близкия Изток, може би на армрнския национален балет, та ми играеха танца със саби по Хачитурян. Айде стига свирки де.
44
Мастагаркова, пак запали моторетката. А батце Бойко и Мони Сакса на какви се правиха, ама при арабелите в Близкия Изток, може би на армрнския национален балет, та ми играеха танца със саби по Хачитурян. Айде стига свирки де.
45
Като оставим настрана политиката, какво би се случило. ако загине при катастрофа ?!? Представяте ли си Тръмп да пилотира примерно "Грипен" , да е тестов пилот на "Ферари или даучаствува в постановка на Народния театър ?!?
46
Христов не е прав че простаците и глупаците /дебилите / са 80%.Отрицателните коментари за прославянето на БГ от президента .-Радев доказват ,че те са над 90% лош български материал продукт на престъпната десетоноемврийска разбойническа демокрация които днес управляват страната .Но господи, опази майка България от тези разбойници и престъпници продукт на днешна България
47
Аз смятам, че Цецка щеше да ни представи по-достойно. Ако й бяха дали една метла, такъв висш пилотаж щеше да им покаже...
48
Ха, ха, а бе, много спам, много нещо, сигурно и голям кеф и сърбеж между краката от "благопожеланията",а скапана "красавице"!
49
Ха, ха, а бе, много спам, много нещо, сигурно и голям кеф и сърбеж между краката от "благопожеланията",а скапана "красавице"!
50
Този коментар е обозначен като спам.
51
Този коментар е обозначен като спам.
52
научи се първо да пишеш, а след това раздавай акъл. Тоя като кара самолета днес, да не би утре да ти повиши заплатата, да ти плати тока или парното. Това му е работата - да ти облекчи живота. Достатъчно е броил мухите във въздуха.
53
цирк рундьо във френските вестници изобщо не го отразяват и французите изобщо не се интересуват от него Президента Макрон дори не слезна да го посрещне с което явно подсказа за пренебрежителното си отношение към руското мекере но беше обещал на Премиера Борисов да го уреди с една екскурзийка за да имитира политическа дейност
54
Този коментар е обозначен като спам.
55
А бе, пик България харесва Румен Рдев. Колкото и глупост да избълвате, и колкото и коментари да си напишете все тая. На светлинни години сте от истината. И понеже казах истина, тя всъщност никога не имала значенив за вас драскащите в този сайт
56
Тази пак охулва името си.Нито си звезда,нито си мир ,а си мрак и злоба.Какво да 4етеш?
57
Пейчев и приягелите му, това пишат! Не им се сърдете. И те хляб и салам трябва да ядат!
58
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
60
Няма нищо лошо че е летял. Лоша реклама няма.
61
Смоматания си е смотан. Много явно си личи продажника. Борисов като кара „ служебното такси ” му се кефите-отделно, че няма право да управлява автомобил НСО. ПРОДАЖНИЦИ СТРУВАТ ЛИ СИ ПОНЕ ПАРИТЕ ИЛИ САМО ВИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА БЛИЖИТЕ МАЗНИЯ Г.... НА Б....
62
...минетчий
63
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
64
Защо не коментирате, че Борисов не пише лично във фейса. Няма да се учудя ако неможе да пише Вашия БОГ.
65
Като не може да върти арабска сабя с краля и царя като републиканския премиер,отива да кара самолет в родината на демокрацията и републиката,член на НАТО и ЕС.... Дей гиди де...проста работа. При някое следващо посещение в Катар емира може и пожар да запали....
66
Сещам се за един такъв мечок" парле ву франсе"-го казва на чист български език
67
Този коментар е обозначен като спам.
68
Малообразованите си личат. Английски принцове са летци и не са мечки, а се гордеят с професията си.
69
Друго си е да танцуваш с бели чаршафи и сабя! Защо нищо не нсаписахте, когато това се случи? Така е , когато си на посещение в друга страна, ще се съобразяваш с това, което ти предлага домакинът! Пък и кой, каквото може - един развява сабя, друг лети със самолет!!!!
70
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
71
Напълно съм съгласен. Какви са тези простотии, да летиш с някакъв си скъп и свръхсложен самотел и да се правиш на велик, пред простия си и гол народ. Друго си е да изиграеш един танц с ятагани с братовчедите на покойния Осама на свещената земя на Исляма...
72
Тъп платен сайт с малоумни читатели.
73
като отиде във Франция ще му дадат да попръска с маркуча на най-модерната пожарна.Сигурно и на него биха предложили да пилотира (той разбира от всичко) обаче седалката и самолета щяха много да се изпрати!
74
стига сте ни занимавали с него! Ще издържим някак си още някоя и друга година.
75
За посланията трябва по-голяма дълбочина. "Шофьорът" на самолет с докторска десертация показа много неща като първото е, че му имат доверие да кара изтребител за 110 милиона над Франция. Жалко че ирандската пастирка не я пуснаха да направи хороскоп на Обама. Понякога черният пиар полепва по който го прави, защото независимо от дежурната синоптичка Плевньо е чехльо, освен това някои от действията му са по глава 1 от НК и никак не можете да го льснете с такива статии и за съжаление не става въпрос за театралното му русофобство.
76
Еми така е един лети...друг тънцува...кой каквото може!
77
Убеден съм че президента трябва да има по-големи правомощия и дори за промени за Президентска република.Така както е сега всичкото е с краката нагоре.
78
ПИК,отвратителни лизачи сте на Тиквата!!!! Престанете да пюете по Радев!!!
79
Този коментар е обозначен като спам.
80
Разбира се, че е унизително един български президент да се прави на шоумен във френски авиокаскади за празнищите за Рождество Христово. Но... все пак по-добре е участие в показен спектакъл като един добър български летец, отколкото слуга на склададжийката деса, дето пак е припряла да я води на екскурзия в чужбина и да се прави на работеща, демек, по нейна инициатива да се решават езиковите проблеми на българите в чужбина. Пак срам, ама много по-малък и с нещо положително за България.
81
Абе ПИК Вие се ошашавихте от слагачество. ББ - вкара гол и вие го направихте равен на Меси, вдингна една сабя в СА и хоп пръв танцьор. Така де ББ и да пръдне за вас мерише на виолетки, Румен Радев е презуидент и вие виетеоот злоба. Ако бе Цецка щеше да пошива ковьорчета , Румен лети и с това го запомни Фр. а и ЕС а само вие пльоете
82
Гласувам за летеца,за мечката имам друг фаворит
83
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
84
Изтребителят можеше да го пилотира и ген Деси с инструктор / втори пилот ,французин /щяха да си говорят за приятни неща и .т .н ., след полета щеше да се снима ,а можеше и да уговори нещо приятно за себе си!!!
85
Това че пРезидентът се вози не е за първи път, за втори път го пуснаха на УЧЕБЕН самолет с ИНСТРУКТОР! Кой кара влака или самолета е ясно, а Радев си е безгласна буква, нека се вози, нека се кефи на скъпи играчки!
86
ген радев ни достави 1 час малко гордост на изтерзаните ни души благодарим ви
87
Мастаркова - много тъпо парче си.
88
Съчинението на Мастагарокова е върха на глупоста и тъпотата, простотията и бездарието. И на безродието! Да принизяваш президента до такава степен с просташки определения, когто предствители на цялата световна преса и електронни медии, на френското правителство, се изсипаха на френското военно летище, демонстрирайки уважението си не само към българсския държавен глава, а и към всепризнатия и от американските специалисти за суперпилот Руман Радев, това е дъното на моралната деградация , липсата на национална чувствителност и нелечим инфантилизъм. И тази нещастна персона, Мастагаркова, е главен редактор на този помиярски сайт ПИК, където явно не се гнусят и от най-долнопробни измислшцш и простащини! Дори не се смущават от това, че мнозинството от пишещите във форума ги презират като последни отрепки!
89
Съчинението на Мастагарокова е върха на глупоста и тъпотата, простотията и бездарието. И на безродието! Да принизяваш президента до такава степен с просташки определения, когто предствители на цялата световна преса и електронни медии, на френското правителство, се изсипаха на френското военно летище, демонстрирайки уважението си не само към българсския държавен глава, а и към всепризнатия и от американските специалисти за суперпилот Руман Радев, това е дъното на моралната деградация , липсата на национална чувствителност и нелечим инфантилизъм. И тази нещастна персона, Мастагаркова, е главен редактор на този помиярски сайт ПИК, където явно не се гнусят и от най-долнопробни измислшцш и простащини! Дори не се смущават от това, че мнозинството от пишещите във форума ги презират като последни отрепки!
90
Ей, много ниско падате бе. Представям си, ако един друг човек беше летял какво чудо щеше да е. И глухия цар щеше да разбере.
91
А ма Мастак@ркова, виде един истински мъж, подмокри се, ама го ругаеш щото не ти е по мярка. А тоа, с провисналото шкембе, дето ти е по мярка, едва подкарва един жип от горските, ама и него го върна. Та сега си кара само жипките на НСО-то и то отпред и отзад със "съпровождащи" го, оти ако некой не се мане от пато ОН е загинал, че се метне у канафката . Да си жива и здрава и дано некой здрав като истинския генерал - Президеднта та окефи!
92
Въпрос към дръскачката на статията Мастия звездова ---- Любимеца и ББ Мин председател на нацията ли е или шофьор в нсо а може вече и да е главен балет майстор в спектакълът Танц със саби Не знам какви родители са я възпитавали тази Мастиягаркова но тя няма елементарно 7 год възпитание и е никакъв журналист Сигурно е завършила Рабфаг както Цачева и затова е много боса в професията
93
МОЖЕ ЧОВЕКА И ДА УПРАВЛЯВА САМОЛЕТА МОЖЕ И. ДЪРЖАВАТА ДА ПРЕДСТАВЯ А НА НЯКОЙ СИ НЕ МУ ДАВАТ И КАТО ПЪТНИК ДА МИНАВА НАД НЕКОЯ ДЪРЖАВА. ТАНЦА НА ПАНАИРДЖИЙСКАТА МЕЧКА ГО ГЛЕДАХМЕ В РИАД. СЕГА ВСИЧКО Е КЛАСА. ПО ДОБРО ОТ ТОВА НЯМА И НЯМА ДА ИМА
94
Такъв въпрос си задаваш само ти.. Президентът Радев е гордост за българите. Не мога да си представя, какво щеше да пишите ако той беше танцувал със саби.
95
Кръвно 120/80, пулс 47. https://youtu.be/lvYZZUWNGkw
96
Този човечец със съмнителен интелектуален капацитет докога ще ни прави за смях? Авторката има много вярно изложена гледна точка. Колко още ще чакаме той да влезе в ролята си на президент? На това чудо кога ще му се види края? Все е било, но такъв президент не сме имали!
97
И на домакините, които са предложили на Радев да "кара" самолета им е толкова акъла.Представете си какъв международен скандал/това е слаба дума/ би станал ако недай си Боже, нещо стане със самолета - това е машина, стане каттастрофа и нашия човек загине /пу-пу да не чуе дявол/ Тогава какво правим????
98
Колко ти платиха или си олигофрен ?
99
Виж ,престанете с този негативизъм!Това е главнокомандващт армиятани.Какво лошо!А ако откаже на домакина който му е предложил ще кажете ,политически гаф!!!А рик питамви ,Ви с какво допринасяте нещо да сее променило след пусанията Ви?Знаем че не сте му фен и не сте длъжни ,освен критика еедна добра дума не съм прочел отбкакто е избран за Президент!Все пак е един от нас ,българин и избран от доста българи.Стига само плюене!Това го можем ,но като медия неможе пистоянно да го отбелязвате с минус!
100
Мастакурвова, колко ти платиха ГЕРБ ЗА ТОЯ ПАСКВИЛ
101
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
102
Президентът Радев лети високо, стои високо, като държавен глава вдигна летвата високо, така че като го плюете непрекъснато плюнките падат върху вас.
103
ще се гътне от завист. Най-после се сдобихме с президент-истински мъж, какъвто безспорно е Румен Радев.
104
Мила ми Звезде, използват те за бърсалка. Изчетох коментарите до тук и нито един който е против Радев не е номиниран с одобрения. Това означава, че всички прочели твоята повърня искат да ти разтегнат ректума и да ти охлабят сфинктерите. Едно такова упражнение води до силна флатуленция. Ще ти бъде трудно. Пишеш за панаирджийска мечка. Физическата прилика между такава мечка и трътлестия Питек от Банкя е поразителна. Генерал Радев не можеше да демонстрира пълнене на кофпомпа с вода от гьол или да се накачули с мушамата и да се прави на световен лидер, дипломат № 1 в света и балкански обединител или на визионер, като Лоената топка от Банкя. Радев е само един добре образован човек, първокласен пилот и свободно говорещ английски език. И нищо повече. Звезде, ще се наложи да пишеш срещу генерал Радев още девет години. Т.е. ще имаш работа.
105
телохранителя на мадридскя крадец. Освен размахването на сабите в Рияд представете си го само как държи ракетата за тенис като мутренска бухалка и как разнася 150 килограмовата си лоена снага на стадиончето в село Бистрица.
106
Фактът ,че почти половината коментари са свалени под предлог "нецензурно съдържание" , показва отношението към авторката на тази злобна статийка . Дано поне добре да са и платили . Един наш президент ходеше на лов , следващият получи гърбица от раболепната поза на лакей при визитите си . Сега Радев какво да направи като е пилот , да се срамува ли ?
107
ПИК правят за смях Шефа (Б.Б.), като постоянно хвалят по наивен и дори детински начин всяка глупост и излагация, която направи. А относно Президента Радев- той трупа само позитиви от инфалтилните статийки, които уж трябва го злепоставят. Така, че не подценявайте ПИК, не се знае точно на чия страна са. Приемам ги като хумористичен (смешен) сайт.
108
Пази си силите. защото през двата мандата на г-н Радев ще ти пресъхне устата от плюене. Как може да сравняваш Президента на България с панаирджийска мечка. Срамота.
109
Ееех,Звездомиро,друго щеше да бъде Заглавието,а и Статията,ако Великият Ви Кумир Боко,беше Пилот и беше Полетял в Небето на Франция,но за Жалост Той въртя Сабя в Ориента,а Вие Г-жо бяхте на Седмото Небе,защо тогава не Написахте Статия за Шутове и Смешници,Просто сте Жалка в Поклоните пред .....,а сега вероятно,ще Последва Нецензурен Коментар,дано да имате Достйнство да Приемете и Истинната
110
Неска Радев ме умря. Той събра очите на французите. Всички френски телевизии са предавали директно полета му с "Рафал". Е това не биваше да става. Този сайт и Беновска цвилят срещу Радев, но той го натъпка на майките ни в кафявите салони много яко. До сега в никоя страна която съм посещавал не са ме снимали как карам кола с една ръка. Що така ? С Макрон се бяхме разбрали да държи Радев изкъсо, а той му даде изтребител да кара. Не може да не ме е разбрал, говорих му на френски. Знаете, че този език ми е втори майчин. Язък за хвалбите на Мастурбаркова по мой адрес. Всичко отиде на вятъра. Беновска също се ядосва и иска да пита. Какво дъртия ми ще пита, след като Радев летя , а аз го гледах по телевизора.
111
Да е жив и здрав. По добро не можехме да изберем, ами ако беше някой от останалите кандидат президенти?
112
Благодаря на всички, които подкрепиха МЕН и президента. За съжаление парите свършиха, та от тук натам възнаграждение за подкрепата няма да се дава. Ще чакате резултата от конкурса за самолети, за ваше сведение вече искаме френския самолет, но това не е последно, всичко може да се случи след като летим и на F 16=
113
и авторката са срам за българската журналистика.
114
Не съм фен на президента,ама ЗМ направо се оля.
115
РАДЕВ ,СРАМ МЕ ОТ ТЕБ.
116
Радев,ако имаш чест и достайнство,осъди сайта.Нека млъкнат най накрая а ще имат оправдание пред шиш и ще пишат само дитирамби.
117
Що бе,Охлювче те е срам от Радев? Щото лети,а ти си роден да пълзиш и ще си останеш там долу в пръстта.Гордей се тогава с този,който не може да лети,ама размахва саби.Мене точно от него ме е срам повече!
118
Боко може да кара само...магарешка каруца!
119
Многогракова стига с тия поръчкови статии. Нарцисизъмът не понася истинския блясък.А за мечката нещо си сбъркала адреса...
120
Дали ще доживея да не се срамувам от българите в чужбина? Поредният срам,всичко друго,но не и глава на нацията.Не че сме кой знае каква нация,но все пак поне президентът ни можеше да е на ниво.
121
Споко дебили вашия шланг ще ссе качи на пожарна,кои каквото умее!! Може и шланга си да рамаха само за вас!!!
122
пик и нещастната авторка да са толкова т.ъпи, колкото демонстрират в тази статия. Напротив. Знаейки, че народът ни и , уви, четящите, сме интелигентни хора, нарочно създават такива г.нусни четива, за да отварямв статията и да печелят повече. Дреме им, че всички ги наричаме и.диоти. чуват звъна на парички.
123
Панаирджийската мечка е онзи на танца със саби. Не разбрахме за какво друго беше в С.АРабия.
124
Значи, когато боко от Банкя ,клати инфантилно сабя в ОАЕ е герой,а когато Президента пилотира изтребител във Франция е панаирджийска мечка!?!? СМЕШНИЦИ!!!
125
Един президент и истински мъж трябва да знае кога и как да каже НЕ.Дипломацията се гради на любезния отказ,но явно нашият президент не се е научил на тези неща,а и няма да се научи..
126
Разбира се, че много по достоен е Тиквата, когато прави показно как трябва да се държи един висш политик, и се разхожда като някой селски ергенин-с ръце в джобовете , и показваше в чужбина хватки от карате на Мирослав Найденов, с което стана за смях и на кучетата но .... в крайна сметка-КОЙ КАКВОТО МОЖЕ !
127
Ако беше Борисов излетял с френският самолет,щеше да има овации до небето. Колкото повече го плюете Радев толкова пове4е се издига в очите на обикновените българи.Вие от Пик ще си лаете ,но кервана ще си върви.
128
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
129
Панаирджийската мечка си ти, Мастагаркова. Водят те за носа с огромен синджир.
130
А когато тиквата игра тенис,рита мачле,вдига щанги,снима се до магнолиите с нелепо облекло вашата велика медия го обявява за супермен,а когато един истински генерал управлява един от най-модерните бойни самолети според вас е панаирджийска мечка.Е нещо сериозно сте се объркали
131
Ами тиквоча като не може да прави друго освен да млати с бухалка и да застрахова силово кой му е виновен
132
S nedobronamereni statii kato tazi poluchavate obraten efekt,koeto qvno ne razbirate....Pechelite novi poddryjnici na Radev.Az sym Edna ot tqh i sym ubedena,che ne sym edinstvena.Izvodite i zlobata si ostavat u vas.....
133
Авторката на тази написана глупост е също от комунистическата пасмина. Членовете на БСП имат селяндурска психика, примитивни хора готови за всяко нещо да скочат и да се бият, но иначе са като руските си братя азиатците от Кремъл, които се правят на благородни графове и графини само че от комунистически тип. Та тези селяндури какво лошо виждат в това, че льотчика е карал френски изтребител, или че Симеон и Бойко Борисов са били поканени на арабски танц. Всеки народ изразява уважението си съгласно собствените си обичаи и привички, другари комунисти.
134
Президентката на България г-жа Цецка Цачева се отзова на поканата на френския президент и пилотира емблематичния френски изтребител Рафал.Това впечатли Европа.Много сайтове отразиха възторжено новината.
135
НЕМОЙ ПЛЮВАТЕ ПО ПРЕЗИДЕНТО! ЧЕ ЯДЕТЕ ВИНКЕЛО!
136
Не принизявай Президента до нивото на твоя кумир Тиквоча. Не сравнявай пилотирането на самолета с това да ти дадат да бараш меча и да се подхилват подигравателно около теб. Егати уважението. Това е унижение.
137
Какъв е Румен Радев се пита авторката.Добър президент и първокласен пилот.Ясно и точно.
138
Президента летял с изтребител от последно поколение, а премиера размахал неква арабска "сабя". А-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА КОНграчулейшън А-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА Трябвало е да си я набута ОТЗАД!
139
Мастагарска, слез от метлата и я яхни както му е реда. То и така не ще можеш да стигнеш президента, ама поне да летиш като хората. А сега си си забила дръжката отзад и подскачаш на място, вверно кеф - ама можеш да си го правиш вкъщи. Баба Янка от Нови хан
140
Звездомира, Звездомира,що не се напарфюмира, че във моята квартира да ми дойдеш на крака. Па седни на мойта мъжка, мойта яка селска дръжка, па да полетиш така,че сама звезди по пладне, докато на мен ми падне,ти да видиш изведнъж , па да кажеш изтощена: я го гледай на остена как набързо ме надена тоя славен, славен мъж.
141
Адмирации за президента! Най-после истински мъж да застане начело на държавата, за да види светът, че тук не всички са пе,,,,,ли и к,,,,ви! Едно е да летиш в облаците, друго е да се кандилкаш с чалмите на земята, Някои искат да си мерят оная работа с президента, но не им се получава. Високо дърво си, Радев, много високо за доста неграмотници!
142
И кво сега, пасквила отпечатан тук дали изигра своята роля, да свали рейтинга на Радев и го унижи? Получи се обратното, по оценките на чиатстелите се разбира, одобряват Радев и добре разбират, статията е мръсна поръчка от Шлангаджията. Миже и 50 статии да се публикуват тук, в които да се очерня Радев и семейството му, какъв в резултата? Факта, че непрекъснато се хули Радев и съпругата му, показва злобара и безсилието на един Минокнижник, доказал, че IQ му е като на чехълче.
143
два мандата ли ще търпим това отвратително плюене? а гилдията защо мълчи?!
144
Аз ли трябва да платя този полет? Много са му скъпи играчките. Че като слязъл и рекъл "трябва да поискаме да ни кажат цената" ?!? И за по-малко от 3-4 дни на екскурзия не ходи, ако ще и до Гърция да е. Че си води и шутката всеки път, да му е по-комфортно.
145
Какво лошо има да покажеш професионалните си качества? Корумпираният проф. Петров като помогна на човек в нужда всички го боготворяха. Или трябваше да подмине щото е министър? А ББ танцуваше като мечка с резаците ,ама е танцувал хубаво. Имаме президент ,който поне не ни излага. Цецка ако беше трябваше да и търсят струг за подарък
146
Може и лети, за разлика от ПИКливите червеи пълзящи в корените на Тиквата търсейки си търсят храна.
147
АМИ АКО БЕШЕ СТАНАЛО НЕЩО НЕПРЕДВИДЕНО НЕПРИЯТНО СЪС САМОЛЕТА. ? ? ? ЩЯХМЕ ДА СТАНЕМ ЗА РЕЗИЛ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ С БОЛНИТЕ АМБИЦИИ НА ЕДИН ,,ПРЕЗИДЕНТ,,.......
148
„Цялата драма продължава заради имената на трима общински съветници от ГЕРБ, които трябва да бъдат казани, защото са оказвали натиск. Имената, които Росен Плевнелиев е казал на Курумбашев, а после той – на мен, са ясни и те не са нови – Орлин Иванов, Радослав Тошев и Данаил Кирилов“, каза днес Кадиев в парламента. „Ако някой нещо е скалъпвал, това са Росен Плевнелиев и г-н Цветанов. Те трябва да излязат и да кажат истината“, призова кандидатът за кмет на столицата. Данаил Кирилов е областен управител на София. Той е назначен на поста през 2009 г. от правителството на Бойко Борисов. Преди да премине в ГЕРБ, Данаил Кирилов беше общински съветник от БСП. ЧЕРВЕН-СИН- ПАК ЧЕРВЕН МИЗЕРНИ ПЛАЗМОДИИ! САМО ДА СА НА ХРАНИЛКА СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО! ДА ГИ ИЗМЕТЕМ ВСИЧКИТЕ! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
149
Миришеща от разстояние на вкиснато,постоянно се занимава с личности,които са далеч от нейния обсег.Тежка форма на халюцинация, постоянно мъчи някои продажни вонящи души.
150
Не е грешен кода не ви изнася пик Интелигентен с визия знаеш езици Супер пилот не завиждайте Той е гордост за България
151
Само да добавя че вече президента е доста напълнял .Влицето около брадичката прилича на уядено прасенце -не на свиня.Това е вероятно от заседявяне и доста ядене и не толкова натоварване с работа или неприятности /спокоен живот без особени ангажименти /.Отбелязвам че съпругата му все още е слаба ,ако и тя напълнев ще е опасно -ще стане едра дебела лелка.Забавляват се хората .z
152
Радев е ИСТИНСКИЯ ГЕНЕРАЛ,с характер,с ЧИСТО минало ,за разлика от тлъстата тиква
153
Плювачите по президента-ЛЕТЕЦ сигурно не са чували, че през ноември 1911 г. ЦАР ФЕРДИНАНД лети заедно с руския летец Борис Масленников с неговия "самолет" (по-скоро хвърчило от бамбук и плат с мотор 25 к.с. от "летището" Софийски хиподрум. Как в цял свят, който се възхищава от полета на ДЪРЖАВНИЯ ГЛАВА, първи случай в Историята, не се намери един журналист, който да обяви българския жар за панаирджийска мечка! Вероятно, защото не е имало ПИК...
154
ЦАР, не жар, ИЗВИНЕТЕ...
155
Г-н Борисов, през 1994 година вие сте застреляли Стефан Деспотов. По този случай има публикации. Вие не сте ги опровергали до днес. Антон Тодоров разполага с резултатите от балистичната и патологичната експертиза по случая. Куршумите са от вашия пистолет. Питам: Кой ви нареди да застреляте Деспотов ? Защо точно вас нарочиха за килър ? Как успяхте да извършите това убийство след като на всички е известно , че сте страхливец по рождение ? Аз съм Беновска и няма да спра да ви питам за престъпленията които сте извършили в периода от 1990 до 2001 година включително. След това ще ви питам за Тодор Чакъра, Мишо Бирата, съпругата му, за Ваньо Тханов, за контрабандата на цигари, за колата в Унгария, за наркотрафика, обществените поръчки, концесиите, стиропора, асфалта, НДК и КТБ.
156
Абсолютен палячо!
157
Съдейки по голяма част от коментарите "80-те%" са получили сигнал от кораба майка и застават на амбразурата в защита на любимият си червен президент!
158
Че г-н Борисов не говори чужд език, не е проблем, проблем е , че един чужд президент и премиер не говори български език.
159
Много си проста ма .... Мастагаркова!
160
...... и сигурно си много грозна!
161
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
162
Роденият да лети,не може да пълзи,но цистерноподобния шланг лиза и арабските и изкопаемото.Само не разбирам това посолство освен разходи какво ще вкара в бюджета./може би лентичка в малкото джобче на умствено великият повелител на всемирната дипломация/. Сега чакаме и Дончо да кацне на килимчето на доклад.Тук вече се събудих и краката ми бяха отвити.
163
Радев бил отново възхитен .Преди от Грипен ,сега от Рафал.Само че дали знае ,че ракетите на Рафал са с далекобоиност 150км , а на руските СУ са 400км. Така докато пилотът на Грипен или на Рафал резберат ще бъдат свалени и ще загинат. Не знае ли Радев това. Тогава защо избира френски и шведски самолети. За да не бъдат наи-добрите-АМЕРИКАНСКИТЕ ЛИ. ИЛИ ДА ИЗБИЕ БЪЛГАРСКИТЕ ПИЛОТИ ИЛИ ЗА ДА УГОДИ НА РУСИЯ. ИЛИ УТРЕ ПРИ КОНФЛИКТ ДА КАЖЕ -НИЕ НЕ МОЖЕМ ДА ВОЮВАМЕ С РУСНАЦИТЕ ,МАКАР ТЕ ДА СА АГРЕСОРИ ,ЗАЩОТО САМОЛЕТИТЕ И РАКЕТИТЕ НА ГРИПЕН И РАФАЛ СА СЛАБИ..ВЪПРОС С ПОВИШЕНА ТРУДНОСТ ЗА ДЕБЕЛИ-ПРЕДАТЕЛ ЛИ Е ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ.
164
Всички които защитавате матросовски президента, преди няколко месеца скъсвахте от плюене предшественика му. Сравнихте със земята авторитета на институцията и сега берем плодовете от вашия труд. Който сее вятър, жъне буря, другарки и другари.
165
Който може да лети не може да пълзи. Пълзящите драскачи що не си е.....е у г....зо.
166
в репортажа по тв френският пилот ДВА пъти подчерта, че летенено е станало така, както Радев е искал. Първо поколение с обувки, няма никаква свян за това кое може и кое те може и кое не е в добрия тон да се иска. Срам! Той отива там като Президент, а не като турист, та да се разкарва насам-натам. Да беше видял Лувъра или нещо културно... Ето затова сме на тоя хал - в управлението са съвсем случайни и неподходящи хора. Няма да прокопса България с такива управници, сигурно е! Селяндури!
167
България няма да прокопса докато има такива тъпанари като теб
168
Не сме народ,не сме и племе,а сме няколко племена,които враждуват по между си!!Нито президен,нито Премиер -министър имат необходимите качества,защото в България нямаме школа за политици.В Япония имат училища за гейши! В западна Европа и Америка имат университети-люпилня за политици и президенти!При нас едни падат от клона,други от небето,а трети- от пожарната.Колсо жалко!
169
От както гербавите са на власт, все сме на прага на Шенген, всичко е "изпълнено" , но винаги отлагат за следващата година и така осем години. Иде Тиквата на екскурзия почукат го по зелената балка и казват, догодина ще узрее, да ама не, пустото все не е узряла. Така ни влачат на дънна въдица с празни обещания, като шарани. Сега и до чаршафите опря, да проверят и те дали узряла ли е таз глава. За всеки случай е взел и Симо айдука от време на време по главата да го чука.Правилно другарко Масурбаркова, бетонирайте пътя с цветя и рози, че Тиквоций Първи и без това не знае две думи на кръст от който и да е чужд език! " Всички тук парле ву франсе" , тази фраза още звучи в ушите ми от времето на посещението на бабое@а МакАрон и е върхът на лингвистичната гносеология на банкяския макак!
170
От както гербавите са на власт, все сме на прага на Шенген, всичко е "изпълнено" , но винаги отлагат за следващата година и така осем години. Иде Тиквата на екскурзия почукат го по зелената балка и казват, догодина ще узрее, да ама не, пустото все не е узряла. Така ни влачат на дънна въдица с празни обещания, като шарани. Сега и до чаршафите опря, да проверят и те дали узряла ли е таз глава. За всеки случай е взел и Симо айдука от време на време по главата да го чука.Правилно другарко Мастурбаркова, бетонирайте пътя с цветя и рози, че Тиквоций Първи и без това не знае две думи на кръст от който и да е чужд език! " Всички тук парле ву франсе" , тази фраза още звучи в ушите ми от времето на посещението на бабое@а МакАрон и е върхът на лингвистичната гносеология на банкяския макак!Оперетен генерал и Цар Айдук поканени да забавляват група чаршафи и да се правят на маймуни. Невиждан цирк. Падам от смях.Не обичам комунистите а още повече гербавите, не съм дежурен хейтър по форумите, искам да ви питам следното, по-добре ли щеше да ни представи оня с некоординираните движения, като хиперактивно дете, без жена наречен прецедент мистър Бийн? Криво седете право съдете. Льотчика бърка с боксова ръкавица в някои области на гербавите и това ми доставя неизмеримо удоволствие! Naturalia non sunt turpia! , преведено," Естествените неща не са срамни" Ужасни сте ПИК, това си е живо окепазяване на президентската институция. Жлъч, завист и лизане на Тиквата от а@уса, през перинеума до пъпа! На комунетата никаква власт повече, зарди тях имаме трета национална катастрофа. За да докажат, че са чисти да върнат всичко от криминалната приватизация, пък ще видим по подир! Яли сме им горещата чорба а дядо ми Мъдрият заек казваше: " Парен каша духа"!
171
До 148, прав сте колега, но кой да чуе? Този индивид Кирилов има неприятно излъчване и още по-неприятен изказ, типичен партиен фъфлек от времето на соца!
172
До авторката , интереса ви, клати феса ви. БЕЗ СЪВЕСТ И МОРАЛ....
173
И д и о т
174
Летец бил!Ами ако беше зъболекар,или гинеколог как ли щеше да „представи“ страната си?
175
"Не стреляйте по пианиста, човека си изкарва хляба" Та така и Звездомира - изкарва си хляба, не я вземайте на сериозно. Уважавам Президента на РБ и неговите действия!
176
Толкова си може момчето! Само че наистина така се излага нацията, но не с проявите на господин президента, ами затова че не е дозряла да си избере президент който да е на първо място политик и после каквато и и да е професия. Лех Валенса беше електротехник, но се справи в политиката. Само че е важно човек да се променя съобразно времето в което живее, и дейността в обществото която изпълнява!
177
cialis wir preise cialis et insomni online cialis deutschland cialis online weblink price cialis cialis tadalafil cipla cialis online cialis prices in england cheap cialis cialis 05 trusted tabled cialis softabs 5 mg cialis coupon printable cialis australia org the best site cialis tablets viagra vs cialis http://kaivanrosendaal.com/#Cheap-Cialis http://kaivanrosendaal.com
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого симпатизирате в очертаващата се война между Бойко Борисов и Румен Радев?
архив

Снощи от спалнята на съседите се чуваше скърцане… Една минута… Така й се пада на оная кучка, дето си замита боклука пред моята врата!

 

няма нови новини
Днес: 117
hot
най-четени новини в момента
сега
1974
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! "Мис Силикон" Анна-Мария Чернева проговори за отношенията си с бохема Христо Сираков: Много го обичам, но...
x
И ТОВА ГО ИМА! котаракът Румен издаде книга за живота си
x