Русенският театър подарява на публиката си безплатен спектакъл

Региони

Русенският театър подарява на публиката си безплатен спектакъл

1721
на 18.01.2021
Русенският театър подарява на публиката си безплатен спектакъл
Автор:   ПИК

Русенският театър подарява на публиката си безплатния спектакъл "Хоро",  съобщиха от културната институция, цитирани от „Дарик”.

препоръчано

Спектакълът по романа на Антон Страшимиров ще бъде представен на 22 януари тази година в Доходното здание. Постановката е на режисьора Петър Денчев.

От театъра информират, че желаещите да гледат представлението ще трябва да посетят касата на театъра, за да получат безплатен билет с място. Това е необходимо, за да не бъдат надвишени разрешените 30 процента запълване от капацитета на театралния салон и да се осигури необходимото санитарно разстояние между зрителите.

Билети ще бъдат издавани до изчерпване на определените 180 места.

От театъра информират, че всеки месец от годината ще има по един безплатен спектакъл. С инициативата екипът на културния институт изразява благодарността и уважението си към своите зрители, които въпреки трудните времена заради пандемията не изоставиха театъра.

Сподели:
Бомба x
4 зодии, които не обичат да привличат внимание към себе си 4 зодии, които не обичат да привличат внимание към себе си
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов във Велинград: Милиони дълг завари кметът. Жена от тълпата: Вярваме ви! Корнелия да си ходи на Крушовица (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов във Велинград: Милиони дълг завари кметът. Жена от тълпата: Вярваме ви! Корнелия да си ходи на Крушовица (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 132
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това