Русия: САЩ не ни уведомиха за визитата на Байдън в Киев по дипломатически канал

Европа

Русия: САЩ не ни уведомиха за визитата на Байдън в Киев по дипломатически канал

10371
на 21.02.2023
Русия: САЩ не ни уведомиха за визитата на Байдън в Киев по дипломатически канал
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Руската Федерална служба за сигурност (ФСС) заяви днес, че не е гарантирала сигурността на американския президент Джо Байдън по време на посещението му в Украйна, предадоха Ройтерс и ТАСС.

препоръчано

"САЩ не уведомиха Русия за визитата на Байдън в Киев по дипломатически канал. Ние не гарантирахме сигурността му", каза директорът на ФСС Александър Бортников. Ройтерс обаче отбелязва, че Вашингтон е информирал предварително Москва за посещението.

Байдън направи изненадваща визита в Киев вчера. Той се срещна с украинския президент Володимир Зеленски, който се опитва да осигури оръжие за подготвяната от Украйна контраофанзива напролет, отбелязва Ройтерс. От екипа на Байдън пък обавиха, че са уведомили Москва за посещението на Байдън в Киев. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 78
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК